Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

evet ama erkekler çıtır kızları seviyor ve özgüvenimin yerine gelmesi için benim bu kiloyu vermem gerekiyor inşaAllah sizin desteğinizle fazla kilolarımı vereceğim.

iyi tutkucum ver bakalım şu kilocuklarınıda erkeklerin gözüne gir azcık

canımmmmm çok sağol ama öyle değil,en azından artık hiçbir pantolonuma giremiyorum,ve ilerde bebek düşünüyorum,bu kilo ile haile kalırsam bu vücut beni taşımaz o kadar kiloyla,ama yinede çok sağol

önceki kilon kaçtı arkadaşım toplamda kaç kilo aldın zayıflıcagız inşallah el ele verelim yürüyelim bu zorlu yolda

merhaba canım bugn itibariyle bıraktım...bu ayın 10 unda başlıcam adet gecikmem war iştahım feci açık

pesmi ettin fatos yani gün sonramı başlıcaksın tekrar ay durmadan başa sarmak zor olur ya bi türlü bitmez bu diyet bana 7 günde gına geldi

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]boy
[/TD]
[TD]diyetin kaçıncı gününde[/TD]
[TD]başlangıç kilo[/TD]
[TD]diyetin 1 gün öncesindeki kilo[/TD]
[TD]toplamda verilen kilo[/TD]
[TD]hedef kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nosee[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] 7
[/TD]
[TD] 67
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67den55e[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 81
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333[/TD]
[TD]1.60
[/TD]
[TD] 8
[/TD]
[TD] 69
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tutku_92
[/TD]
[TD]1.60
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 57
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] 50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmltmzl[/TD]
[TD]1.67
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 59.6
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD]1.62
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 72
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] 55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blitz86
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] 1
[/TD]
[TD] 74
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[TD] ?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evetttt kızlarrrr yeniii çizelgemizzz hazırrrrr hep beraber kilocuklarımızdan kurtulacağızzzzz pesss etmekkk yokkkk sözzzz verin bakalımmmmm çizelgeeee günlük değişecekk hergün sabah aç karnına tuvalete gittikten sonra tartılacaksınız

Son düzenleme:
kızlar şimdi zamanım varken yarınki çizelgeyi hazırladımmm herkess soru işaretlerini doldursun bakalımm
yarın düzenleme yaparımmmm

Son düzenleme:
sanki idama gidiyomuş gibi hissettim kendimi geç oldu cnm yemeyim bi başladımmı durduramam kendimi :)

bak sana diyorum ye sonradan pişman olursun dinle beni.. rejimim bitsim 3 gün mola verip başka diyet yapmayı düşünüyorum 3 gündede abartmadan yicem ama ilk gün yarım pizza yicem rejimin bittigi gün yemege gidecez

bak sana diyorum ye sonradan pişman olursun dinle beni.. rejimim bitsim 3 gün mola verip başka diyet yapmayı düşünüyorum 3 gündede abartmadan yicem ama ilk gün yarım pizza yicem rejimin bittigi gün yemege gidecez

tmm ben bi uğrayım mutfağa ben bi ara elma diyeti yapmıştım işe yarıyo sonrada onu yapalım nasıl bi gaza geldiysem kilo çizelgesi bile yaptım ben çalışıyorumda işteyken nasıl yicem bu öğle yemeğini yumurta haşlayıp götürsem atarlar beni kesin işten :)

netten bi araştır istersen yumurta yerine ne yiyebilirim diye yogurt yenilirmi acaba..bak öglen akşam yemekleri yer degiştirilebiliyor olmadı sende akşam yemegini öglen yersin..yaşın kaçtı bu arada evlimisin

netten bi araştır istersen yumurta yerine ne yiyebilirim diye yogurt yenilirmi acaba..bak öglen akşam yemekleri yer degiştirilebiliyor olmadı sende akşam yemegini öglen yersin..yaşın kaçtı bu arada evlimisin

yağsız yoğurt süt yada peynir olabilir gibi sonuçta protein hepsi yumurta gibi 23 yaşındayım bekarım kilolu olduğum sürecede evlenemicem sanıırm bu yaz nişanım var nasıl sığcaksam nişanlığa fln lömbür lömbür sallanıırm artık oynarken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…