Merhaba. Bilgi vereyim. Kaçamaklarla ilerleyen bir diyet oldu benimkisi. Emziriyordum ama çocuğum 2 yaş üstü. Biraz bekleyemedim emzirmeyi bırakmayı acele ettim ama güzel kilo gitti. 74.4 ten 71.6 ya düştüm. Diyeti sonlandırdıktan sonra düzensiz beslenmem devam etti ama kilo almadım. Arkasına bir diyet uygulamadım. Spor yapmadım. Yediklerim yine eski düzen abur cubur devam etti. Belki bir hafta dikkat etmişimdir. Bir kaç gün kabak yermişimdir. Hafif gram iniş çıkışlar oldu. Tam istikrar gösteremedim komşumun getirdiği yemekler falan fistan derken yeme düzenim yine eskisi gibi abartı oldu. Ama güzel ve kalıcı oldu kilo vermem nedense. kaçamak devam ettirmeme rağmen. Her ne kadar bebek büyük olsa da şekerim düşüyor yine emerken. Biraz şeker ihtiyacı duyuyordum. İdare edebildiğim kadar ettim diyet sırasında. Memeyi de kesemiyorum ameliyat olacak bebeğim. Hastane ortamında oyalamak zor stresli bir bebek. Diyetten 2 ay geçmiş. Yarım yamalak yaptığım için şimdi vücudum yine bir detoks istiyor aslında. Bayramda şişkinlik hissediyorum. Yarın başlamayı düşünüyorum. Yine çat pat sürsede bir 3 kilo daha versem güzel olur. Ama tabi tama yakın yapmak en iyisi. En kötü 6 gün yapmayı planlıyorum. Ben bu diyeti seviyorum vücuduma iyi geliyor. Zaten harfi harfine uyamam ama ne versem kar. Şok diyetler motivasyon sağlıyor.Arkası yarının yarını yok
Emzirirken şok diyet yapmamak lazım aslında ama senin ki 2 yaşı geçmiş artık alışkanlık sadece. Ben bu kadar şok diyet yapamıyorum yaMerhaba. Bilgi vereyim. Kaçamaklarla ilerleyen bir diyet oldu benimkisi. Emziriyordum ama çocuğum 2 yaş üstü. Biraz bekleyemedim emzirmeyi bırakmayı acele ettim ama güzel kilo gitti. 74.4 ten 71.6 ya düştüm. Diyeti sonlandırdıktan sonra düzensiz beslenmem devam etti ama kilo almadım. Arkasına bir diyet uygulamadım. Spor yapmadım. Yediklerim yine eski düzen abur cubur devam etti. Belki bir hafta dikkat etmişimdir. Bir kaç gün kabak yermişimdir. Hafif gram iniş çıkışlar oldu. Tam istikrar gösteremedim komşumun getirdiği yemekler falan fistan derken yeme düzenim yine eskisi gibi abartı oldu. Ama güzel ve kalıcı oldu kilo vermem nedense. kaçamak devam ettirmeme rağmen. Her ne kadar bebek büyük olsa da şekerim düşüyor yine emerken. Biraz şeker ihtiyacı duyuyordum. İdare edebildiğim kadar ettim diyet sırasında. Memeyi de kesemiyorum ameliyat olacak bebeğim. Hastane ortamında oyalamak zor stresli bir bebek. Diyetten 2 ay geçmiş. Yarım yamalak yaptığım için şimdi vücudum yine bir detoks istiyor aslında. Bayramda şişkinlik hissediyorum. Yarın başlamayı düşünüyorum. Yine çat pat sürsede bir 3 kilo daha versem güzel olur. Ama tabi tama yakın yapmak en iyisi. En kötü 6 gün yapmayı planlıyorum. Ben bu diyeti seviyorum vücuduma iyi geliyor. Zaten harfi harfine uyamam ama ne versem kar. Şok diyetler motivasyon sağlıyor.
Boy kilo kaç sizinEmzirirken şok diyet yapmamak lazım aslında ama senin ki 2 yaşı geçmiş artık alışkanlık sadece. Ben bu kadar şok diyet yapamıyorum yaaşırı fazla yiyorum sonrasında 5 katı alıyorum
Niye aralıklı oruç yapmıyorsun?Güncel kilom 70.5. Diyete bir kaç gün uyabildim. Regli olunca diyet bozuldu şişkinlik geldi. ama 10 günde 1.100 gram daha gitti. Bugün reglim bittiği için spor yaptım. Yarın tartıda güzel bir rakam yakalayacağımı düşünüyorum. 6 lı rakamlara düşersem tam motivasyon. Bu süreçte Diyetimi ara ara bozup ara ara devam ederek güzel ve kalıcı kilo gitti. İsveç’ten 2-2,5 ay geçtiği için vücut kesinlikle İsveç’e tekrar hazır değil. Ama ara ara 1 günlük uygulayarak kaçamakların getirdiği şişkinlikleri düşürebilirim. Regli bittiği için yarın 1 günlük İsveç yapacağım ödemlerde gitsin diye
Ben 155 boya 58.2 yimGüncel kilom 70.5. Diyete bir kaç gün uyabildim. Regli olunca diyet bozuldu şişkinlik geldi. ama 10 günde 1.100 gram daha gitti. Bugün reglim bittiği için spor yaptım. Yarın tartıda güzel bir rakam yakalayacağımı düşünüyorum. 6 lı rakamlara düşersem tam motivasyon. Bu süreçte Diyetimi ara ara bozup ara ara devam ederek güzel ve kalıcı kilo gitti. İsveç’ten 2-2,5 ay geçtiği için vücut kesinlikle İsveç’e tekrar hazır değil. Ama ara ara 1 günlük uygulayarak kaçamakların getirdiği şişkinlikleri düşürebilirim. Regli bittiği için yarın 1 günlük İsveç yapacağım ödemlerde gitsin diye