- Konu Sahibi gizmorella
kızlar deneyen var mı ?adını cokça duydum epilasyon yapıp uc gun ustuste suruluomus(her ağdadan sonra)..aldım ama deneyemedım henuz.yorumlarınızı beklıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aldım ama sonradan bir haber okudum piyasadaki karınca yumurtası yağlarının çoğu zeytinyağı falanmışÇok üzgünüm çoook ben de kullanmadım
8-9 ay kullanmistim zamaninda.1sene falan oluyo birakali.cok tuyum cikio diye uzuldugum gunleri hatirliorum.simdi nerdeyse hicbisey yok
bende 1 şişe kullandım benim kullandığım tala mucize ürünler sarı kutu içinde 15 tl olanındandı belirigin bi azalma var 2.şişeye balıcam .. hangi marka ve kaç şişe kullandın acaba ??
bende mucize ürünler sarı kutudan aldım 1 kez kullandım daha bakalım sonuç ne olacak..
Sende azalma oldumu tatlım..
bende 1 şişe kullandım benim kullandığım tala mucize ürünler sarı kutu içinde 15 tl olanındandı belirigin bi azalma var 2.şişeye balıcam .. hangi marka ve kaç şişe kullandın acaba ??
Canim ben Watsons'da satilandan aldim. bayagi oldu almayali oyuzden markasini hatirlamiyorum simdi ama zaten orda tek bi marka var bi suru yagi var badem yagi,kayisi...vb her ay 1tane kullandim 3gece boyunca
Evet evet o canimshiffa home olabilir mi?
Evet evet o canim
tala markanın ikinci şişesini aldım bitince tavsiyen üzerine onu kullanıcam ..tşkler