Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

devam ediyorum bakalım ne olucak hiç olmazsa 5 kilo verebilseydim.

Dün çok sevdiğim bir büyüğüm bana şöyle bir öğüt verdi; sakın bir şeyin olmayacağını düşünme, o zaman onun olmama ihtimalini de çağırmış oluyorsun.

Bir de şunu bir çok yerde okumuş ayrıca bir kişisel gelişim konferansından bir uzmandan dinlemiştim; beyin doğru veya yanlışı ayırt edemez, sadece sizin verdiğiniz komutları dinler. Siz ha bire şimdi bardağı düşüreceğim diye düşünerek yürürseniz o da bardağı düşürür ve kendisini "işte düşündüğüm şeyi yaptım, çok başarılıyım" diye size sunar. Siz de çok sakarım diye hayıflanıp durursunuz. Ona doğru komutları gönderin.

İşte bu iki şeyi birleştiriyorum ve kendime hep ben bu kiloları vereceğim, sağlıklı bir insan olacağım diyorum. Her gece uyumadan önce ve sabah uyandığımda yataktan kalkmadan kendimi olmak istediğim şekilde hayal ediyorum. Bu sırada da vücudumda kilo vermek istediğim yerleri düşünüp bugün çok çalışın o yağları yakın diye komut veriyorum :) Belki çok hayalperestçe bir şey ama sanki bana yarıyormuş gibi geliyor :)

Siz de inanır mısınız böyle şeylere bilmiyorum ama belki de denemelisiniz :) Ama ne olursa olsun önceden dediğim gibi, hiç yılmayın "umudunuzu" kaybetmeyin, sonunda hepimiz başarılı olacağız! :)

teşekkür ederim güzel yazınız için bunları sadece kilo vermekte deil umudumu yitirdiğim her konuda uygulamaya başlıycam
elbette başarılı olucaz herşeyden önce kadınız biz yeterki kafamıza koyalım :)))

sanırım pes edeceğim açlığa dayanamıyorum. deldikçe diyeti zoruma gidiyor.

sakın pes etme inan 4.gün alışmış oluyorsun ve sürekli başka şeylerle ilgilen açlık hissini yenersin inan bana benki aburcubur delisi biriym
bu gün 6.günüm geçen 5 günde sadece dün akşam 2 kurabiye yedim liste dışına çıkmıyorum alıştı bünyem.

ne kadar verdin peki canım?

oruçla zorlanıyorum galiba.bugün bozayım dedi iftara davetliydim. yemekte sadece protein aldım. elimde olmadan bozamadım. ama biraz önceeşim çörek almıştı dayanamadım ondan yedim. offff of bilmiyom hele yarın ola hayrola.

ne kadar verdin peki canım?

Sadece 2,5 kilo verebildim ama devam ediyorum azmettim vericem kilo:)))

ara ara kendimizi ödüllendirmek güzel canım sen bir kere liste dışına çıktım diye sakın bırakma yola devammm....

kızlar çok mutsuzum çok büyük bir hata yaptım. bir koca, dev tabak makarna yedim(

aaaa mutsuz olma olucak arada kendimizi ödüllendirmek

ayrıca bende dün akşam iftara davetliydim
çorba yedim yarım kepçe
1 tabak kurufasulye
çok azda kıymalı patlıcan yedim
1 tanecikte baklava...((((
ve son olarakta çayla kabakçekirdeği yedim

yani dün hepimiz biraz yaramazlık yapmışız....

Merhabalar :)

Çok zor ve sıkı bir diyet yapınca, haftasonu hepimiz bir yerlerden kaçamak yapmışız =) Benim de sizlerden farkım yoktu, hem üstelik ben cuma-cumartesi ve pazar üç gün birden bozdum.

Cuma gecesi çok sevdiğim bir arkadaşımızın yanındaydık, ufak bir problemleri için moral vermeye gitmiştik ve tatlı olarak dondurma götürmüştük. Bütün hafta o kadar güzel rejim yaptım ki bence kendimi ödüllendirebilirim dedim ve üç yemek kaşığı dondurmayı afiyetle yedim =) Sonradan vicdan azabı çektim tabi ama pes etmedim ve cumartesi de diyete devam ettim.

