- 1 Nisan 2016
- 17
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Askeryarenies
-
Aslında bi kere değil 5 6 defa denedim. Yeni aldığım bi su altında kullanılan epilasyon aletine alismaya çalışıyorm ve hep açıdan bırakıp hamam otu tozunu kullandım zaten dediğim gibi her yeri değil ben agdada hep sağ bacagimin sağ tarafından baslarim orası tertemiz benim gibi böyle tuhaflikla karşılaşan varmı diye sordum yada başka önerisi olan ?yalnız tek kullanımda mümkün değil bu.
Ben aksesuarciyim :)Hamam otu bayiisi misin?
Valla onu bende çok merak ediyorum benimkilerden kibar haliyle tuğ normalde kıl ve 4 aya nisanim varBende tüğ yok yalnız ya. Peki tüylere iyi gelen bir şey biliyor musunuz?
Keşke her yeri öyle olsa ama eringeclikten sadece bi yeri öyleTugsuz mu hic mi tug cikmio
Aksesuarciyim bijuteri dukkanim var yogun luktan yazamiyorumNiye cevap vermiyoki konu sahibi. Bi deli kuyuya tas atms 40 (a)killi cikaramamis
Banada görümcem söyledi bu hamam otu tozunu suya karistiriyosun dedi azaltiyomus dedi bende hemen merakla aldım eve gittim ve denedim tuğ döktü sadece azalma ilk olduğu için hissetmesini sonra epilasyonla aliyim dedim açısından biraktm yarısında ve aldığım yerde dahil olmak üzere surdum o krem halini şuan epilasyona alışamadım ama hep aldığım yer temizHama'm otu yağı almıştım ben Ağda dan sonra sürüyordum Zaman'la tüyleri yok editörmüş filan demişti kuaför ben kullandım bi faydasını görmedim bıraktım siz otun kendisini mi kullanıyorsunuz Nasıl kullanıyorsunuz
Ben duyali 1 sene olduHamam otu nedir? İlk kez duyuyorum.
Yeni bi şey mi? :/
Diksiyonum düzgündür normalde bilerek tüğ yazdım dalga geçebilirler pek de umrumda değil açıkçası :) soylerken tüy diyemi tüğ diyemi söylüyorlar ? Ağızlarından çıkan yazdım ben soylerken hangisi tüy diyipte y ye vurgu yapıyor :)Neden kadının tüy yerine tüğ yazmasıyla dalga geçiyorsunuz ki?!?
Doğrusunu medenice kibarca söyleseniz, dalga geçmeden incitmeden olmuyor mu?
Tozu krem yapiyosunda yüzde zarar verebilir belki de gorumcemcigimin kolunda kızarıklık yapmıştı ben normal tüy dökücü olarak kullandığımda zaten 3 dk dan fazla tutmuyorum cildime zarar verir diye bide bijuteri işi olunca bileklik falan derken kolumu fazlasıyla kullaniyorm kolumda daha çok kullanıyorum ama kolumda hiç bir şekilde cogalmada azalmada olmadı mesela galiba agdadan sonra gözenekler açık oluyorya oda surunce gozeneklerdeki kökleri yakıyor o yüzden bitiyor kolumdada agdadan sonra deniycem artık sonucu merak ediyorm eğer ise yararsa agdaya erinmemeye karar verdimAy ne işe yarıyor hamam otu, bitki mi krem mi toz mu
Biri söylesin nolur yüzüme süreyim bende kurtulayım iğneli lazerden
Bi süre kullan eğer azalma olursa bi daha yazarsın belki benim ki yağ olduğu içim etkili olmadıBanada görümcem söyledi bu hamam otu tozunu suya karistiriyosun dedi azaltiyomus dedi bende hemen merakla aldım eve gittim ve denedim tuğ döktü sadece azalma ilk olduğu için hissetmesini sonra epilasyonla aliyim dedim açısından biraktm yarısında ve aldığım yerde dahil olmak üzere surdum o krem halini şuan epilasyona alışamadım ama hep aldığım yer temiz
O yağida denedimde bikini bölgesinde dahada çoğalmış gibi geldi biraktmBi süre kullan eğer azalma olursa bi daha yazarsın belki benim ki yağ olduğu içim etkili olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?