İstenmeyen Tüyler için Yardım Edebilirmisiniz?

pembesevil

Mutluluktan-uçuyor
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
104
1
46
İstanbul
Makina canımı çok acıtıyor ve kuaföre gitmekten çok utanıyorm sonuçta yabancı biri olacak kuaför. Evde kendimde yapamıyorm tüy dökücüleride beyenmiyorum ama onun gibi acısız ve zararsız bir çözüm istiyorum. Ağdadan yanayım ben. Çok sıkıldım bu durumdan...:/

Son düzenleme:
Canım 3 gün önce bir krem aldım. şu an kullanıyorum. belki seninde işine yarar. tabi bende bi işe yarasında. Tüyleri temelli yok ediyormuş.

Son düzenleme:
Canım 3 gün önce bir krem aldım. şu an kullanıyorum. belki seninde işine yarar. tabi bende bi işe yarasında. Tüyleri temelli yok ediyormuş.

benzer konuda sızın yorumunuzu gormustum... urunun ısmını vermıssınızz arastrdım bıraz.. evet aklıma yattı dusunyorum ama emın olamıyorum cunku cok uygun fıyat ama garantı werıyorlr para ıadesı dıyee... tabı dogrysa.

Maddi durumun varsa lazer epilasyon yaptir canım. Kesin çözüm.. Düşünsene 4-5 defa o acıyı çekiyorsun ve o dertten kurtuluyorsun.. Muhtemelen yıllarca kıl tüy olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…