devam ediyorum bakalım ne olucak hiç olmazsa 5 kilo verebilseydim.
Dün çok sevdiğim bir büyüğüm bana şöyle bir öğüt verdi; sakın bir şeyin olmayacağını düşünme, o zaman onun olmama ihtimalini de çağırmış oluyorsun.
Bir de şunu bir çok yerde okumuş ayrıca bir kişisel gelişim konferansından bir uzmandan dinlemiştim; beyin doğru veya yanlışı ayırt edemez, sadece sizin verdiğiniz komutları dinler. Siz ha bire şimdi bardağı düşüreceğim diye düşünerek yürürseniz o da bardağı düşürür ve kendisini "işte düşündüğüm şeyi yaptım, çok başarılıyım" diye size sunar. Siz de çok sakarım diye hayıflanıp durursunuz. Ona doğru komutları gönderin.
İşte bu iki şeyi birleştiriyorum ve kendime hep ben bu kiloları vereceğim, sağlıklı bir insan olacağım diyorum. Her gece uyumadan önce ve sabah uyandığımda yataktan kalkmadan kendimi olmak istediğim şekilde hayal ediyorum. Bu sırada da vücudumda kilo vermek istediğim yerleri düşünüp bugün çok çalışın o yağları yakın diye komut veriyorum :) Belki çok hayalperestçe bir şey ama sanki bana yarıyormuş gibi geliyor :)
Siz de inanır mısınız böyle şeylere bilmiyorum ama belki de denemelisiniz :) Ama ne olursa olsun önceden dediğim gibi, hiç yılmayın "umudunuzu" kaybetmeyin, sonunda hepimiz başarılı olacağız! :)
sanırım pes edeceğim açlığa dayanamıyorum. deldikçe diyeti zoruma gidiyor.
sakın pes etme inan 4.gün alışmış oluyorsun ve sürekli başka şeylerle ilgilen açlık hissini yenersin inan bana benki aburcubur delisi biriym
bu gün 6.günüm geçen 5 günde sadece dün akşam 2 kurabiye yedim liste dışına çıkmıyorum alıştı bünyem.
ne kadar verdin peki canım?
oruçla zorlanıyorum galiba.bugün bozayım dedi iftara davetliydim. yemekte sadece protein aldım. elimde olmadan bozamadım. ama biraz önceeşim çörek almıştı dayanamadım ondan yedim. offff of bilmiyom hele yarın ola hayrola.
kızlar çok mutsuzum çok büyük bir hata yaptım. bir koca, dev tabak makarna yedim(
Selam kızlar,
Hamilelikten beri aldığım kiloları veremedim, veremiyorum. Sonunda geçen sene uzun çabalar sonucu vermeye başlamıştım ama çok kötü bir dönem geçirdim hepsini geri aldım hem de fazlasıylaÇok mutsuz olduğum için diet spor yapamadım, yedikçe yedim ve kilo aldım. Artık içinde bulunduğum durumu kabul ettim ve yine başlıyorum diete. Hedef master cleanse(limonate diyeti), isveç diyeti ve sonra da lahana diyeti. Artık kendime güvenim kalmadı, aynaya bakmak istemiyorum.
Geçen sene limonata diyetini yapmıştım hani şu Beyonce ile ünlenen diet. Türkiye de maple syrup(akçaağaç şurubu) 60tl ye satıldığı için balla yaptım ben geçen sene. Ne yalan söyleyim korktuğum gibi olmadı, acıkmadım da başım da ağrımadı. ve güzel de kilo verdim, sonra başka diyete devam edince almadım da geri.
Yarın limonata diyetine başlayayım diyorum sonra da lahana ya da isveç yaparım sırasına karar veremedim ama.
Destek bekliyorum birilerinin yapabilirsin demesine ihtiyacım var
tekrar 63 olmuşum ineceğine çıkıyor bu kilolar haftasonu zaten gitti tüm diyet motive felan kalmadı davetler güzel yemekler off offf daha bunun bayramı var bayramdan sonra tekrar sıkı diyete girmek gerekicek ben karar verdim 13 gün bitincede devam edicem uyabildiğim kadarıyla bayrama kadar sonra 1000 kalori diyetine geçicem yapıcak bişi yok gitmiycek gibi bunlar((((
Sevgili mavielle, uyabildiğim kadar uyacağım, devam edeceğim demişsiniz ama lütfen dikkat edin, bu diyetin 13 günle sınırlı olmasının sebebi karaciğere çok yüklenmesi, ve bu diyetin geçtiği her yerde özellikle belirtiyorlar, sakın 13 günü geçmesin ve 3 aydan önce de hatta tekrarlamayın diye... O yüzden lütfen bir daha düşünün 13 günden sonra devam edip etmemeyi, belki 13 günden sonra proteini biraz azaltıp, düzenli kahvaltı ile öğünleri çeşitlendirmeyi düşünebilirsiniz?..
selam kızlar bu sıcakta grip oldum yaa ateş halsizlik boğaz ağrısı cabası gözümü açıcak halim yok ..haliyle benim isveç diyeti yatar iyileşene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?