- 20 Mart 2024
- 1.279
- 1.105
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Gerçekten, hatta geçen gün spreyle yağ çöz püskürttüm ölsün diye, daha da canlandı, perdeye falan çıktı düştü kaç kere ölmedi. Zombi gibilerKız aklımı kacırcam ne demek baş ucumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten, hatta geçen gün spreyle yağ çöz püskürttüm ölsün diye, daha da canlandı, perdeye falan çıktı düştü kaç kere ölmedi. Zombi gibilerKız aklımı kacırcam ne demek baş ucumda
Benim her böceğe fobim var yani uğur böceği dahil… Yazdığınızı okurken kalbim duruyordu..Allah yardımcınız olsun okurken bile tırstım en korktuğum böcek birde uçarken pırrr kanat sesleri aman Allah ımm aklıma oynatrmmm
Evet o ilkerden birindeyim.. Geçen gün değişik türde bi böcek daha vardı, fotoğrafını çekmiştim eşime attım ama sonra her galeriye girdiğimde gördüğüm için sildim. Akşam atıcam buraya bak, böyle bişey yokİzmir adana mersin Osmaniye buralarda dehset, kaçış yok sokakta beraber yuruyorsunuz hatta.
Bu saydığım illerden birinde mı yasıyorsunuz.
Uçarak balkondan bıle geliyorlar aklını kaçırır ınsan
Dediğim gibi Allah yardım etsin ama hamam böcekleri temiz eve daha çok gelirler diye duymuştumBenim her böceğe fobim var yani uğur böceği dahil… Yazdığınızı okurken kalbim duruyordu..
Vallahi ben temizlikte psikopatım yani, safiye gülben falan halt eder yanımda hajahahDediğim gibi Allah yardım etsin ama hamam böcekleri temiz eve daha çok gelirler diye duymuştum
Son silinenlerde kalmış… Bu nedirİzmir adana mersin Osmaniye buralarda dehset, kaçış yok sokakta beraber yuruyorsunuz hatta.
Bu saydığım illerden birinde mı yasıyorsunuz.
Uçarak balkondan bıle geliyorlar aklını kaçırır ınsan
Anlasıldı bu gece kaşına kaşına uyuycazEvet o ilkerden birindeyim.. Geçen gün değişik türde bi böcek daha vardı, fotoğrafını çekmiştim eşime attım ama sonra her galeriye girdiğimde gördüğüm için sildim. Akşam atıcam buraya bak, böyle bişey yok
Ay gümüş bocegıııııSon silinenlerde kalmış… Bu nedir
O ne kııızAy gümüş bocegııııı
Banyoyu ıslak bırakınca dadanan bsey dıye blıyorumO ne kııız
Banyoda değildi ki, kıyafet odamdaydı. Banyoda hiç görmedim bundanBanyoyu ıslak bırakınca dadanan bsey dıye blıyorum
Baska bilgim yok
Ay her bocek cok korkunc ya dogal ortamlarına gitsinler dag bayır tarla mı yok ben anlamadım ki
Biz ev sahibi ile aynı apartmanda oturuyoruz, söyledik fakat bizde çıkmadı siz isterseniz yaptırın dedi, acaba sadece bizim daireye yaptırsak yine de gelir mi ?Bizde de 4 sene önce çıkıyorlardı tüm bina çatıdan giderlere kadar havalar ısınmaya başlayınca ilaçlama yaptırıyoruz, binadakiler ile ortak ilaçlama yaptırın faydalı olur. Mutlaka camlara sineklik taktırın 5. Kata cama tırmanırken gördüm binanın dışından. Şükürler olsun ki 4 senedir sorun yaşamıyoruz insan huylanıyor.
İlk başta biz yaptırdık ama fayda etmedi binadakilerin de evinde varmış zor ikna ettik. Şimdi toplu yaptırıyoruz sorun olmuyor.Biz ev sahibi ile aynı apartmanda oturuyoruz, söyledik fakat bizde çıkmadı siz isterseniz yaptırın dedi, acaba sadece bizim daireye yaptırsak yine de gelir mi ?
ay mümkünse yazarsınız, çok ihtiyacım var kökten bi çözümee
Eşim de böyle bir ilaç almış kullandık bakalım.. Eğer geçmezse dediğiniz ilacı alırım, teşekkür ederimBu var ya bu muhtesem bisey, evi tertemiz yapiyor, her turlusunden kurtariyor insani.
Eki Görüntüle 3432005
Karıncalar için etkili ama hamam böceğine değil yerde beyaz leke bırakır silmediğiniz sürece etkisi devam eder çocuk varsa dikkat edin lütfen bitkilerede kullanılıyor diye biliyorum sulandırmadan kullanmayınEşim de böyle bir ilaç almış kullandık bakalım.. Eğer geçmezse dediğiniz ilacı alırım, teşekkür ederim
Sulandırarak kullandık 1lt suya 1 kapak şeklinde önermiş satıcı, dediğiniz gibi beyaz kalıntılar da oldu ama bugün hiç karşılaşmadık kendileriyle.. Evde çocukta yok, biz olabildiğince dikkat ediyoruz, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederimKarıncalar için etkili ama hamam böceğine değil yerde beyaz leke bırakır silmediğiniz sürece etkisi devam eder çocuk varsa dikkat edin lütfen bitkilerede kullanılıyor diye biliyorum sulandırmadan kullanmayın
Bion diye bir marka var denedin mi ?Hamamböceği bastı evimi, her yerden çıkıyor, ev sahibine söyledim fakat birkaç gün sonra geliceklermiş ilaçlama için, o zamana kadar nasıl bi çözüm uygulayabilirim.
Hergün vileda süpürge yaparım evime yani, titizliğim yüzünden mi oluyor acaba ?
Alt komşumda da varmış ayrıca ona da geliyormuş ama benimki kadar sık değil.
Sabah uyanıyorum baş ucumda, gece tam uyucam çıt çıt bi yerlerden düşüyolar falan..
Yok denemedim, yukarıda paylaştığım bi ilaç var, onu sıktıktan sonra hiç çıkmadı.. Yolu mu unuttular yoksa ilaç mı etki etti bilmiyorum ama şuan için yok..Bion diye bir marka var denedin mi ?