- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #5.341
isveç dietini yapınca 2 sene kilo alınmadığını demişlerdi hatda teyzem yapdı eskiden o 2 sene hiç almamışdı kşlo sonra almışdı senesi dolunca yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar biz isveççiler olarak diyet yapmakta biraz zorlanıyoruz, heralde en ağır diyet bizimkisidir ve benim biraz önce aklıma geldi ve hemen yaptım. Diyetisyen bana önceden diyet yaptığın süre boyunca hergün düzenli olarak diyet günlüğü tut demişti çok motive edermiş. İnternette online günlük siteleri var ben birine kayıt olup yazdım biraz önce çok güzel oluyor :)) Herkese tavsiye ederim...
evet destek çıkalım bir birimize ben baktım 600 mu 700 grammı ne verdim :)) ama suan canımm mutfakta duran kısıra kaydı tamam bi hata ettim 3 çorba kaşığı yedim ilk defa sonra aldım tenceryle konuşma yaptım ya şaka gibi!!!!!!!!! inanmıyorumm düşününce deli gibi oluyor ama konuştum ama suan KAHVEM geldi sekersiz içmem lazım Tez yazıyorm cnmm uyumamak içni zor duruyorummmmmmm içsem mi acaba bilemiyorummm birde hangi online günlük tatlısım :)) atarmkın :))
bu diyeti bırakıyorum bugün itibariyle düşün düm taşınddım ve karar verdim!! ben bunu uygulayınca birde kilo alıcaksam ve sağlığımı kaybediceksem ! Asla diyetisyenimin daha önce verdiği diyetleri uygulayaccağımmmm kızlarr söylemek istedimmm
Canım herhangi bir sağlık sorunun mu var? tansiyon sorunun falan varsa bencede bırak kesinlikle sağlığından önemli değil. Ama belirli bir sağlık sorunun yoksa bırakma derim.Tamam bu diyet halsizlik, baş dönmesi gibi şeyler yapıyor ama her sıkı diyette bu gibi durumlar var malesef. Ama kilo alma meselesini kafaya takıyorsan azla almazsın bu diyet çok güzel ve hızlı şekilde kilo verdiren bir diyet.Tüm dünya da moda bir diyettir bu yüzden yani sırf 1 haftada 6-6,5 kilo verdiriyor ki 13 güne tamamlarsan daha fazla verirsin. Diyetisyen diyetlerini bende denedim ama ayda 3 kg verdiren saçma diyetler yazıyorlar yapmak istemiyorum o yüzden.Aylarca sıkıntı çekiceğime 13 gün çekeyim daha iyi diye düşünüyorum ben :))
yaaa tatlım bende polikistik over sendromu vardıııen son geçen yıl adet düzensizliğim vardı olamıyordum felan fillan sağlı ksorunum yokkk :) çok şükür fakattt geceleri yatarken beynim uyuşuyor sanki ya dün soğuk sütlü nescafegold içtim çünkü uyanık kalmam lazım uyku düzenım 0 zaten Tez yazıyorum uyanık kalmam lazım dıye bugnde sevgılım kahvaltıda yumurta rafadan çatlak dıye yemedı ben yedım kahve yumurta 1 dılım ekmek yedım tıka basa doluyum hergu naynanın karsına bakıyorummm cıldırcam bebegım ya psıkopata bagladım he :) 4. günümmm bugn iyi gidiyorr : suyuda 4 litre kadar ıçıyorumm iniyorum gibi bi yandna kıymıyorumda bırakmaya off :))) devam edecem :))yaa alışkanlık oldu inşallah daha da incelırım kuzum :)))
kızlar kahve bildiğimiz sade nescafe mi oluyor?
kesme şeker içine mi
ıspanakata yoğurtsuz mu?
tuzsuz haşlanacak mı?
herkes destek diyor ama kimse kimsenin yazdığını okuypta cevap verme zahmetnde bulunmuyor kızlar ya kaç aydır yazıyorum şuraya soruma bi cvp veren olmadı
kesme şeker içine mi
ıspanakata yoğurtsuz mu?
tuzsuz haşlanacak mı?
herkes destek diyor ama kimse kimsenin yazdığını okuypta cevap verme zahmetnde bulunmuyor kızlar ya kaç aydır yazıyorum şuraya soruma bi cvp veren olmadı
kesme şeker içine mi
ıspanakata yoğurtsuz mu?
tuzsuz haşlanacak mı?