İsveç diyeti! Sadece 13 gün varmı cesareti olan :)

papatyaozu

💙💜
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
3.082
3.141
333
33
Kendimi bildim bileli diyet yapan bir ben var :) en son 2016 yılında 83 kg dan 62 kg olup hamile kalmıştım sonra doğumdan beri hala veremediğim kilolarım var. Yaklaşık iki aydır kaçamakla diyet yapıyorum 77 kiloydum şu an 71 civarı olduğumu tahmin ediyorum yarın dan itibaren sabah tartılıcam ve İsveç diyetine başlayacağım. Umarım istikrarlı olup sadece 13 gün dişimi sıkabilirim ne kadar iyi sonuç alırsam o kadar gaza geleceğim için sonrasında daha kararlı olurum diye düşünüyorum hedefime yaklaştıkça daha da gaza geliyorum :D Yarın sabahtan itibaren yazacağım tahminimce mutlaka birilerinin dikkatini çekecek ve birkaç yol arkadaşı bulacağım :) o zamann yarına kadar hoşçakalın.

Kendimi bildim bileli diyet yapan bir ben var :) en son 2016 yılında 83 kg dan 62 kg olup hamile kalmıştım sonra doğumdan beri hala veremediğim kilolarım var. Yaklaşık iki aydır kaçamakla diyet yapıyorum 77 kiloydum şu an 71 civarı olduğumu tahmin ediyorum yarın dan itibaren sabah tartılıcam ve İsveç diyetine başlayacağım. Umarım istikrarlı olup sadece 13 gün dişimi sıkabilirim ne kadar iyi sonuç alırsam o kadar gaza geleceğim için sonrasında daha kararlı olurum diye düşünüyorum hedefime yaklaştıkça daha da gaza geliyorum :KK70: Yarın sabahtan itibaren yazacağım tahminimce mutlaka birilerinin dikkatini çekecek ve birkaç yol arkadaşı bulacağım :) o zamann yarına kadar hoşçakalın.
işte o benım :)) ınternette buldugum dıyet lıstesı dogruysa cok guzel :) uyarım cogunlukla . yıne aldım da kılo.. R yapmam lazım :)75 kg la baslıcam yarın :) 13. gun sonunda ne olacak gorucez:)

işte o benım :)) ınternette buldugum dıyet lıstesı dogruysa cok guzel :) uyarım cogunlukla . yıne aldım da kılo.. R yapmam lazım :)75 kg la baslıcam yarın :) 13. gun sonunda ne olacak gorucez:)
Yaa süpersin o zaman bugün seninde ilk günün. Ben kahvemi içtim yanıma suyumu aldım bilgisayar başına oturdum. Hadi bakalım :)

Vee kızlar
ben daha önce de minik hedefler koyarak ulaşmıştım istediğim kiloya. Şimdilik ilkhedefim 65 kg. Bu arada bankacıyım ve pandemiden dolayı evden çalışıyorum muhtemelen iki hafta evden arama yaparak geçireceğim ek bir durum olmazsa (malum banka işleri) hareket ihtimalim pek yok onu da ya akşam ya da sabah yapmaya çalışıcam herkese bol eksiler :)
22/09/2020
70.7 kg

Ben yazmaya devam edeyim umarım başarılı olurum. İlk gün biraz acıktım :)
Sabah bir fincan türk kahvesi
Öğlen; 2 haşlanmış yumurta
2 domates
(Listede haşlanmış ıspanak yazıyordu fakat ben 1 küçük salatalık ve biber yedim)
Akşam; 200 gr biftek (güveçte fırına verdim çok az tereyağı koydum)
Yeşillik salatası

öğünler bu kadar muhtemelen yatmadan önce de yeşilçay içer yatarım ve bol bol suu :)

Günaydın bu sabah -400 gr olarak kalktım. İlk güne göre çoğu insan cok daha eksi görüyor ilk gün ama ben bunu vücudumda ödem olmamasına bağlıyorum. Zaten diyetteydim ve fazlaca su içiyordum o yüzden yılmadan devam ediyorum. Evet acıktım ama yeşil çay falan bastırıyor. Birde tüm gün arama yapıyorum zaten ekranda işim 6 da bitiyor bu sebeple hemen akşamı yiyip kendime oyalanıcak bişeyler buldum. Uzun zamandır kitaplıkta bekleyen kitabımı okumaya başladım :) o zaman yeni güne merhaba. Kahvemi içtim şimdi su zamanıı.
23/09/2020
70.3 kg

Sabah : kahve
Öğlen: ızgara tavuk
1 domates
Akşam: yoğurtlu semizotu salatası ve çorba
Bugün öğlen ve akşamın yerini değiştirdim. Birde baş dönmem çok olunca küçük bir kase çorba ekledim akşama. Bakalım yarın sabah kaç çıkıcam.

