Rüya Yorumları İstihareden Sonra Gördüğüm Rüya

Kayra95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
937
1
1,5 yıllık bi birlikteliğim var aileler biliyor ve erkek arkadaşım askere gidicek askerden önce yüzük söz kesilsin falan denildi ama kısmet olmadı bende istihare yaptım askerden sonrası için rüyada erkek arkadaşımla tartışıyordum ve yoruldum gibi cümleler kuruyorduum oda bana ''evlenmeseydin o zaman'' gibi şeyler diyordu aynı zamanda iki tane bayan gördüm biri gözlüklüydü diğer zayıf kısaydı gözlüklü olan babanneme benzettim yandan sadece gözlüğü gözüküyodu diğer zayıf bayan ise erkek arkadaşımın annesine benziyordu babanneme benzettiğim kadın '' Size gül gibi kızı verdik böyle mi yapıyorsunuz kıza '' diyordu. Erkek arkadaşımın annesine benzettiğim bayan ise ''Kendisi geldi,bizim oğlumuza vardı,böyle olacağını biliyordu,kendisi evlenmeseydi o zaman'' diyordu.Bir yerde 2 tane yüzük gördüm ama bu yer anlatamayacağım kadar güzeldi , sanki cennetin içinde gördüm.Sonra düğün gördüm ama gelin ben değildim bir başkasıydı erkek arkadaşımıda görmedim o düğünde. Kavgada çıktı düğünde seslerden biri tanıdıktı ama ben çıkaramadım.Sonra ben bi yerde oturuyordum çok ağlıyordum yanıma annemin kuzeni geldi ve '' bana neden ağlıyorsun ne oldu diye'' sordu fakat ben cevap vermedim sanki kitlenmiştim.Sonra annemin kuzeni annemin yanına gitti ve annemle ikisi tekrar yanıma geldi annemde '' ne oldu kızım neden ağlıyorsun '' diye sordu ama ben yine taş gibi donmuştum cevap vermiyordum.Erkek arkadaşım askerden geliyordu herkes sevinçli,mutlu ve heyecanlıydı fakat erkek arkadaşım hiç bi tepki göstermiyordu sanki normal bi günmüş gibiydi.Sonra bir ses duydum uyandım.. Saat sabah 4 gibiydi.
Sizden istiharemin yorumunu istiyorum ve bana ne yol gösterirsin, ne dersiniz bu evlilik olayına..

İstihare de benim bildiğim kadarıyla gördüğün rüya değilde renkler daha çok önem taşıyor hatırladığınız bir renk filan yok mu acaba...Bende eşimle evlenmek için yatmıştım hayırlı mı diye bende çok karışık görmüştüm rüyayı ama yeşil çok gördüm mesela rüyamda o yüzden hayırlı olacağına karar verip evlendim umarım hata yapmamışımdır

4 gece yattım rüya gördüğüm halde hatırlamıyorduum en son gördüğüm bu işte düğün gördüm gelinlik gördüm beyazdı ama gelin ben değildim kafam iyice karıştı nihat hatipoğluna bile mail attım ama cevap gelmedi :26:

evet ben de renk önemli diye biliyorum..
hayırlıysa yeşil göreyim hayırsızsa siyah ya da kırmızı göreyim diye uyunuluyor..
Karışık bir rüya olmuş renk diye niyetlenerek tekrar yapmanızı öneririm..

Renk mi bende rüyadaki olaylara göre yorumlanıyor diye biliyorum sonuçta renkler bilinçaltında olabileceği için ayy ben yine devam edeyim en iyisi :18:

bende üniversite ile ilgili bir bölm istiyorum o bölüm hakkımda hayırlımıdır diye yatmıştım daha yattığım gece kendimi genişte bir ormanda gördüm ağaçlar çok sık değildi çok geniş bi yerdi ama ucu bucğı yoktu sanki kocaman kocaman ağaçlar vardı

bende gördüm o rüyayı isteğin olmuyacak çok uğraşman lazım.

evet 3 sene önce görmüştüm 3 kere afedersin eşşekler gibi çalıştım olmadı
şimdi ünv okuyup istiyorum tekrar orayı ama olmuyor
hatta benim bi konum var ölmek isityorum diye bul onu oku

Canım istihare nasıl yapılıyor açıklar mısın bende yapmak istiyorum :44:

yok canım benim gördüğüm ağaçlar yemyeşildi koyu yeşil hatta kuru ağaç yoktu

diperi nasıldı toprak varmıydı toprağı gördünmü bide hangi mevsimde gördün

ben hem ağaç emde yanında geçen o meslekten insanlar görmüştüm

istiareye yatıp yeşil görmek iyidir die biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…