• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen tüyler

yalnız tek kullanımda mümkün değil bu.
Aslında bi kere değil 5 6 defa denedim. Yeni aldığım bi su altında kullanılan epilasyon aletine alismaya çalışıyorm ve hep açıdan bırakıp hamam otu tozunu kullandım zaten dediğim gibi her yeri değil ben agdada hep sağ bacagimin sağ tarafından baslarim orası tertemiz benim gibi böyle tuhaflikla karşılaşan varmı diye sordum yada başka önerisi olan ?

Hama'm otu yağı almıştım ben Ağda dan sonra sürüyordum Zaman'la tüyleri yok editörmüş filan demişti kuaför ben kullandım bi faydasını görmedim bıraktım siz otun kendisini mi kullanıyorsunuz Nasıl kullanıyorsunuz
Banada görümcem söyledi bu hamam otu tozunu suya karistiriyosun dedi azaltiyomus dedi bende hemen merakla aldım eve gittim ve denedim tuğ döktü sadece azalma ilk olduğu için hissetmesini sonra epilasyonla aliyim dedim açısından biraktm yarısında ve aldığım yerde dahil olmak üzere surdum o krem halini şuan epilasyona alışamadım ama hep aldığım yer temiz

Neden kadının tüy yerine tüğ yazmasıyla dalga geçiyorsunuz ki?!?
Doğrusunu medenice kibarca söyleseniz, dalga geçmeden incitmeden olmuyor mu?
Diksiyonum düzgündür normalde bilerek tüğ yazdım dalga geçebilirler pek de umrumda değil açıkçası :) soylerken tüy diyemi tüğ diyemi söylüyorlar ? Ağızlarından çıkan yazdım ben soylerken hangisi tüy diyipte y ye vurgu yapıyor :)

Ay ne işe yarıyor hamam otu, bitki mi krem mi toz mu

Biri söylesin nolur yüzüme süreyim bende kurtulayım iğneli lazerden :KK70:
Tozu krem yapiyosunda yüzde zarar verebilir belki de gorumcemcigimin kolunda kızarıklık yapmıştı ben normal tüy dökücü olarak kullandığımda zaten 3 dk dan fazla tutmuyorum cildime zarar verir diye bide bijuteri işi olunca bileklik falan derken kolumu fazlasıyla kullaniyorm kolumda daha çok kullanıyorum ama kolumda hiç bir şekilde cogalmada azalmada olmadı mesela galiba agdadan sonra gözenekler açık oluyorya oda surunce gozeneklerdeki kökleri yakıyor o yüzden bitiyor kolumdada agdadan sonra deniycem artık sonucu merak ediyorm eğer ise yararsa agdaya erinmemeye karar verdim :D

Banada görümcem söyledi bu hamam otu tozunu suya karistiriyosun dedi azaltiyomus dedi bende hemen merakla aldım eve gittim ve denedim tuğ döktü sadece azalma ilk olduğu için hissetmesini sonra epilasyonla aliyim dedim açısından biraktm yarısında ve aldığım yerde dahil olmak üzere surdum o krem halini şuan epilasyona alışamadım ama hep aldığım yer temiz
Bi süre kullan eğer azalma olursa bi daha yazarsın belki benim ki yağ olduğu içim etkili olmadı

Hamamotu denilen sey bitkisel degil kimyasaldir.Iceriginde en zehirli kimyasal olan arsenik ve kükürt vardr.Ozellikle sicak ortmda yaprsaniz akcigerlerinz zarar gorur (buharlasmadan dolayi).Eskiden hamamlarda kullanilrms o yuzen bole bir adi var aldanmayin.

Back