Yatak Odası Dekorasyonu istikbal diana yatak odasının beyaz olanı mı kahve olanı mı?

BUKET1428

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
15
0
36
Adana
yeni gelin için hangisi daha uygun sizce? bu mobilyaların aynısının salon takımı da var?

Eklentiler

• $diana-kltk-tkm1 istikbal.webp
    $diana-kltk-tkm1 istikbal.webp
    45 KB · Görüntüleme: 620
  • $diana-yatak-odasi-kahve-altin-renk-figurlu..webp
    $diana-yatak-odasi-kahve-altin-renk-figurlu..webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 764
  • $diana-yatak-odasi-surgulu-1 istikbal.webp
    $diana-yatak-odasi-surgulu-1 istikbal.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 492
teşekkür ederim benımde aklımdan gecen beyaz ama yıne de ınsan kararsız kalıyor... yatak odası ve yemek odası beyaz olsa olur yani...

çok teşekkür ediyorum hepinize... beni çok rahatlattınız... oturma odası için renk fikriniz var mı ? bunlar beyaz olunca diğer oda hangi renk olmalı?

bencede beyaz almalısın çok şık duruyor benimde mobilyam kahverengi ama şimdi aklım olsaydı bende hepsini beyaz alırdım tabi ozaman çok beğenerek almıştım hepsini :13: :13: :34: :34:

çok teşekkür ediyorum hepinize... beni çok rahatlattınız... oturma odası için renk fikriniz var mı ? bunlar beyaz olunca diğer oda hangi renk olmalı?

Oturma odasına nasıl birşey almayı düşünüyorsun aklında olan bir oturma grubumu,köşe takımımı model olarak aklında netleştirdiğin bişey varsa paylaş rengi hakkında yardımcı olur herkes canım :34:

oturma odasına hangısı daha ıyı olur sizce? yemek ve yatak odası istikbal dıana beyaz olunca.... oturma odası hangısı olabılır????

Eklentiler

• $elegance-major-asude-hardal1 bellona.webp
    $elegance-major-asude-hardal1 bellona.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 148
  • $ipekkirmizikoltukCarizma.webp
    $ipekkirmizikoltukCarizma.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 100
  • $KT91Elmas_3_21092011051023 merins.webp
    $KT91Elmas_3_21092011051023 merins.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $merinos.....KT79_K612ASRIN_1_22092011010520.webp
    $merinos.....KT79_K612ASRIN_1_22092011010520.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $suenaklt1.webp
    $suenaklt1.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 75
yatak odası kesinlikle beyaz diyorum yatak odasına gelince bence üsten 3. altan 2. güzel olur bence

bence de beyaz daha güzel. ama sadece o iki modele bağlı kalma başka modeller de bak. bir sürü takım var.

Bencede beyaz çok hoş.Fakat mobilya hemen değiştirebileceğin birşey değil,o yüzden iyi düşün ve içine sinen birşey olsun..

Benimde salonum ve yatak odam,beyaz ve kahve karışımı...Güzel ve çok şık duruyor bu renkler.

Oturma odası bana göre rahat olmalı biraz...Nasıl birşey istiyorsun?Köşe takımı istiyorsan;ben İstikbal'in Fortin Köşe Takımı'nı beğeniyorum.Rahat görünüyor ve renk seçenekleri de mevcut;krem,kahve,mor... Köşe istemiyorsan,Bonita koltuk takımına bi bak derim....

Allah içine sindirsin canım,güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :34:

Back
X