- 10 Haziran 2017
- 733
- 1.135
- 31
-
- Konu Sahibi whitesneaker
İhbar sürem yok ama kalmayı düşünüyorum sadece ihtarname ile öğrenmeseler ben önce konuşsam nasıl olur diye merak ediyorumYasal olarak nasıldır bilemem ama etik olarak işten ayrılacağınızı ihtarname öncesi bildirmeniz daha doğru olur bence.
Siz pat diye işe gitmeyip ihtarnameyle mi haberleri olsun istiyorsunuz?
İhbar sürem yok ama kalmayı düşünüyorum sadece ihtarname ile öğrenmeseler ben önce konuşsam nasıl olur diye merak ediyorum
Herkese merhabalar
Biliyorum bu konu ile ilgili daha önce konu paylaştım. Fakat soru sormak istiyorum.
Evlilik nedeniyle işten ayrılma durumunda tazminat talep edeceğim. Noterden ihtarname çekmek yerine ayrılacağımın bilgisini önceden İK ve Müdürüm ile paylaşmalı mıyım ? Paylaştıktan sonra mı ihtarname göndermeliyim
Şak diye ihtarname gelsin istemiyorum ama bu koşulda da tongaya düşürülüp tazminatsız çıkmak istemiyorum.
Bu konuda ihbar süresi yok biliyorum fakat ay sonuna kadar da kalmak istiyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum :)
Herkese merhabalar
Biliyorum bu konu ile ilgili daha önce konu paylaştım. Fakat soru sormak istiyorum.
Evlilik nedeniyle işten ayrılma durumunda tazminat talep edeceğim. Noterden ihtarname çekmek yerine ayrılacağımın bilgisini önceden İK ve Müdürüm ile paylaşmalı mıyım ? Paylaştıktan sonra mı ihtarname göndermeliyim
Şak diye ihtarname gelsin istemiyorum ama bu koşulda da tongaya düşürülüp tazminatsız çıkmak istemiyorum.
Bu konuda ihbar süresi yok biliyorum fakat ay sonuna kadar da kalmak istiyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum :)
Bugün vereceğim dilekçeyi umarım hakkımda hayırlısı olurEvlilikten itibaren bir yıl içinde ayrılınca tazminatınızı alıyorsunuz zaten. İş yerinize ihbar sürenizden önce bildirmeniz yeterli. eğer sıkıntılı ise iş yeriniz ihtar çekebilirsiniz
Zaten pat diye bırakacak değilim ay sonuna dek kalmayı düşünüyorum ama artık psikolojimi kaybediyorum.Bence olması gereken zaten önceden haber vermeniz diye düşünüyorum..
Şunu merak ediyorum. Şimdi dilekçe yazacağım. Kullanmak istediğim ihbar süresinin son günü evlilik yıldönümümden 1 gün sonraya denk geliyor.İhtar çekmeye gerek yok ki. Gidip bölüm sorumlunuz ve insan kaynakları ile sözlü olarak görüşün,sonra da istifa dilekçenizi yazın verin. İhbar çalışmak istiyorsanız da çalışır ayrılırsınız.
Dilekçe tarihiniz önemli,ben hep o şekilde işlem yapıyorum.Şunu merak ediyorum. Şimdi dilekçe yazacağım. Kullanmak istediğim ihbar süresinin son günü evlilik yıldönümümden 1 gün sonraya denk geliyor.
Şöyle örnek vereyim 2 ağustosta bırakmak istiyorum ama evlilik tarihim 1 Ağustos. Bu benim tazminatımı etkiler mi yoksa dilekçe tarihim mi geçerlidir