Istifa!

İnsanları niye bu kadar önemsiyorsunuz? Kendi içinizde çözemediklerinizi başkaları çözemez. Ee insanlar kötü diye evde otur bağımlı yaşa? Bu mu mutluluk?

doktora gidiyor musunuz
memur musunuz özek sektör mü
memuriyetse bırakmamaya çalışın
zor ama başka çareler bulun

Siz Devlet memuru değil miydiniz? Kim için ne için işinizden gücünüzden vazgeçiyorsunuz?

Değer mi sizce?

Tolin ne oldu böyle? En son bıraktığım zaman gayet iyiydin. Üzüldüm açıkçası

İnsanlar kötüler herkes kötü hele ki isyerleri kuyu kazan insanlar akrabalar arkadaşlar herkesten çok bunaldım kimseyi gormek istemiyorum artık hickimseyi .

Destek alıyorum psikiyatri ye gittim ilaç verdi ama daha kötü oldum malesef
Sanırım şu an duygu patlamasi yaşıyorsunuz
Evet insanlar çok kötü eş akraba arkadaş
Aile derken ailevi sorunlarda mi var hani anne baba
İlaç daha kötü geldi ise muhakkak doktora danışın dozu az ya da fazla gelmiş olabilir

kimseyi görmek istememek kötü bir şey değil ki
ben de insanları sevmiyorum
okuldan gelip evimde oturuyorum çok da mutluyum
başkaları için neden hayatınızı yönlendiriyorsunuz

Bende öyleyim. İşten evime gelip kapımı kitleyip bir kahve yada çay yaptımmı geri herkesi kapı dışında bırakıyorum yoksa insanlarla uğraşmak zor. Çalışmak zorundayız memnun olduğumuz için değil mecbur olduğumuz için çalışıyoruz.şu ortamda evi ferahlatıp fazla ve eski eşyalardan koyu renklerden arındırıp temiz tutmaya çalıştıktan sonra insanın dışarı çıkası gelmiyor çiçek ekin kitap okuyun film izleyin az insan çok huzur

Tükenmişlik sendromu.İstifa etmek çözüm değil.Sadece size iyi gelmeyen kim olursa olsun sınır çizebilmeyi başarabilmeniz gerekli.Bir dönem ben de yaşadım.Bir diğer adı aşırı ruhsal yıpranma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…