Rüya Yorumları İstihareye Yattım

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
Dün ilk defa istihareye yattım. 4 yıllık ciddi bir ilişkim var yalnız bazı sorunlar vardı ayrılmayı düşündüm.
Ayrılmam hayırlı mı değil mi anlamak için, namaz kıldım niyetlendim yattım..
Yalnız rüyam çok karışık, yeşil beyaz hayırlı, siyah kırmızı hayırsızmış..
Ben nişan gördüm. Sevgilimin ablası vardı ama sevgilimi hiç görmedim. Sanırım sevmediğim biriyle nişanlanıyordum.
Hiç sevmediğimde bir kız gördüm.. Sonra annem geldi ve tanımadığım birçok insan vardı, kalabalıktı.
Annem sevmediğim kıza dediki benim kızım yola çıkacak ona iki tane boxer lazım biri siyah biri beyaz olacak lazım olur dedi. Gittik sonra o sevmediğim kız annem ve bikaç kişi daha benim çamaşırlarımı çıkardık dolabımdan. Siyah ve beyaz boxer bulduk.
Ama siyah olan daha kısaydı, beyaz olan uzun.
Annem bi tane çamaşır aldı eline, beyaz. Üzerinde yeşil desenler vardı. Ama leke vardı çamaşırda.
Bunu götüremem dedim. Ondan sonra nişandan önce formalite olarak annem bi yüzük takmamı istedi.
Yüzük ve toka verdi.
Biliyorum çok karışık ama ben yoramadım, bilenler akıl verebilir mi?

hayır olsun aslında her insanın rüya yorumlaması doğru değil ama bu tür rüyaya yatmalarda renkler dışında içinde bulunduğun ruh hali de önemli yani rüyadayken ne hissettin:) bir de sevgilimle ayrılmam hayırlı mı diyerek yatmışsın anladığım kadarıyla gördüğün rüya ayrıldıktan sonra olacaklar da olabilir diye bir tahmin de geldi aklıma sonuçta rüyanda başka biriyle nişanlanıyormuşsun:) hakkında en hayırlısı neyse o olsun :) benim bir arkadaşım daha senin gibi istihareye yatmıştı o kırmızı görmüştü fakat öyle huzurluydum ki dedi ve ilişkisine devam etti bence bir kaç defa da istihareye yatsan daha güzel olur :)

sağol canım yorumun için... ben rüyamda çok mutsuzdum... nefret ettiğim bi kız vardı tüylerim ürperdi zaten:)

belki sevgilinle nişanlansan mutsuz olabilirsin.
ama başka biriyle nişanlanman bana rüyana göre daha hayırlı gibi geldi.
yüzük ve toka güzeldir.
ayrıca iç çamaşırı siyah kısa beyaz uzun demekki sevgilinle kısa süreli hayırlı olmayan bi devamlılık olurmuş ama bu nişanlanacağın başka biriyle uzun ve hayırlı saadet içinde gececek inş.
fakat istihareye 1 defa değil 3 yada 7 defa yatılması iyidir.mesela bu gece yatabilirsin perşembeyi cumaya bağlayan gecede inş hayırlı şeyler görürsün.

başka birinin hayırlı olacağı kanısına nerden vardınız? öyle olmasını pek istemiyorum... tabii hayırlısı yinede, nasıl mutlu olacağımızı bilemeyiz...

Son düzenleme:
canım bence senin niyetine bir başkası yatmalı hatta bu kişi namaz kılan biriyse daha iyi olr...sen olmasını istediğin için bili,çaltı olarak rüyanı etkileme ihtimalin var...o yüzden çıkmaz ...bence senin niyetinebaşka biri yatsın istihareye bende öyle yapmıştım hayırlı çıktı kendim yattım o da hayırlı çıktı

sağol canım yorumun için... anneme söylerim o zaman o yatsın... çok kararsızım hissizleştim resmen

arkadaşlar, istihareye yattım...ilk gün dolabımdaan beyaz gömlek alıyodum birine gösteriyodum,dedim olumlu galiba ama bikere daha yatayım teyit edeyim.2.gece yeşil pileli etek deniyodum,ayrıca beyaz bir mini eteğe bakıyodum.dedim ewt ewt olumlu...ama bikere daha yatayım 3. gece de pencereden bakıyorum kar yağıyor,her taraf bembeyaz.tekrar bakıyorum kar falan yok yem yeşil her taraf..ayrıca bir sürü gelin ortada dolaşıyordu.tamam dedim,olumlu...ama hadi ertesi gün yine yatayım.4. ve son gün iki tane gri çanta hediye alıyodum ve siyah güneş gözlüğü veriyolardı.taktım çıkardım modelini beğenmedim.haydaaaa nolucak şimdi.olumlu mu? olumsuz mu? kaşındım galiba ne dersiniz

ben de yatıp aynı rüya da yani aynı gece de beyaz, yeşil ve siyahın üçünü de gördüm . Buna ne demeli :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…