Isveç´ce bilen biri var mı? Acil

Ay lütfen kusura bakmayın biraz konu dışına çıkıyor fakat merak ettim. Arapça biliyor musun? Hangi arapçayı yani hangi ülkenin arapçasını?

Yani bir Allahin kulu da sormamis ki niçin sordun ne yapacaksin diye.
Eh bari ben sorayim.
Nicin lazimdi???

Eh bari ben sorayim.
Nicin lazimdi???
Sen ciddi ciddi sormuşsun ama bana komik geldi nedense Sanki Melahet abla soru sormuş gibi hissetim
Ben küçükken biraz arapça öğrenmiştim fakat klassik arapça değil farklı bir arapçayı öğrenmiştim. O yüzden merak ettim acaba hangi arapçayı konuşuyor diye sordum.

Ne? Ben isvecceyi neden merak ettiğinizi sormustum ama Arapca ne alaka anlamadim .???

Ne? Ben isvecceyi neden merak ettiğinizi sormustum ama Arapca ne alaka anlamadim .???
Eee sen bana diğer üyeye arapçayla ilgili sorumu alıntılamışsın bende o yüzden arapçayı merak ediyorsun sandım.
Ay lütfen kusura bakmayın biraz konu dışına çıkıyor fakat merak ettim. Arapça biliyor musun? Hangi arapçayı yani hangi ülkenin arapçasını?

Ben çok yabancı dil konuştuğum için bazen gramatiği filan karıştırabiliyorum. İsveçce de çok küçük bir gramatik problemi yaşadım acilen küçük bir yardıma ihtiyacım vardı.

Eh bari ben sorayim.
Nicin lazimdi???

Kız sorduk ya, çevir için mi lazım diye? Arkadaş açıklamayınca bizde belki özeldir diye irdelemedik fazla

HAY ALLAH İYİLİĞİNİZİ VERSİN
ÇOK GÜLDÜRDÜNÜZ BENİ

Öyle mi gerçekten; ben hep Scandinav dilleri en zor diye duydum arkadaşlardan.
Fransızca o kadar karışık değil aslında. Gerçi çok kuralcı bir dil olduğu doğru.
Arapçanın gramerine rakip tanımam

Arapça çok fena bir şey ya erkek arkadaşımdan öğrenmeye kalktım ama kafam çok karışıyor.
Zaten çok kaba bir dilde kulağa hiç hoş gelmiyor. Ama artık ülkemizde ingilizce gibi bir şey oldu her yerde arap dolu.

Yaw öyle deme, öyle avam usulu değil, dili tane tane kullanmasını bilenden dinleyeceksin...müthiş aslında, enerji patlaması olan, çok karizmatik bir dil. Hele sesi güzel erkeğe acayip yakışıyor. Grameri de efsane. Usulunu kapsan 3 harfi ezberle, aynı harften, isim, fiil, zarf , sıfat hepsini türet. Bulmaca gibi bişey. Zor mu, evet zor, ama idda ediyorum hakkıyla öğrenen olsa IQ'su iki haneli basamakla artar valla

Erkek arkadaşım Türkiye'de doğmuş büyümüş ama arap asıllı ana dili o, turist rehberliği yapıyor sürekli arapça konuşuyor telefonda, ne dediğini anlamıyorum sinir oluyorum. Bak şimdi öyle bir dedin ki gaza gelip IQ falan , öğrenesim geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…