• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere karınca yumurtası yağı

Bende aldım karınca yagı sarı kutuda spreyli üzerinde mucizevi ürünlerde yazmıor. deneme amaclı kolumun altında kullanayım dedım bir kere denedım baktım ara ara tüy cıkmamaya basladı bende psıkolojıkman öledır dıe düşünüorum bu ıkıncı kullanısım bakalım bıraz daha azalma olacakmı umarım aldıgım sahte degıldır boshayallersmile

Bende aldım karınca yagı sarı kutuda spreyli üzerinde mucizevi ürünlerde yazmıor. deneme amaclı kolumun altında kullanayım dedım bir kere denedım baktım ara ara tüy cıkmamaya basladı bende psıkolojıkman öledır dıe düşünüorum bu ıkıncı kullanısım bakalım bıraz daha azalma olacakmı umarım aldıgım sahte degıldır boshayallersmile

canım kullandığın ürünün markası ne?

canım kullandığın ürünün markası ne?

benım aldıgım ürünün sarı kutuda kutunun kapagında nature life karınca yumurtası yagı yazıyor canım kutunun üzerındede ıkı tane karınca resmı ıle new nature face yazıyor... orta boy bır sprey şişesinin içinde kokusu da yok ...Sahte olmasından korkuyorum canım bu ıkıncı kullanısım oldu bakalım uzamasını beklıyorum tüylerimin olumlu veya olumsuz bir gelişme olursa muhakkak buraya yazarım... her üründen şu yüzsüz tüylerden kullanmak için alıp bir umut denıyoruz... :95: birde lımon tuz formüllü konu acmıslar onuda bacaklarımda denedım daha bır kez denememe ragmen faydasını gordum bacagımın genıs bır alanında tüy cıkmıor kac ay gecmesıne ragmen tavsıye ederım caım :3: annelerımızde tüylerden kurtulmak ıcın agda sonrası lımon kolonyası sürerlermıstı şimdi kadında tek tük tüy var... :23:

ismini çok duydmuştum almak geçen aya kısmet oldu başta karıncadan olduğunu düşündükçe kullanamadım ama zor güç denedim aradan 1,5 ay geçti gözlerime inanamıyorum her zamanki gibi fiyasko çıkacağını düşünmüştüm ama ilk denemeden sonra resmen tüylerimin yarısı yok dedim aradan zaman geçince uzar ama tam 1.5 ay beklettim bugün ikincisini sürdüm çok mutluyum:)benim tüylerim çok çabuk uzardı ağdada en fazla 15 gün sonra çıkmış oluyordu :64::64:

bende bu konuda epey araştırdım. Tala ve gutto'nun etkisi, sonracığıma milleti aldattılar haberleri falan filan. derken şu an lazer dahi yaptırmış biri olarak bir kez daha bir girişime karar verdim. Dün aktardan, Uzun zamandır gözüme çarpan bioset'in karınca yağını aldım 8 liraya. Pek bir beklentim yok açıkcası ama onu da denedim demek için aldım. bakalım sonuç olacak mı... Yazarım yine

Kızlar şöyle düşünüyotum:Karıncanın cüssesi ne kadar.Ya yumurtası ve bundan çıkacak yağ ne kadar?Sizce bu kadar çüçük şeyden elde edilecek yağda çok az miktarda ve pahalı olması gerekmezmi?

Arkadaşım onun içinde karınca yağı fln yok. öyle olsa hem dediğin gibi yağ çıkarmak zor olur hem de daha kötüsü onca hayvanı katletmiş olurduk. İçinde karınca yumurtasıyla aynı etkiyi taşıyan asitler var.
yani sadece ismi karınca yağı.

Bioset İçeriği: Helianthus annuus oil, Prunus amygdalus var, dulcis oil, Glycerin, Formik acid, Cucurbita oil, Polysorbat-20 Herbal Extract, Chamaemelun arvensis.

Ama dediğim gibi benim de tüm duyduklarımdan sonra karınca yağından pek umudum yok ama ya tutarsa işte (:

kızlar ben kullanmıştım bir sene önce falan 6 kutu falan bitirdim pek de işe yaramadı ilk başlarda yarıyormuş gibi görünüyo ve seviniyosun ama psikolojik tamamen bana kalırsa...
ayrıca bir yerden duymuştum bu firmayı basmışlar haber ekipleri ve bildiğin zeytin yağıymış ben görmedim ama gördüğünü söyleyen birinden duydum.ben para bayılmıyorum artık karınca yumurtası yağına falan...

ben bu kremi ilk kullandigimda inanilmaz faydasini gormustum ve arkadaslarima onermistim; biriki arkadas kullanmaya devam ettik ama sonra iyice reklam oldu sahteleri fln cikti farkli kimyasallar katiyorlarmis uyduruk yaglar koyuyorlarmis hic riske giremeyiz deyip aninda biraktik
acikcasi piyasadaki hicbir yaga guvenmem su an

merhaba;
bende bu gün sipariş verdim.arkadaşım gittigidiyordan almış çok memnundu.3-4 ay kullandı.şuandada devam ediyor.baya azalttı dedi.bende bir denemek istedim.markası tala.acaba bendede erkili olurmu diye şüpheye düştüm yazdıklarınızı okuyunca umarım etkisini görürüm :(

6 ay çok düzenli kullandım ama hiç bir işe yaramadı

hasankeyf..

canım şimdi baktımda sen baya konu açmışsın.
tarihlere bakmadığım için nezaman doğum yapacağını bilmiyordum..
birde kk son zamanlarda gelmiyorsun sanırım.
umarım bu ayın sonuna kadar bana cevap yazma imkanın olur.
allaha emanet ol.

En adisinden en kalitesine kadar karınca yumurtası yağı tamamen hikaye... Boşu boşuna uğraşmayın, o kadar kuaför tanıdım, müşterimiz oldu bir tane memnun olanını görmedim, yerine hamam otu tozu kullanın bence (:

Back