Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Verdik gittii :))

şimdi bana güleceksiniz bu kız neden diyet yapıyor diye ama söyleyeyim

ben obezite ihtimali yüksek bir insanım anne karnında bile diyet yaptırmışlar doğduğumda 5 kilo doğmuşum oda diyetle düşünün

şuanda 24 yaşındayım boyum 158 cm ve kilomm bu ara aylar geçtikçe artıyor daha 2 ay önce 50 kiloyken şimdi 54 kiloyum ve kilo almaktan korkuyorum sizce bu diyeti yapmalı mıyım :(

6 gün yapman yeterli olur bence. Bende 55 kiloydum 1 2 ayda 10 kilo almıştım. Umursamadim 6 kilo daha aldım. 6 sini verdim 1 ayda ama önce yediklerime dikkat ettim sonra bu diyeti iki gün yaptım bıraktım ve şimdi yapıyorum ikinci günum. Inşallah 6-7 kilo daha verirsem gerisi kolay

kızlar diye süper gidiyoo =) isveçbittikten sonra 5 günde 5 kilo diyetini yapıcam sonra zaten sömestrim bitiyo okula baya fit gidicem =))

ben bi kaç gün önce başlıcaktım diyete ama başlayamadım :P bu güne nasipmiş benle beraber bu gün başlamış olan varmı ? Destek oluruz birbirimize :) herkese hayırlı kandiller :):16:

öncelikle sakın diyetisyene gitme ! tavsiye veriyorum sana ben gittim daha beter kilo aldım.isveç diyetini uyguladım 60 kgydim 5 gün sonunda 10 kg verdimmucize gibi değilmi ama diyeti bırakınca 64e çıktım bu diyette kesinlikle karbonhitrat yok yada çok az diyet bitincede karbonhitratları fazla yeme öyle kilonda kalıyosun ve doymadan kalkman gerekiyor tecrübe edindikten sonra diyeti tekrar uyguladımve sana yazdığım tavsiyelere dikkat ettim sonra 68kgden 13 gün boyunca (ben iki hafta olmasını istedim tam 14 gün yaptım) 50 kgye düştüm
spor yapmayarak tabiyapsam daha fazla verirdim.sonra karbonhitratlara dayanmadım hala formumu koruyorum güzel bir diyet ama sabahları kahveye bünyem biraz zor alıştı .:) asla yılma :)

öncelikle sakın diyetisyene gitme ! tavsiye veriyorum sana ben gittim daha beter kilo aldım.isveç diyetini uyguladım 60 kgydim 5 gün sonunda 10 kg verdimmucize gibi değilmi ama diyeti bırakınca 64e çıktım bu diyette kesinlikle karbonhitrat yok yada çok az diyet bitincede karbonhitratları fazla yeme öyle kilonda kalıyosun ve doymadan kalkman gerekiyor tecrübe edindikten sonra diyeti tekrar uyguladımve sana yazdığım tavsiyelere dikkat ettim sonra 68kgden 13 gün boyunca (ben iki hafta olmasını istedim tam 14 gün yaptım) 50 kgye düştüm
spor yapmayarak tabiyapsam daha fazla verirdim.sonra karbonhitratlara dayanmadım hala formumu koruyorum güzel bir diyet ama sabahları kahveye bünyem biraz zor alıştı .:) asla yılma :)

katty ben bugün 3. günümdü. sabah kahvemi içtim ama öğlen misafirlikteydik biraz bişiler yedim. öğlen ve akşamı diyete göre yemedim. sence yarın en baştanmı başlamalıyım yoksa 4. günden devammı edeyim

ben de bu gün başladım sınav zamanı 5 kilo aldım zaten kiloluydum

okul başlamadan bir deneyeyim dedim şimdilik iyi gidiyor

ama eti pek sevmem et yediğim gün midem şiş dolaşıyorum

bir türlü eti hazmedemiyorum bakalım bu sefer neler olacak burayı takipteyim

benim ilk günüm umarım sonuu getirebilirim tam da eşimin tatiline denk geldi hadi hayırlısı

Back