Istifa!

Annemi kaybettikten sonra halam bize çok destek oldu anne gibi davrandı ama bayramda tartıştık yıllardır doğru düzgün bir sevgilim olmamasına rağmen bir iki kişiyle konuştum diye okulda bazı problemler yaşadım diye soylemedigi lafı bırakmadı ve annemin evlat ayrımcılığı yaptığını bilerek o da bayramda aynı davranışı bana karşı yaptı bütün güvenim alt üstü oldu amacı bizim üstümüzden kendini insanlara iyi gostermekmis bunu farkettim ve benim için yıkım üstüne yıkım oldu .iş yerinde iftiradan mobingden çok yoruldum aslında ben artık insan denen varlıktan çok yoruldum lütfen herkes s.ktirsin gitsin benden uzak dursun artık.

Her insan oluyor zaman zaman böyle. İlk değilsin tek de değilsin.
inşallah bir an önce toplar yoluna devam edersin

Annemi kaybettikten sonra halam bize çok destek oldu anne gibi davrandı ama bayramda tartıştık yıllardır doğru düzgün bir sevgilim olmamasına rağmen bir iki kişiyle konuştum diye okulda bazı problemler yaşadım diye soylemedigi lafı bırakmadı ve annemin evlat ayrımcılığı yaptığını bilerek o da bayramda aynı davranışı bana karşı yaptı bütün güvenim alt üstü oldu amacı bizim üstümüzden kendini insanlara iyi gostermekmis bunu farkettim ve benim için yıkım üstüne yıkım oldu .iş yerinde iftiradan mobingden çok yoruldum aslında ben artık insan denen varlıktan çok yoruldum lütfen herkes s.ktirsin gitsin benden uzak dursun artık.
Belki de bu yeni okul, yeni ortam, yeni insanlar sana iyi gelecek. Böyle önyargılı başlama nolur.

Bende bunu bi ara cok sorgulardır ama ınan kaçamıyosun o kötülük ve anlamsızlıktan.
Düşünmemeye çalışmanı önerırım zorla kafanda iyi şeyler düşünüp bosvermeye çalış kendin ıcın yaşama odaklan etrafta cok kötü ve saçma ınsan var. Anlamlandırmaya çalışma

İstifa etmek istiyorum. Birdaha insan insan içine karışmamak kimseyi görmemek kimseyle muhatap olmamak istiyorum . Yaşadığım bunalımın içinden siyrilamiyorum kimse iyi gelmiyor bana herkes ama herkes kötü saf sevgi denen birsey yok .
Size bunları düşündürecek ne oldu ?

Yasin kucuk herhalde.
Yorumlardan anladigim kadariyla devlet memurusun.
Bu hayatta annen yoksa kimsen yok.
Kime guvenipte işi birakacaksin acaba?
Sağlık sıkıntılarıni geçen yıl dibine kadar yaşamış biri olarak söylüyorum.
Bu hayatta kalmak için çalışmak zorundasın.

İşi birakinca ne olacak?
Karnin acikmayacak mi?
Kira elektrik derdin olmayacak mı?
İnsanlardan sanane.
Kimseyi sevmek zorunda degilsin.
İşini yap git.
Hem sorun sadece işyerinde değil heryerde.
Evde ailede dışarıda apartmanda sorun heryerde.
O yüzden işini asla birakma.
Geçen yıl o kadar ağır sikintilarim oldu ki ben diyemedim annem babam eşim bana bakar.
Hadi bırak diyemedim.
O yüzden aklını başına al.

Bu kadar hassaz olma, isi birakmakta nedir?
Bir surü hasta insan var üstelik her yerden cikabiliyorlar insanin karsisina her sekilde.

onlari neden ciddiye aliyorsun hayatina sokacagin insana sen karar verirsin.
Hepimiz ugraisip calisiyoruz her sekil insanla.

Bazen ben de inanılmaz bunalıyorum keşke çalışmasam diyorum. İnsan ara ara bu düşüncelere girebilir. Ama uzun vadede neler olacağını ölçüp biçmek lazım. Öğretmensin. Atanamadığı için intihar edenler bile var ülkede. En azından her ay belli bir gelirin var, o konuda kafan rahat. Bence bir süre hiç birikim falan düşünme, maaşını tamamen keyfince ez. Gez dolaş alışveriş yap. O maaşın tadını çıkar o olmazsa bunları yapamazdım diye farkına var. İnşallah çok güzel bir ortamda mutlu şekilde çalışmaya devam edersin

Ayni durumdayım tukenmisligi cok yogun yasiyorum psikolog psikiyatrist hic biri ise yaramiyor gercekten sabah artik kalkamiyorum gece uyuyamiyorum bir suru ek hastalıklarla boğuşuyorum benzer bir ruh halindeyim
Memur olduguma bin pisman oldum
Yorumlarda kimseyi onemsemeyin denmiş ama oyle soylendigi gibi olmuyor
Sahsen ben izin kullanamiyorum amir izin vermiyor bir uste gittiginde huzur bozmaktan sorusturma aciyor yine izin alamiyorum ucretsiz izin de amir onayiyla oluyor yani öyle hakkin var kullan uzaklaş demekle de olmuyor
Memurluk kolay saniyor ama degil mobbingle bas etmeye çalışıyorum kac senedir
Konu sahibesi sizi anlıyorum isterseniz yazabilirsiniz belki sizin görmediğinizi ben, benim goremedigimi siz gorursunuz destek olmaya calisiriz birbirimize
Bas etmeye calismak bile yorucu gercekten. Hakkin olani alma, calis calis calis bir yerden sonra insan tukeniyor

Teselli bile veremeyecek kadar aynı durumda olmak, hem de memur bile değilim.
Özel sektörde sürünüp gidiyoruz.

X