• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

kızlar bende sporu bırakmadm en azından bısıklet cevırıorum yuruyus yapıorum ama kılo veremıorm eskısınden de az yıorum artık bgn mesela soguk sütün ıcıne turk kahvesı attım oglende cok az yogurt yedım aksam dayanamadm 2.3 catal yemek gunum hep böle gecıor ama zayflayamıorm bazen daha da fazla gozukuorum... ama pes etmıcem bence bırakmayalım kendımızı enınde sonunda gdecek o kılolar enınde sonunda esek gbı gdecekk !

diyet miyet hikaye oldu. tavuklu pilavı yedim. kaşık kaşık nutella da yedim. sinirden.
yarın ayran detoksu son umudum:(

kızlar bende sporu bırakmadm en azından bısıklet cevırıorum yuruyus yapıorum ama kılo veremıorm eskısınden de az yıorum artık bgn mesela soguk sütün ıcıne turk kahvesı attım oglende cok az yogurt yedım aksam dayanamadm 2.3 catal yemek gunum hep böle gecıor ama zayflayamıorm bazen daha da fazla gozukuorum... ama pes etmıcem bence bırakmayalım kendımızı enınde sonunda gdecek o kılolar enınde sonunda esek gbı gdecekk !

kizlar hic uzulmuoruz,yolumuza dewam ediorum.napalim.kilolarimiz inatciysa biz de inat yapcaz.bu arada gittim yaglari alip geldim birazDan sarip sarmalicam.kendimi.ins bende yelda gibi basarili olurum.yine gelirim

diyet miyet hikaye oldu. tavuklu pilavı yedim. kaşık kaşık nutella da yedim. sinirden.
yarın ayran detoksu son umudum:(

kizlar hic uzulmuoruz,yolumuza dewam ediorum.napalim.kilolarimiz inatciysa biz de inat yapcaz.bu arada gittim yaglari alip geldim birazDan sarip sarmalicam.kendimi.ins bende yelda gibi basarili olurum.yine gelirim.opuorm hepinizi we sizi sewiorum :))

Kizlar surdum yaglari,sardim strecle,ustune de termal sort giydim oturuom.terletio gercekten.bakalim insallah faydasini gorurum.popomu kaldirabilirsem callan we plates egzersizleride yapcam.gorursem tum wucuduma surcem.beni sedye ile tasirlar hralde ozmn :D

evt canm herblife ın cio toplantısına denk gelmiştik akifle braber hatta bi ark onla zayıfladıda bnm sevgilim öle seleri kullandrtmıyo bana yoksa denerdim onu :(

evt cnm mama o zaten bnm imkanm olsa onu cidden kaçırmazdım :(
gözdeee yagların sonucunu merakla bekliyorumm :)))

Bilmiorum.cnm.ben almam ama.zaten bnm bogazimi tutamama gibi bi sorunum yok
ay ewt yelda ya ben de acaip merakla bekliorum.ins bnde incelirim :S
tipi gorseniz gulmekten geberirsiniz.gobegimdeki serada her dakka asagi kayio,az kaldi koli bandiyla bantliycam :D

iç kıs sodada kalori yok sabah hemen yaz emi gözdee bkliyorum :)) benmkide öle kayıyo yaa bide yürüdükçe hısırdıyo terden gevseyince amaaan pırtt veriyimde su kiloları eziyetim umrumda deil artık :)) aramıza yeni gelen ark hosgeldin boyla kilo kaç senn :)

iç kıs sodada kalori yok sabah hemen yaz emi gözdee bkliyorum :)) benmkide öle kayıyo yaa bide yürüdükçe hısırdıyo terden gevseyince amaaan pırtt veriyimde su kiloları eziyetim umrumda deil artık :)) aramıza yeni gelen ark hosgeldin boyla kilo kaç senn :)

hosbuldm merhaba boyum 1.60 kılom 51.3 du en son . daha dogrusu 60 dm 2 kılo bıkaç ay once gecen ay da 2o gunde 58 den 51 e dustm ama kaldm öle daha fazla zayflayamıorum . ıdeal kılom 45 dı benm smdı 46 .47 olmaya calısıorm eylule kadar vermem gerek :(

Back
X