istoç züccaciye?

aysima25

seni verene şükür...
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
298
72
298
kızlar istanbul'da istoç'tan alışveriş yapan oldu mu aranızda? varsa eğer fiyatlar uygun mu, tavsiye eder misiniz?

bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. alkisalkisalkis

canım ben yapmadım ama burada alışveriş yapıp paylaşan kişiler oldu.fiyatlarının çok ucuz olduğu v.s. söylediler ve bi çok marka varmış.hatta geçen gün arkadaşın biri çay seti almış 40 prç narin markası 130 a aldıgını söylemişti.liste fiyatı 200 tlymiş...gitme şansın varsa bi git bak derim günlük yemek takımları v.s. de varmış bildiğim kadarıyla...

annemde çok ucuz olduğunu söylüyor ama pazar günleri kapalıymış galiba başka günde biz gidemediğimiz için gitmek nasip olmadı.

kızlar istanbul'da istoç'tan alışveriş yapan oldu mu aranızda? varsa eğer fiyatlar uygun mu, tavsiye eder misiniz?

bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. alkisalkisalkis

istoç mu aman allahım ....
ben başka bir züccaciyecıden tencere setimi almıştım çeyizime cem safrandı markası...yalnız aldığım eyrde 1 tenceresı eksikti başka yerden tamamlarım dıyerekten gittim istoç a... fiyatları görünce şok oldum...benim başka yerden 28 liraya aldığım tencere istoç da 43 liraydı..hatta çalışan kıza dedim fiyatlardan haberınız yok sanırım kafanızı mağazadan dışarı bi çıkarın isterseniz dıye..=)

bir çok ürünü istoçta bulmanız mümkün.. plastik grubundan tutunda tekstile kadar envaye çeşit ürün mevcut....fiyat olarakta önceki senelerde piyasa fiyatının çok çok altında satmalarına rağmen bu sene gttiğimde fiyatların normal mağazalarla hemen hemen aynı olduğunu gördüm.. nedeni sanırım artık eskiye oranla insanların daha çok istoça gitmeleri mağazalarında bunu fırsat bilmeleri..gidip görmekte fayda var.. söyledikleri fiyatlar piyasa fiyatıyla aynı olsada sıkı pazarlıkçıysanız oldukça indirim yapıyorlar ...yerimseniben

merak edenler için bilgi vermek istedim. istoç'a gittim.

korkmazdan bu takımı http://www.idealfiyatrehberi.com/newimages/large/catal-kasik-bicak_takimlari_korkmaz_ko-2480_133920.jpg

250 tlye aldım. binbir güçlükle. ama baktım ki nette de o civarda fiyatlar.

güraldan kare yemek takımı aldım bunun karesini düşünün: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTouG1ZeCYilHSfsRDySFYmg-QOl0INVe78QBzVtT7fDRuQ7xFd0w
350 tl ye.

bi de kristal takım aldım 45 parça Abka Kristal | rnn Byk Resmi
bu da 220 tl

nette bunları araştırdığımda sonradan bazılarının daha ucuz olduğunu,bazılarının çok farklı olmadığını gördüm.

yani kısaca galiba gitmeye değmezmiş.

Benimde istoçtan alışveriş yaptığım oldu, genelde arar istediğim ürünün fiyatını sorarım dışarıya göre uygunsa giderim. Ben korkmaz ürünlerimi hep istoçtan aldım yarıdan daha ucuza aldım,
Ama her ürün ucuz olcak diye bişey yok bugünde schferdan bi ürün alcaktım fiyat sordum dışardaki fiyatla aynı ama çeyiz yapan imkanı olan herkes gitsin çok seçenek varr herşey önünüzde beğenip alıyosunuz. Piyasadan pahalı değil aynı yada daha ucuzdur

bide istoça bakıyım diye araştırırken, gördüm ki kadınlar kulubünde gene çare

ben daha önce istoça gitmedim. kızlar tavsiye edeceğiniz alışveriş yaptığınız mağazaları da yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…