Cumartesi benim akşam hiçbirşey yemediğimiz güne denk geliyordu ama gün boyu öyle bir hareket halindeydim ki açlığa dayanamadım ve öğlenden kalan tavuğum yanında bir güzel yeşil salata ve üstelik bir de çok çok çok sevdiğim için bir avuç cevizimi yedim. Tabii hepsi akşam saat 8'den önceydi. ve elbette bir vicdan azabı vardı. Ama bırakmadım pazar günü de devam!

Pazar akşamı beklenmedik bir misafirimiz oldu yemekte, o yüzden tabii kendimiz için yaptığım basit yemeğin dışına çıktık, uzun zaman sonra pirinç pilavı yaptım. Etler soslu pişti, salatamız da yağlıydı. Ufak bir not; ben yemeklerde tereyağı ve zeytinyağı dışında yağ kullanmıyorum, etleri de ne olursa olsun hep en yağsız haliyle kullanıyorum. Ufakcık yağlarını bile temizlerim. Yemekte pilav kesinlikle yemedim. Salata ve et yedim, soslu da olsa. Ayrıca yine iki tane ceviz. Fakat herkesin pilavları kaşıkladığını görünce canım çekti bir dolu yemek kaşığı kendime de koydum ve yedim. Daha durun, bununla yetinmedim. Isparta'dan aldığım gül lokumlarından da iki tane attım ağzıma! (Isparta'dan aldım ama bilenler bilir, eskilerden yoktu hani şu baklava dilimi olanlardan değil, kuş lokumu gibi küçüklerden). Ayrıca gün içerisinde bir kaç tane kızılcık atıştırmıştım, yarım dilim de karpuz yediğimi itiraf etmeliyim.

Ama bu sırada sadece pazar günü spor yapmamıştım. Geri kalan günlerde size bahsettiğim hafif spor hareketlerini yapmaya aynen devam ettim, sabahları erkenden kalkıyorum ve mutlaka soğuk suyla duş alıyorum. Gece de belli bir saatten sonra kesinlikle yemiyorum.

Vee, sonuç olarak; bugün ölçümlerim yapıldı, 8 günde 1,5 kilo yağ kaybetmişim, 0,5 kilo da kas kazanmışım! Toplamda iki kilo kaybetmeye karşılık geliyor neredeyse! (bu sonuncu biraz avuntu tabi). Az gibi görünse de bir dönem gittiğim bir diyetisyen şunu demişti, 250 gr yağdan kaybetmeyi gözünde 250 gr'lık bir sana yağı paketinin vücudundan ayrılması gibi canlandırabilirsin! =)

Bu gün yine hiç bir şey olmamış gibi diyetime devam ediyorum, kahve, su, öğlen yoğurt vb... Kendi kendime de şunu düşündüm, haftada bir tane tatlıyı gönül rahatlığıyla yiyebilirim. O zaman da tercihimi ya meyveden ya da sütlü tatlıdan yana kullanacağım. Bu rahatlığa sahip olmak, diyeti benim için daha katlanılabilir kılıyor. Tatlı hakkımı bankaya atıyorum, bankamda istediğim zaman kullanabileceğim koccaman bir sermayem mi var ne?! Ayrıca bu 13 gün bittikten sonra da nasıl hareket edeceğim konusunda bana bir fikir vermiş oluyor.

Bu arada fark ettim ki karbonhidratı etle birleştirmem bende çok gaz yapıyor. Ayrıca süt de öyle (belki laktoz intoleransım var bilmiyorum). Olsun, yoğurt ve peynir gayet leziz şeyler! =) Demek ki, diyorum kendi kendime, 13 günden sonraki geri kalan hayatımda bunlara dikkat edeceğim, karbonhidratı ekmek/unlu mamüller/piriç değil baklagil, yumurta gibi şeylerden alacağım (ki esasında bu da benim günlük perhizimi Karatay diyetine çok yaklaştırıyor).

