Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende katılırım ama isveç gerçekten çok ağır![]()
Michi ben yarin benim yapacağım listeyi yazıcam sende kafana göre uyarsa yaparsın yada istediğin bi listeye baslarsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
isveç diyetinin listesini yapmıycakmısın değiştirecekmisin. ben de baktım liseteyede.. o kahve nescafemi bir kupa mı... birde şu et yazıyo ya 200 gram nerden bilicez kaç gram. birde şu ıspanak yerine başka ne yenebilir...
Katıl tabi canim:) birbirimizi destekleyerek bu iş dahada kolay olucak kızlar hergün yediklerimizi yazalım her hafta pazartesi günü tartılma günü ilan ediyorumramazanda da sahur ve iftarlarimizi hafif yaparsak bizden güzeli yok bebisler :)
Yok ben ısvec yapamam bikere denemistim sabahları Türk Kahvesi şekersiz bende migren var anami aglatmisti valla :/ benim araştırıp derlediğim bi listem var yazıyim hatta 1.gun
Sabah : 1 yeşil elma 200 gr yoğurt
Öğle : haşlanmış tavuk göğsü
Bol salata
ayran
Aksam : sebzeli ve peynirli salata
2.gun
Sabah : 2 adet grissini
1 kibrit kutusu kadar peynir
Çay
Öğle : 1 haşlanmış patates
1 elma
Ayran
Ara : 4 adet yulafli bisküvi
1 fincan Nescafe
Aksam : 2 adet haşlanmış patates
Mevsim salatası
Günde mutlaka 3 litre su
Dönüşümlü olarak 1 hafta bunu uygulucam ilk olarak ilk hafta bitince bide ayran detoksu yapıcam 2 günlük tahminime göre 10 günde 5 kilo veririm yani inşallahistersen sende bunu yap ben pazartesi basliyorum
tamam ben de yarin isvece basliyorum kizlar. spor yapacak dermanim olmayacak sanirim :) sık sık yazalım kizlar.
Selam kızlar ben daha önce isvec diyeti yaptım 11 günde Sanirim 6kilo civarı vermiştim.cok ilginçtir ki bende Pazartesi başlıyorum bu diyete..bu diyette tuz yok malesef ama biraz baharat katılabilir..zor bir diyet evet ama insan hergun kilo verdigini görünce daha bir hareketlenip spor yapası geliyor mutluluktan.. Ne diyelim gazamız mübarek olun...![]()
Hoşgeldin aramıza ozaman canim:) start vermiş bulunmaktayız kızlar hepimiz irademize sahip cikicaz veeeee üstümüzdeki fazlaliklardan kurtulucaz![]()