- 15 Şubat 2012
- 627
- 0
- 116
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #5.181
yağsız yoğurt süt yada peynir olabilir gibi sonuçta protein hepsi yumurta gibi 23 yaşındayım bekarım kilolu olduğum sürecede evlenemicem sanıırm bu yaz nişanım var nasıl sığcaksam nişanlığa fln lömbür lömbür sallanıırm artık oynarken :)
verirsin ya hiç canını sıkma sen 72 kilosun ve yaza kadar rahatlıkla 15 kilo verirsin zaten isveç diyetiyle en az 5 kilo vereceksin bence sen 8-9 kilo rahatlıkla verirsin...bu elma diyeti kaç gün yapılıyor sen kaç kilo zayıflamıştın ???
kaç gün yapıldığını hatırlamıyorum ama istediğin kadar yiyodun sanıırm yeşil ekşi elma olcak ben çok severim elmayı çok kolay gelmişti ama ekşi olduğundan bi süre sonra artık dilimi filan bi garip yapmıştı 75 kiloydum o zaman 5 kilo vermiştim 1 haftada 70 olmuştum diyet yöntemleri bölümünde vardı sanıırm yine elma diyeti diye ordan bak cnm bi istersen ben yanlış bişey sölemeyim
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]diyetin kaçıncı gününde[/TD]
[TD]başlangıç kilo[/TD]
[TD]diyetin 1 gün öncesindeki kilo[/TD]
[TD]hedef kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nosee[/TD]
[TD] 6
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] 63.700
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67den55e[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] -----
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333[/TD]
[TD] 7
[/TD]
[TD] 69
[/TD]
[TD] 64.300
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatosesmer
[/TD]
[TD] 5
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] -----
[/TD]
[TD] ---
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben okumuştum zaten elma diyetini sadece kilo veriliyormu ondan emin olamamıştım olmazsa bende yapayım..zayıflayıp güzelleşeyim
kız bacım ben 1600 gr verdiiiiiiiiiiim hakkımı yemeeeee
kıskananlar çatlasın :d cnm ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere iyi akşamlar
benimde boyum 168 cm yarın sabah tartılınca kilomu da yazarım..
tamam bacım düzeltiyorum
canım 7.gün nasıl gidiyor diyetin en zor günü.. benimde yarın ne yapıcam bilmiyorum
önceki kilon kaçtı arkadaşım toplamda kaç kilo aldın zayıflıcagız inşallah el ele verelim yürüyelim bu zorlu yolda
başla başla iyi kilo verdiriyor bizlerde devam ediyoruz zaten bugün 7. günüm benim ama gittikçe çekilmez hal alıyor tüm yiceklerden tiksindim yiyemiyorum hiçbişe yaa kokularından bile midem bulanır oldu Allah günah yazmasınben 6 günde 4.700 gr vermişim..hadi sanada kolay gelsin
BENDE YARIN BASLICAM ARKADASLAR....hayırlısı diyorum artık...
tmm ben bi uğrayım mutfağaben bi ara elma diyeti yapmıştım işe yarıyo sonrada onu yapalım nasıl bi gaza geldiysem kilo çizelgesi bile yaptım ben çalışıyorumda işteyken nasıl yicem bu öğle yemeğini yumurta haşlayıp götürsem atarlar beni kesin işten :)
Ben denemiştim kabuğunu soymadan götürürseniz hiç kokmuyor çanta bile hiç kokmuyo:)
Kızlar bende safra çıktıyumurta kesinlikle yemiceksin dedi doktor dün sabah doktordaydım bu sabah sonuç aldım safra kesemde sorun varmış.yumurta yiyince midem ağrırdı sebebi buymuş dünde ağrıdı zaten öğle yemeğini yedikten sonra ben isveci bırakmak zorundayım ama karatay diyetine başlicam yarın üzgünüm sizlere başarılar arkadaşlar inşallah istediğiniz kilolara en kısa zamanda ulaşırsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?