70.1 :( ama nasıl olur ya ben açlıktan zor uykuya dalmışken ve yorumlar okudugumda başka yapanlar ilk günler nerdeyse birer kg veriyor:( moralim bozulmaya başladı gerçekten :( ama devam

70.1 :KK43: ama nasıl olur ya ben açlıktan zor uykuya dalmışken ve yorumlar okudugumda başka yapanlar ilk günler nerdeyse birer kg veriyor:KK43: moralim bozulmaya başladı gerçekten :KK43: ama devam
Gunde 1 kg verilmez 70 kg bir insan olarak ev içinde fazla hareket de etmiyormussun günlük 2000 kalori yakan bir vücudun var desek bu yediklerin 500 700 kalori desek en fazla 1300 1500 kalori açığın olur ama ac kalıp halsız kaldigin o durumlarda metabolizma kendini yavaşlatıyor ve az enerji yakmaya çalışıyor bundan da azını yakıyor mesela 1000
Bir insanın 1 kg zayıflayabilmesi için 7500 kalori civarı kalori yakması lazım günlük 500 kalorilik bi spor ve düzgün beslenme beslenmedende 250 500 kalori kısarak 1 hafta da 1 kg yağ yakarsın
Bu isveç diyeti ancak bir detox olabilir bağırsak dolulugun ödemin varsa son zamanlarda biraz fazla yediysen diyete başlamadan motivasyon amaçlı bir kac gün yapılıp sonra sağlıklı bir şekilde diyete devam edersin
Isveç diyetiyle kilo verdim sananlar bagirsaklarini boşaltıp vücutlarındaki suyu atıyorlar 2 gün normal beslenseler aynı kiloyu görürler

Gunde 1 kg verilmez 70 kg bir insan olarak ev içinde fazla hareket de etmiyormussun günlük 2000 kalori yakan bir vücudun var desek bu yediklerin 500 700 kalori desek en fazla 1300 1500 kalori açığın olur ama ac kalıp halsız kaldigin o durumlarda metabolizma kendini yavaşlatıyor ve az enerji yakmaya çalışıyor bundan da azını yakıyor mesela 1000
Bir insanın 1 kg zayıflayabilmesi için 7500 kalori civarı kalori yakması lazım günlük 500 kalorilik bi spor ve düzgün beslenme beslenmedende 250 500 kalori kısarak 1 hafta da 1 kg yağ yakarsın
Bu isveç diyeti ancak bir detox olabilir bağırsak dolulugun ödemin varsa son zamanlarda biraz fazla yediysen diyete başlamadan motivasyon amaçlı bir kac gün yapılıp sonra sağlıklı bir şekilde diyete devam edersin
Isveç diyetiyle kilo verdim sananlar bagirsaklarini boşaltıp vücutlarındaki suyu atıyorlar 2 gün normal beslenseler aynı kiloyu görürler
Şuan aynı şeyi düşünmeye başladım :)
Yani gerçekten çok az yediğimden baya az yakmaya başladım ki daha önce de söyledim ödem yok zaten. Bugünü de deneyim olmazsa ben eski diyetime geri döneyim bende işe yaramadı demekki :(

Evet dün toplamda 790 kalori aldım. Bu sabah 69.9kg çıktım. Şimdi iki gün şehir dışına çıkıyorum ve orda hareketim fazla olucak :) iki gün kg yazamayabilirim ama kalori hesabımı yazarım mutlaka. Şuna karar verdim öğünlerin yerlerini değiştirmek daha iyi olucak. En çok yaktığım vakitte sadece kahve içmek pek mantıklı gelmedi. Diyet listesini bir ara paylaşırım onu eklemeyi unutmuşum :)
Kahvaltıda öğlen menüsünü, öğlende akşam menüsünü akşam da da kahve içicem bide 2-3 gün öyle denicem :)
25/09/2020
69.9kg

Hafta sonu şehit dışında ipin ucu biraz kaçtı. Ben gidiyorum diye özel şeyler hazırlamışlar hayır deme şansım kalmadı elimden geldiğinde küçük porsiyonlar halinde yedim. Ama şuan isveç olarak değil de daha farklı gidiyorum. Sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık şeklinde kahvaltı ediyorum öğlen ne yemek yaparsam az miktarda ekmeksiz yiyorum akşam üzeri bir kahve ama akşam çok acıkırsam bir elma. Şuan: 69.2

Bu diyet sağlıklı mi
Kesiblikle değil. Ve üçüncü günde durdu zaten ve gerçekten o kadar yememeye alışıyosun ki diyet bittiğinde normale döndüğünde fazlasını alıyosun. Şuan benm durumum bu. Çok abartmadan normale döndüm akşamında çorba olan bir diyete akşam içtiğim çorba bile kilo aldırdı resmen 72.2 yim şuan. Motive olup çok farklı şeyler yapıcam.

Back
X