anlamıyorum ki verenler nasıl veriyo. diyetin dibine vuruyoruz,sporun yine öyle. ee sorun ne?
o sorunu bi keşfetsem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamıyorum ki verenler nasıl veriyo. diyetin dibine vuruyoruz,sporun yine öyle. ee sorun ne?
diyet miyet hikaye oldu. tavuklu pilavı yedim. kaşık kaşık nutella da yedim. sinirden.
yarın ayran detoksu son umudum![]()
kızlar bende sporu bırakmadm en azından bısıklet cevırıorum yuruyus yapıorum ama kılo veremıorm eskısınden de az yıorum artık bgn mesela soguk sütün ıcıne turk kahvesı attım oglende cok az yogurt yedım aksam dayanamadm 2.3 catal yemek gunum hep böle gecıor ama zayflayamıorm bazen daha da fazla gozukuorum... ama pes etmıcem bence bırakmayalım kendımızı enınde sonunda gdecek o kılolar enınde sonunda esek gbı gdecekk !
diyet miyet hikaye oldu. tavuklu pilavı yedim. kaşık kaşık nutella da yedim. sinirden.
yarın ayran detoksu son umudum![]()
kızlar bende sporu bırakmadm en azından bısıklet cevırıorum yuruyus yapıorum ama kılo veremıorm eskısınden de az yıorum artık bgn mesela soguk sütün ıcıne turk kahvesı attım oglende cok az yogurt yedım aksam dayanamadm 2.3 catal yemek gunum hep böle gecıor ama zayflayamıorm bazen daha da fazla gozukuorum... ama pes etmıcem bence bırakmayalım kendımızı enınde sonunda gdecek o kılolar enınde sonunda esek gbı gdecekk !
Sonunda yaptim egzersizlerimi,oluyorum
ayy kıyamam tatlım.
cnm walla yerlerde surunuorum,ins faydasini goruruz,emeklerimizin karsiligini aliriz
inşallah canım. bu arada herbalife ı denedinmi hiç. bu ara herkes bana onu tavsiye ediyorda
evt canm herblife ın cio toplantısına denk gelmiştik akifle braber hatta bi ark onla zayıfladıda bnm sevgilim öle seleri kullandrtmıyo bana yoksa denerdim onu![]()
cnm walla yerlerde surunuorum,ins faydasini goruruz,emeklerimizin karsiligini aliriz
iç kıs sodada kalori yok sabah hemen yaz emi gözdee bkliyorum :)) benmkide öle kayıyo yaa bide yürüdükçe hısırdıyo terden gevseyince amaaan pırtt veriyimde su kiloları eziyetim umrumda deil artık :)) aramıza yeni gelen ark hosgeldin boyla kilo kaç senn :)