M Mrve23 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2020 53 5 1 23 8 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrve23 #1 Arkadaşlar kuzenim benim için iki gündür istihareye yatıyor ve ıkisinde de aynı rüya ikimiz varmışız rüyada kocaman bi deniz var su nasıl berrak nasıl temiz sen gülümsüyordun diyo ama sürekli aynı rüyayı görmesi normal mi yaşayanlar var mı böyle
Arkadaşlar kuzenim benim için iki gündür istihareye yatıyor ve ıkisinde de aynı rüya ikimiz varmışız rüyada kocaman bi deniz var su nasıl berrak nasıl temiz sen gülümsüyordun diyo ama sürekli aynı rüyayı görmesi normal mi yaşayanlar var mı böyle
La vie en Rosee Honey, i am pure gollddd Pro Üye 1 Haziran 2018 5.292 15.664 248 12 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrve23 #2 niyetiniz doğrultusunda hayırlı bir anlam ifade ediyor bence. devamlı tekrarlaması da hayırlı olduğu mesajını yineliyor
niyetiniz doğrultusunda hayırlı bir anlam ifade ediyor bence. devamlı tekrarlaması da hayırlı olduğu mesajını yineliyor
TATOSH yuvasina asik 🤲❤ Kayıtlı Üye 12 Haziran 2007 4.523 784 363 20 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mrve23 #3 ben istihare ruyasina cok inaniyorum gercekten bende ne gorduysem cikiyor temiz hayirli olumlu gorulmus bir ruya masallah
ben istihare ruyasina cok inaniyorum gercekten bende ne gorduysem cikiyor temiz hayirli olumlu gorulmus bir ruya masallah