Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

isveç dietini yapınca 2 sene kilo alınmadığını demişlerdi hatda teyzem yapdı eskiden o 2 sene hiç almamışdı kşlo sonra almışdı senesi dolunca yani

evet destek çıkalım bir birimize ben baktım 600 mu 700 grammı ne verdim :)) ama suan canımm mutfakta duran kısıra kaydı tamam bi hata ettim 3 çorba kaşığı yedim ilk defa sonra aldım tenceryle konuşma yaptım ya şaka gibi!!!!!!!!! inanmıyorumm düşününce deli gibi oluyor ama konuştum ama suan KAHVEM geldi sekersiz içmem lazım Tez yazıyorm cnmm uyumamak içni zor duruyorummmmmmm içsem mi acaba bilemiyorummm birde hangi online günlük tatlısım :)) atarmkın :))

bu diyeti bırakıyorum bugün itibariyle düşün düm taşınddım ve karar verdim!! ben bunu uygulayınca birde kilo alıcaksam ve sağlığımı kaybediceksem ! Asla diyetisyenimin daha önce verdiği diyetleri uygulayaccağımmmm kızlarr söylemek istedimmm

arada küçük kaçamaklar olabilir tatlım ama fazla abartmamak şartıyla :))
google'a penzu yaz üyelik al canım ben diyet süresince yazıp stres atıyorum hemde kendimi motive edicek şeyler yazıp sonradan okuyorum iştahım kaçıyo valla :))

Canım herhangi bir sağlık sorunun mu var? tansiyon sorunun falan varsa bencede bırak kesinlikle sağlığından önemli değil. Ama belirli bir sağlık sorunun yoksa bırakma derim.Tamam bu diyet halsizlik, baş dönmesi gibi şeyler yapıyor ama her sıkı diyette bu gibi durumlar var malesef. Ama kilo alma meselesini kafaya takıyorsan azla almazsın bu diyet çok güzel ve hızlı şekilde kilo verdiren bir diyet.Tüm dünya da moda bir diyettir bu yüzden yani sırf 1 haftada 6-6,5 kilo verdiriyor ki 13 güne tamamlarsan daha fazla verirsin. Diyetisyen diyetlerini bende denedim ama ayda 3 kg verdiren saçma diyetler yazıyorlar yapmak istemiyorum o yüzden.Aylarca sıkıntı çekiceğime 13 gün çekeyim daha iyi diye düşünüyorum ben :))

Son düzenleme:

yaaa tatlım bende polikistik over sendromu vardıııen son geçen yıl adet düzensizliğim vardı olamıyordum felan fillan sağlı ksorunum yokkk :) çok şükür fakattt geceleri yatarken beynim uyuşuyor sanki ya dün soğuk sütlü nescafegold içtim çünkü uyanık kalmam lazım uyku düzenım 0 zaten Tez yazıyorum uyanık kalmam lazım dıye bugnde sevgılım kahvaltıda yumurta rafadan çatlak dıye yemedı ben yedım kahve yumurta 1 dılım ekmek yedım tıka basa doluyum hergu naynanın karsına bakıyorummm cıldırcam bebegım ya psıkopata bagladım he :) 4. günümmm bugn iyi gidiyorr : suyuda 4 litre kadar ıçıyorumm iniyorum gibi bi yandna kıymıyorumda bırakmaya off :))) devam edecem :))yaa alışkanlık oldu inşallah daha da incelırım kuzum :)))

Arada herkes kaçamak yapar takma kafaya bende yapıyorum :))) ya benimde senin gibi uyku sorunum var çok düzensiz uykularım onu halletmem lazım bian önce.Bende dayanabildiğim yere kadar gidicem valla. Ayna karşısında kendini incelmiş görmek kadar güzel bişey yok :)) Kate Moss ne demiş dünya'nın en güzel duygusu 'zayıf' hissettmektir :))))

merhabaaa kızlar.
ben bu diyete başlayıp başlamamayı çok düşündüm.
bugün başlamış bulundum
buradan destek verirsenz bana sevinirim.
çünkü pek iradeli değilim. bu zamana kadarda bi diyet yapmadım.

