- Konu Sahibi ilginchakkatenn
-
Her işin bir zorluğu vardır sosyal haklarınız varsa ve çok mutsuz değilseniz 1 yıl dişinizi sıkın sonra daha iyi bir yere geçersiniz.Merhabalar. Ben yaklasık 6 aydır bir özel kurumda calısıyorum ögretmenim.6 gün calısıyorum 1 gün tatil.Artık yoruldum, iş yükümden dolayı.2-3 kişinim yapması gereken işi neredeyse yapıyorum ilk işimdi.İstifa etmek istiyorum ancak yöneticimden cekiniyorum cünkü ben ayrılırsam yerime birini bulamayacak hemen bulsa da adaptasyon süreci vs. İsler aksayacak diye istifamı kabul etmez diye düşünüyorum. bu durumu yasayan var mı?
aşırı mutsuz değilsen bırakmamalısın belki alışırsın, her işin zorluğu varMerhabalar. Ben yaklasık 6 aydır bir özel kurumda calısıyorum ögretmenim.6 gün calısıyorum 1 gün tatil.Artık yoruldum, iş yükümden dolayı.2-3 kişinim yapması gereken işi neredeyse yapıyorum ilk işimdi.İstifa etmek istiyorum ancak yöneticimden cekiniyorum cünkü ben ayrılırsam yerime birini bulamayacak hemen bulsa da adaptasyon süreci vs. İsler aksayacak diye istifamı kabul etmez diye düşünüyorum. bu durumu yasayan var mı?
Bunlar senin problemin değil işverenin problemi bırak o düşünsünMerhabalar. Ben yaklasık 6 aydır bir özel kurumda calısıyorum ögretmenim.6 gün calısıyorum 1 gün tatil.Artık yoruldum, iş yükümden dolayı.2-3 kişinim yapması gereken işi neredeyse yapıyorum ilk işimdi.İstifa etmek istiyorum ancak yöneticimden cekiniyorum cünkü ben ayrılırsam yerime birini bulamayacak hemen bulsa da adaptasyon süreci vs. İsler aksayacak diye istifamı kabul etmez diye düşünüyorum. bu durumu yasayan var mı?
Asgari ücretin bir tık üstü su an asgari bile değil aldığım maas :)Bu kadar yorgunluğa ne ücret veriyorlar
İşte manipülatif bir yöneticim var.Tamam git demeyecek yarı yolda bıraktın vs diye konusacak gibi..İstifa edince zaten bir ihbar süresi var, yerine yenisini bulmayı da yönetici düşünecek sen değil.
İşte manipülatif bir yöneticim var.Tamam git demeyecek yarı yolda bıraktın vs diye konusacak gibi..
İstifa etmeyin 2. Dönem inanın çabuk geçiyor. Bir bakacaksınız bitmiş gitmiş. Tr şartlarında çalışmak zordur fakat bir deneyim kazanmanız gerekiyor. Sıkın biraz dişinizi senenizi doldurun. Yaz olsun iyi ayrılın.Asgari ücretin bir tık üstü su an asgari bile değil aldığım maas :)
Konuşsun sabaha kadar konuşabilir, bana ne deyip devam edeceksin sen boşverİşte manipülatif bir yöneticim var.Tamam git demeyecek yarı yolda bıraktın vs diye konusacak gibi..
Devlet özel sektör öğretmenlerine maaş alt sınırı koymalı ,mesela 35 bin altında çalıştıramazsınız demeli..bir öğretmene asgari vermek,maaşından sigortasından kısmak çok acı...Asgari ücretin bir tık üstü su an asgari bile değil aldığım maas :)
Haklısın doğruBunlar senin problemin değil işverenin problemi bırak o düşünsün
ay keske su kafaya sahip olabilsem cok takıyorumKonuşsun sabaha kadar konuşabilir, bana ne deyip devam edeceksin sen boşver
Özel sektörde dönem içi istifa çok zorlar. Önceden bilgi vermeniz gerekiyor ki dönem ortası öğretmen değişikliği öğretmenler içinde en çokta öğrenci için zorlanır. İmkanınız var ise dönem bitirin sözleşmenizi yenilemeyinMerhabalar. Ben yaklasık 6 aydır bir özel kurumda calısıyorum ögretmenim.6 gün calısıyorum 1 gün tatil.Artık yoruldum, iş yükümden dolayı.2-3 kişinim yapması gereken işi neredeyse yapıyorum ilk işimdi.İstifa etmek istiyorum ancak yöneticimden cekiniyorum cünkü ben ayrılırsam yerime birini bulamayacak hemen bulsa da adaptasyon süreci vs. İsler aksayacak diye istifamı kabul etmez diye düşünüyorum. bu durumu yasayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?