Ay ne güzel! Hanımlar, iyi ki varsınız, bunları anlatabilmek bile o kadar motive ediyor ki beni!

Sonuç olarak, diyeti aşabiliriz, kaçamak yapabiliriz, insanız sonuçta, ama bırakmayın, ve sporu da bırakmayın, hareket edin mutlaka! sonuçlar gerçekten harika oluyor! =)

tekrar 63 olmuşum ineceğine çıkıyor bu kilolar haftasonu zaten gitti tüm diyet motive felan kalmadı davetler güzel yemekler off offf daha bunun bayramı var bayramdan sonra tekrar sıkı diyete girmek gerekicek ben karar verdim 13 gün bitincede devam edicem uyabildiğim kadarıyla bayrama kadar sonra 1000 kalori diyetine geçicem yapıcak bişi yok gitmiycek gibi bunlar((((

Selam kızlar,
Hamilelikten beri aldığım kiloları veremedim, veremiyorum. Sonunda geçen sene uzun çabalar sonucu vermeye başlamıştım ama çok kötü bir dönem geçirdim hepsini geri aldım hem de fazlasıyla Çok mutsuz olduğum için diet spor yapamadım, yedikçe yedim ve kilo aldım. Artık içinde bulunduğum durumu kabul ettim ve yine başlıyorum diete. Hedef master cleanse(limonate diyeti), isveç diyeti ve sonra da lahana diyeti. Artık kendime güvenim kalmadı, aynaya bakmak istemiyorum.
Geçen sene limonata diyetini yapmıştım hani şu Beyonce ile ünlenen diet. Türkiye de maple syrup(akçaağaç şurubu) 60tl ye satıldığı için balla yaptım ben geçen sene. Ne yalan söyleyim korktuğum gibi olmadı, acıkmadım da başım da ağrımadı. ve güzel de kilo verdim, sonra başka diyete devam edince almadım da geri.
Yarın limonata diyetine başlayayım diyorum sonra da lahana ya da isveç yaparım sırasına karar veremedim ama.
Destek bekliyorum birilerinin yapabilirsin demesine ihtiyacım var

Yapabilirsin! =)

Siz sıralamanıza karar verin, hepsini yapabilirsiniz. Sonuçta daha önce yapmışsınız =) Yine yaparsınız...

Sevgili mavielle, uyabildiğim kadar uyacağım, devam edeceğim demişsiniz ama lütfen dikkat edin, bu diyetin 13 günle sınırlı olmasının sebebi karaciğere çok yüklenmesi, ve bu diyetin geçtiği her yerde özellikle belirtiyorlar, sakın 13 günü geçmesin ve 3 aydan önce de hatta tekrarlamayın diye... O yüzden lütfen bir daha düşünün 13 günden sonra devam edip etmemeyi, belki 13 günden sonra proteini biraz azaltıp, düzenli kahvaltı ile öğünleri çeşitlendirmeyi düşünebilirsiniz?..

haklısınız kalori diyetine geçicem bu gün eşim başladı 1000 kalori diyetine ona eşlik edicem bakalım ne olucak

Limonata detox u(master cleanse) bugün itibari ile başladım. Sabah dietin olmazsa olmazı denilen tuzlu suyu içtim, zaten tuzlu su olayı detox un en zor kısmı, sonra tüm gün limonata içmek çok zevkli. Normalde dietlerde baş ağrısı olur ya açlıktan bu detox da olmuyo o, sanırım şekerden. Detox bittikten sonra bir kaç gün çorba ve meyve suyu için diyor, o yüzden bundan sonra lahana diyetini yapıcam. Sonra da İsveç diyeti. Bakalım kaç kg vericem.

selam kızlar bu sıcakta grip oldum yaa ateş halsizlik boğaz ağrısı cabası gözümü açıcak halim yok ..haliyle benim isveç diyeti yatar iyileşene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…