Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 13 güne tamamladın mıHerkese merhaba İsveç diyeti bitti ama ne yazık ki ben metabolizma hızımdan dolayı 75.5 ile başlayıp 72 .3 ile bitirdim. Bugün ara vereceğim diyete yine şeker hamurişi kızartma ve ekmek yok ama meyve azıcık kuruyemiş ve sıcak yemek yiyeceğim :) Yarın taylan kümeli nin 3 günde 3 kilo rejimine başlayacağım :)
Evet tamamladım ama çok kilo kaybım olmadı dun başladığım yeşilçay sut rejiminde bir günde 1 kilo gitti bugün sadece sabah 2 öğlen 2 aksam 1 yumurta yaninda salatalik yiyecegimCanım 13 güne tamamladın mı
Bu arada sabah tartıldım 71.5Canım 13 güne tamamladın mı
Tebrik ederim valla ben de 9. Gündeyim 13 bitince elma diyeti yapcam inşallahEvet tamamladım ama çok kilo kaybım olmadı dun başladığım yeşilçay sut rejiminde bir günde 1 kilo gitti bugün sadece sabah 2 öğlen 2 aksam 1 yumurta yaninda salatalik yiyecegim
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ama haklisin onumuze
bakalim
Taylan kümeli rejimi neYarin nesfit ile 14 günlük programa başlıyorum günde 2 öğün need it 1 öğün hafif diyet yemegi 3 günlük taylan kümeli rejiminde 1 kilo gitti kilom 71.5 hedef pazartesi 70 ' e inmek 5 günde 1.5 kilo vermek
Teşekkür ederim canım bunları değerlendireceğimTaylan kümeli diyeti 3 günlük 1. ve 3. Gün sekiz su bardağı kaynar suya 3 poşet yeşil cay koyuyorsun 3 dakika demliyorsun gün boyu 2 saatte bir bur bardağın yarısına yeşil cay yarısı na sut 1 cay kaşığı toz zencefil 1 cay kaşığı tarçın koyup iciyorsun sıcak soğuk farketmez. 2. Gün 2 sabah 2 öğlen 1 aksam haşlanmış yumurta yaninda istediğin kadar salatalik nesf it rejimi günde iki ogun nesfit 1 öğün abartmadan herhangi bir diyet menü :)
70.7 kiloyum verdiğim kilolar yağdan gitmiş diyetisyene gittim beni tebrik etti simdi kafama göre az ve hafif yiyorum yasaklı yiyecekleri yemiyorumTaylan kümeli diyeti 3 günlük 1. ve 3. Gün sekiz su bardağı kaynar suya 3 poşet yeşil cay koyuyorsun 3 dakika demliyorsun gün boyu 2 saatte bir bur bardağın yarısına yeşil cay yarısı na sut 1 cay kaşığı toz zencefil 1 cay kaşığı tarçın koyup iciyorsun sıcak soğuk farketmez. 2. Gün 2 sabah 2 öğlen 1 aksam haşlanmış yumurta yaninda istediğin kadar salatalik nesf it rejimi günde iki ogun nesfit 1 öğün abartmadan herhangi bir diyet menü :)
Tebrik ederim canım, inşallah dikkat edersin bundan sonra da almazsın geri70.7 kiloyum verdiğim kilolar yağdan gitmiş diyetisyene gittim beni tebrik etti simdi kafama göre az ve hafif yiyorum yasaklı yiyecekleri yemiyorum
Devam ediyorum bırakmadan spor çok iyi geldi Ems traininge başlayacağım nisanda 2 ay da ona gideceğim bakalımTebrik ederim canım, inşallah dikkat edersin bundan sonra da almazsın geri ☺
O ne oluyor canım?Devam ediyorum bırakmadan spor çok iyi geldi Ems traininge başlayacağım nisanda 2 ay da ona gideceğim bakalım