- 24 Ekim 2010
- 937
- 1
1,5 yıllık bi birlikteliğim var aileler biliyor ve erkek arkadaşım askere gidicek askerden önce yüzük söz kesilsin falan denildi ama kısmet olmadı bende istihare yaptım askerden sonrası için rüyada erkek arkadaşımla tartışıyordum ve yoruldum gibi cümleler kuruyorduum oda bana ''evlenmeseydin o zaman'' gibi şeyler diyordu aynı zamanda iki tane bayan gördüm biri gözlüklüydü diğer zayıf kısaydı gözlüklü olan babanneme benzettim yandan sadece gözlüğü gözüküyodu diğer zayıf bayan ise erkek arkadaşımın annesine benziyordu babanneme benzettiğim kadın '' Size gül gibi kızı verdik böyle mi yapıyorsunuz kıza '' diyordu. Erkek arkadaşımın annesine benzettiğim bayan ise ''Kendisi geldi,bizim oğlumuza vardı,böyle olacağını biliyordu,kendisi evlenmeseydi o zaman'' diyordu.Bir yerde 2 tane yüzük gördüm ama bu yer anlatamayacağım kadar güzeldi , sanki cennetin içinde gördüm.Sonra düğün gördüm ama gelin ben değildim bir başkasıydı erkek arkadaşımıda görmedim o düğünde. Kavgada çıktı düğünde seslerden biri tanıdıktı ama ben çıkaramadım.Sonra ben bi yerde oturuyordum çok ağlıyordum yanıma annemin kuzeni geldi ve '' bana neden ağlıyorsun ne oldu diye'' sordu fakat ben cevap vermedim sanki kitlenmiştim.Sonra annemin kuzeni annemin yanına gitti ve annemle ikisi tekrar yanıma geldi annemde '' ne oldu kızım neden ağlıyorsun '' diye sordu ama ben yine taş gibi donmuştum cevap vermiyordum.Erkek arkadaşım askerden geliyordu herkes sevinçli,mutlu ve heyecanlıydı fakat erkek arkadaşım hiç bi tepki göstermiyordu sanki normal bi günmüş gibiydi.Sonra bir ses duydum uyandım.. Saat sabah 4 gibiydi.
Sizden istiharemin yorumunu istiyorum ve bana ne yol gösterirsin, ne dersiniz bu evlilik olayına..
Sizden istiharemin yorumunu istiyorum ve bana ne yol gösterirsin, ne dersiniz bu evlilik olayına..