Isvec diyeti ile kilo vermek isteyenler buraya

hayyalll

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
37
0
6
35
Ankara
Merhaba. Daha önce isvec diyeti ile 13 gunde 15 kilo verdim. Benimle birlikte kilo vermeye ne dersiniz? Gelin hırs yapalım ve kilolardan kurtulalim...

Isvec diyeti çok ağır ya:/ başka türlü yapalım ben çok arastirdim elimde hızlı kilo verdiren başka diyetler var birlikte baslayalim mi benim çooook kilo vermem lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canım benimde coookk vermem lazim şu anda 82.400 :( pazartesi başlıyorum kesin yarın için bi programim varda :D bende bi diete baslicam yarın yazarım sana beğenirsen sende onu yaparsın olmazsa sen ısvec yaparsın hergün yediklerimizi buraya yazariz olurmu:) birbirimizi gaza getiririz ;)

Tamamdir. ben yarin yazarim neler yaptığımı. . Siz de baslayinca yazin. ben evde oldugum icin isveci yapacagim. zaten 13 gunluk 13 gun sonra da oruc baslayacak. o zaman da diyetistene gideceğim kafaya koydum kesin zayiflayacagim.

Kızlar bende katılırım ama isveç gerçekten çok ağır :(

Katıl tabi canim:) birbirimizi destekleyerek bu iş dahada kolay olucak kızlar hergün yediklerimizi yazalım her hafta pazartesi günü tartılma günü ilan ediyorum ;) ramazanda da sahur ve iftarlarimizi hafif yaparsak bizden güzeli yok bebisler :)

Michi ben yarin benim yapacağım listeyi yazıcam sende kafana göre uyarsa yaparsın yada istediğin bi listeye baslarsin ;)

Michi ben yarin benim yapacağım listeyi yazıcam sende kafana göre uyarsa yaparsın yada istediğin bi listeye baslarsin ;)

isveç diyetinin listesini yapmıycakmısın değiştirecekmisin. ben de baktım liseteyede.. o kahve nescafemi bir kupa mı... birde şu et yazıyo ya 200 gram nerden bilicez kaç gram. birde şu ıspanak yerine başka ne yenebilir...

isveç diyetinin listesini yapmıycakmısın değiştirecekmisin. ben de baktım liseteyede.. o kahve nescafemi bir kupa mı... birde şu et yazıyo ya 200 gram nerden bilicez kaç gram. birde şu ıspanak yerine başka ne yenebilir...

Yok ben ısvec yapamam bikere denemistim sabahları Türk Kahvesi şekersiz bende migren var anami aglatmisti valla :/ benim araştırıp derlediğim bi listem var yazıyim hatta 1.gun
Sabah : 1 yeşil elma 200 gr yoğurt
Öğle : haşlanmış tavuk göğsü
Bol salata
ayran
Aksam : sebzeli ve peynirli salata
2.gun
Sabah : 2 adet grissini
1 kibrit kutusu kadar peynir
Çay
Öğle : 1 haşlanmış patates
1 elma
Ayran
Ara : 4 adet yulafli bisküvi
1 fincan Nescafe
Aksam : 2 adet haşlanmış patates
Mevsim salatası
Günde mutlaka 3 litre su
Dönüşümlü olarak 1 hafta bunu uygulucam ilk olarak ilk hafta bitince bide ayran detoksu yapıcam 2 günlük tahminime göre 10 günde 5 kilo veririm yani inşallah :D istersen sende bunu yap ben pazartesi basliyorum

Katıl tabi canim:) birbirimizi destekleyerek bu iş dahada kolay olucak kızlar hergün yediklerimizi yazalım her hafta pazartesi günü tartılma günü ilan ediyorum ;) ramazanda da sahur ve iftarlarimizi hafif yaparsak bizden güzeli yok bebisler :)

İftarda abartmamak gerek :)

