- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi psikopatinkarisi
Kaynak yaşadığım yerin dini alimleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynak yaşadığım yerin dini alimleri![]()
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi ve deneyimi olanlar bana yardımcı olabilirler mi ? İstihareye yatmak istiyorum ama hiçbir fikrim yok .. Nasıl yapılıyor nasıl olmalı ? Beni aydınlatırsanız o kadar mutlu olurum ki ...
Bir de başka biri bizim için istihareye yatabilir mi ?... 5 vakit namaz kılan , dinine bağlı , imanı kuvvetli biri daha mı net görür ? offf çok sorum var aslında ....
Not : Bütün arkadaşlarım kusuruma bakmasın kurduğum cümleler özensiz , anlamsız , karmaşık hatta saçma sapan bile olabilir ... Çünkü biraz gerginim ... 39 saattir uyumuyorum ...
Ben buldumşimdi olmadı yanii..böle kaynak mı olur.nerden bulayım ben onları..
![]()
Ben buldum
Sizin oralarda da vardır belkim![]()
Yok canım en ufak bir leke dahi olsa abdest bozuluyor diye biliyorum. Bu kuran dan bir ayet aman dikkatli olalım canım günaha girebiliriz değil mi :18:
üç kere ihlas suresi,3 defa salavat getirilir.
sonra: allahümme inni tefe'eltu bi kitabike ve tevekkeltu aleyke fe-erini min kitabike ma huve mektumun min sırrik'el-meknuni fi gaybik.
bu duayı okuduktan sonra kuranı kerimi açıp sağdaki ilk sayfanın ilk satırı okunarak çıkacak manadan istişare ile sonuç alınır....
tabi sadece meal kuran olmayacak.hem meal hem arapçası yanyana olan kuranı kerim olursa daha pratik olur tabi..
Ben yaptım kızlar. Net bir rüya göremedim. Ses falan da yok. Zaten tüm gece uyanıp rüya gördüm mü diye kontrol edip durdum benim ki bilinçaltı yüzünden pek sağlıklı olmadı sanırım.
Şöyle denir ; istihareden önce istişare ... Daha sonra istıhare
Sürekli uyanmak genel bir sorun sanırım. :) Ben de ilk uyanışımda öbür tarafıma dönmüşüm, hemen tekrar sağ tarafıma yattım ya böyleyken rüya göremezsem diye düşünüp.. Takıntı oldu sanırım biraz. :)
ben bi ara cok yaptim aliskanlik yapmisti herseye bakiyordum bari bakiyon hayata gecir projeni degilmi oda yok tabi :18:niye yapiyorsam o yaptigim istihare beni hic yaniltmadi sonra baska yaptim bir sitede gorup yapmisdim o gece cok kotu sesler duydum ve beni birileri gidikladi gece gece patladim gulmekden deli gibicocuklarda korkmus annemize birsey oldu diye :26:en son yaptigimda gormek istedigim seyle hic alakasi olmayan birsey gordum iki tane cok yakindan tanidigim kadinlarin benim istedigim bir seye kavusmamam icin engel cikardiklarini gordum hatta gicik bile olmusdum o iki bayana sonra dedim sacmalama sera senin bu konuyla alakan yok o bayanlar ne alaka konunun icinde
sonra tamamen vaz gecdim
eger yuklu bir yatirim yapmayi dusunursem ilerde kesinlikle yaparim :26:
Ben yaptım kızlar. Net bir rüya göremedim. Ses falan da yok. Zaten tüm gece uyanıp rüya gördüm mü diye kontrol edip durdum benim ki bilinçaltı yüzünden pek sağlıklı olmadı sanırım.