- 9 Ocak 2017
- 502
- 467
Hangi kurumda çalışıyorsun sen?Yaşamak istemiyorum artık çok bunaldım yoruldum ise gitmek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi kurumda çalışıyorsun sen?Yaşamak istemiyorum artık çok bunaldım yoruldum ise gitmek istemiyorum
İzın al,alamıyorsan rapor al ,kafanı dinle,otur düşün ama ani karar verme tolin.Yaşamak istemiyorum artık çok bunaldım yoruldum ise gitmek istemiyorum
Belki de bu yeni okul, yeni ortam, yeni insanlar sana iyi gelecek. Böyle önyargılı başlama nolur.Annemi kaybettikten sonra halam bize çok destek oldu anne gibi davrandı ama bayramda tartıştık yıllardır doğru düzgün bir sevgilim olmamasına rağmen bir iki kişiyle konuştum diye okulda bazı problemler yaşadım diye soylemedigi lafı bırakmadı ve annemin evlat ayrımcılığı yaptığını bilerek o da bayramda aynı davranışı bana karşı yaptı bütün güvenim alt üstü oldu amacı bizim üstümüzden kendini insanlara iyi gostermekmis bunu farkettim ve benim için yıkım üstüne yıkım oldu .iş yerinde iftiradan mobingden çok yoruldum aslında ben artık insan denen varlıktan çok yoruldum lütfen herkes s.ktirsin gitsin benden uzak dursun artık.
Size bunları düşündürecek ne oldu ?İstifa etmek istiyorum. Birdaha insan insan içine karışmamak kimseyi görmemek kimseyle muhatap olmamak istiyorum . Yaşadığım bunalımın içinden siyrilamiyorum kimse iyi gelmiyor bana herkes ama herkes kötü saf sevgi denen birsey yok .
istifa etmeyin. birim değişikliği yapamaz mısınızİnsanlar kötüler herkes kötü hele ki isyerleri kuyu kazan insanlar akrabalar arkadaşlar herkesten çok bunaldım kimseyi gormek istemiyorum artık hickimseyi .