Yok ben ısvec yapamam bikere denemistim sabahları Türk Kahvesi şekersiz bende migren var anami aglatmisti valla :/ benim araştırıp derlediğim bi listem var yazıyim hatta 1.gun
Sabah : 1 yeşil elma 200 gr yoğurt
Öğle : haşlanmış tavuk göğsü
Bol salata
ayran
Aksam : sebzeli ve peynirli salata
2.gun
Sabah : 2 adet grissini
1 kibrit kutusu kadar peynir
Çay
Öğle : 1 haşlanmış patates
1 elma
Ayran
Ara : 4 adet yulafli bisküvi
1 fincan Nescafe
Aksam : 2 adet haşlanmış patates
Mevsim salatası
Günde mutlaka 3 litre su
Dönüşümlü olarak 1 hafta bunu uygulucam ilk olarak ilk hafta bitince bide ayran detoksu yapıcam 2 günlük tahminime göre 10 günde 5 kilo veririm yani inşallah :D istersen sende bunu yap ben pazartesi basliyorum

Uygulanabilir bir diyet tamam kızlar yarın başlıyoruz o zaman :)
Yaptığımız sporlarıda yazıyoruz tamam mı ??

tamam ben de yarin isvece basliyorum kizlar. spor yapacak dermanim olmayacak sanirim :) sık sık yazalım kizlar.

Bencede canım senin spor yapacak dermanin kalmaz valla o diyetle :)
3 lu koalisyonumuz hayırlı olsun ozaman :) 1 hafta sonra ayran detoksunu yazıcam kızlar 2 günde 2 kilo :D bu haftayı bi atlatalim ilk işimiz tartilmak ve buraya yazmak ;)

Kizlar yarın sabah tartılip başlıyoruz dimi? Ramazana kadar 5 kilo vermemiz için tam 14 günümüz var yani daha fazla versekte süper olur ama en az 5 kilo die hesapliyorum ben aaa kızlar bide her sabah 1 bardak sıcak suya iki üç damla limon sikip onu içelim çok işe yariyomus bide ben yeşil kahve almıştım onuda denicem

Selam kızlar ben daha önce isvec diyeti yaptım 11 günde Sanirim 6kilo civarı vermiştim.cok ilginçtir ki bende Pazartesi başlıyorum bu diyete..bu diyette tuz yok malesef ama biraz baharat katılabilir..zor bir diyet evet ama insan hergun kilo verdigini görünce daha bir hareketlenip spor yapası geliyor mutluluktan.. Ne diyelim gazamız mübarek olun...:9::9:

Son düzenleme:
Selam kızlar ben daha önce isvec diyeti yaptım 11 günde Sanirim 6kilo civarı vermiştim.cok ilginçtir ki bende Pazartesi başlıyorum bu diyete..bu diyette tuz yok malesef ama biraz baharat katılabilir..zor bir diyet evet ama insan hergun kilo verdigini görünce daha bir hareketlenip spor yapası geliyor mutluluktan.. Ne diyelim gazamız mübarek olun...:9::9:

Hoşgeldin aramıza ozaman canim:) start vermiş bulunmaktayız kızlar hepimiz irademize sahip cikicaz veeeee üstümüzdeki fazlaliklardan kurtulucaz ;)

Hoşgeldin aramıza ozaman canim:) start vermiş bulunmaktayız kızlar hepimiz irademize sahip cikicaz veeeee üstümüzdeki fazlaliklardan kurtulucaz ;)

İnsallah canim..yalnız sanirim 11 gun yapıyoruz sonra Ramazan başlıyor...

Kızlaaaarr :) büyük gün geldi herkeslere Günaydın cicisler start vermiş bulunmaktayız dimi? Sabah tartıldim 82.5 çıktım :(
Sabah: 1 yeşil elma 200 gr yoğurt
Sizler naptiniz bakalim

Hadi bakalım rastgele:))) iki kesme şekerli neskafemi ictim..oglene ispanak ve domates. .Sozen aramiza hosgeldin... ramazana tam 12 gun var. yani isveci 12 gun uygulamak durumundayiz. olsun. ben 12. gunde diyetisyene gidecegim kizlar. oncesinde de gitmistim.isvecle yag mi gitmis kas mi gitmis size yazacagim.sonra da ramazan diyet listemi yazacagim. Bu arada kilom 86.9. ve iple cekiyorum 70li kilolari:))) dedigim gibi daha once 10 kilo vermistim..

Back
X