geç uyandığım için kahve mi içtim. daha öğleni yapmadım. ne zaman yapmalıyım bilmiyorum ama sanırım 3 gibi iyi mi kızlar?
bir de dk 1 gol 1 daha kahvem, çmeden 2 zeytn yedm çok canm çekti:26:

kilom 61 yaş 24 boy 163.
kızlar hayatımın en fazla kilosundayım
54ü geçmezdm ama bu yazdan itibaren her ay 1 kilo alarak ilerledim. kotlarım olmuyo yüzümde çok şişti.önlemimi almazsam 1 kilo alarak devam edeceğim her ay diye tedirgin oldum:18:

ben bu diyette en çok sarkma probleminden korkuyorum. bunu yaşayanınız var mı?
günlük evde yapabilinen az bir sporla desteklemek istiyorum.halim olursa tabi. bazıları çok halsiz düşmüş.

yaz ayları olsa sporumu dışarda yapan birisiyim.

bir de sıkılaştırıcı yağları kullanmak istiyorum bu süreçte.
tabi öğlene kendimi diyeti bozmuş bulabilirim de:26::26:

kızlar bir de ben bildiğinz nescafe içtim sade.
içine şeker attım. şekeri yemeli miydik??

yarın itibari ile bende başlıyorum bu diyete boyum 1,60 kilom 74 bi 10 kilo versem ve sonrada yediklerime dikkat etsem yeterli olacak herhalde birde bende pko var pko lu olup bu diyeti yaparak zayıflayanlar var mı?
biliyorsunuz pko luların zayıflamaları gerçekten işkence....

ben bıraktım kızlar annem izin vermedi. zorla yemek yedirdi

öğrenci evimde yapıcam artık.

bu arada sandoloz diyetini yapıyorum. bari zaman boşa geçmesin. azar azar kilo verdikten sonra kalanları ,sveçle yok edicem. hemde vücudumu hazırlamış olurum. sizede burdan sorularımı yönelticem. kızlar diyette bazı şeyleri anlamadım. onlarıda güzelce anladıktan sonra başlayabilirim.
zaten şu an geçici bir işte çalışıyorum. direncimi kaybedersem kötü olur. öğrenci evmde yata yata diyeti yaparım

haşlama olarak yaptım bifteğimi yeşil salatanın içine parçalayarak koydum o şekilde yiyorum yalnız tuzun olmaması çoook kötüü kim ne yaptı hadi destek olalım birbirmize

Son düzenleme:
kızlar kahve bildiğimiz sade nescafe mi oluyor?
kesme şeker içine mi
ıspanakata yoğurtsuz mu?
tuzsuz haşlanacak mı?

herkes destek diyor ama kimse kimsenin yazdığını okuypta cevap verme zahmetnde bulunmuyor kızlar ya kaç aydır yazıyorum şuraya soruma bi cvp veren olmadı

ben 2 si bir arada kahvenin içine bir kesme şeker attım, ıspanak haşlanıcak yoğurt demediği için ben yoğurtsuz yedim ama domatesi küçük küçük dilimleyip ıspanakla karıştırdım tadı daha iyi oldu tuzda koymadım

evet canım sade nescafe
içine 1 tane kesme şeker atıyorsun
ıspanak tuzsuz bir şekilde haşlanıcak ve listede yoğurt yazmıyorsa kesinlikle yoğurtla yenmiycek.

canım normal nescafe tek kesme şekerli
ıspanak sade. yogurt felan yok. tuzsuz yagsız haşlama.

ama önermiyorum canım bunu ben.destekçi değil köstekçiyim açıkçası. defalarca yaptım kiloyu veriyorsun ama sonra alıyorsun. metabolizman kötü etkileniyor. okadar cok kilo vermiyorsun ben haftada 2 anca vermiştim oda sporla felan. şimdi daha düzgün bi diyet yapıyorum etki aynı.sizide anlıyorum ama bu kadar halsizliğe açlıga gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…