• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istenmeyen tüylere karınca yumurtası yağı

gizmorella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2010
43
1
36
İzmir
kızlar deneyen var mı ?adını cokça duydum epilasyon yapıp uc gun ustuste suruluomus(her ağdadan sonra)..aldım ama deneyemedım henuz.yorumlarınızı beklıyorumkaydirigubbakcemile4

ben aldım ama sonradan bir haber okudum piyasadaki karınca yumurtası yağlarının çoğu zeytinyağı falanmışÇok üzgünüm çoook ben de kullanmadım

bende işe yaradı yarı yarıya heryerımdekı tuyler azaldı aynen herkesın bıldıgı gıbı yaptım bünye meselesi galibaa :uhm:

8-9 ay kullanmistim zamaninda.1sene falan oluyo birakali.cok tuyum cikio diye uzuldugum gunleri hatirliorum.simdi nerdeyse hicbisey yok

8-9 ay kullanmistim zamaninda.1sene falan oluyo birakali.cok tuyum cikio diye uzuldugum gunleri hatirliorum.simdi nerdeyse hicbisey yok

bende 1 şişe kullandım benim kullandığım tala mucize ürünler sarı kutu içinde 15 tl olanındandı belirigin bi azalma var 2.şişeye balıcam .. hangi marka ve kaç şişe kullandın acaba ??

bende 1 şişe kullandım benim kullandığım tala mucize ürünler sarı kutu içinde 15 tl olanındandı belirigin bi azalma var 2.şişeye balıcam .. hangi marka ve kaç şişe kullandın acaba ??

bende mucize ürünler sarı kutudan aldım 1 kez kullandım daha bakalım sonuç ne olacak..
Sende azalma oldumu tatlım..

bende mucize ürünler sarı kutudan aldım 1 kez kullandım daha bakalım sonuç ne olacak..
Sende azalma oldumu tatlım..

azalma derken tüy aralarında boşluklar oluştu cnm kullanmaya devam edicem işe yarıcak gibi gözüküyor fakat ben şöyle kullanıyorum onun nekadar etkisi vardır bilmiyorum 4-5 gece karınca yağı daha sonra tüyler çıkana kadar bioder krem sürdüm. bilmiyorumkismile inş.işe yarar.

Canim ben Watsons'da satilandan aldim. bayagi oldu almayali oyuzden markasini hatirlamiyorum simdi ama zaten orda tek bi marka var bi suru yagi var badem yagi,kayisi...vb her ay 1tane kullandim 3gece boyunca

herkesin cilt yapısı farklıdır arkadaşım ama bende denedim bu şeyden bi halta yaramadığı gibi alerji yaptı ve vajinada yoğun kaşıntı ve acı
hiiiç tavsiye etmem kıllıysak ya lazer olacak yada kıllı gezeceğiz yapacak bişey yok
rabbim verdiğine veriyo işte napalım. ben tavsiye etmem her duyduğunuzu denemeyinnnnn

Back