- Konu Sahibi callisto_jade
-
valla onu bende çözemedim ama zamanla heralde her epilasyon döneminde kullan.aslında ben bunu deneyip vercektim siteye ama hem yaz geliyo hemde bakla mevsimi bitmeden faydalanılsın istedim.önce ufak bi bölgenizde deneyin bence.ama dediğim gibi kitap çok eski bi kitap dili fln baya arapçaya kaçıyo.nası yani sadece bir kere sürülünce bida kıl çıkmıyo muuuu?
valla onu bende çözemedim ama zamanla heralde her epilasyon döneminde kullan.aslında ben bunu deneyip vercektim siteye ama hem yaz geliyo hemde bakla mevsimi bitmeden faydalanılsın istedim.önce ufak bi bölgenizde deneyin bence.ama dediğim gibi kitap çok eski bi kitap dili fln baya arapçaya kaçıyo.
hani dışında hafif tüylü olan iri sulu kısım varya.işte o kısımmış.tam olarak hangi kısmı bakla tanesinin zarımı yoksa tanenin dışındaki yeşil kabukmu ?
araştırmalarım sonucunda baklanın dıştaki yeşil kısmı yani içinden tanelerin çıktığı kısın iyice dövülüp sürülecekmiş.hemen sonuç alınmazmış zaman gerekiyomuş.ben ufak bi yerimde denedim bir ay fln arada boşluklar oluşmuş geçen gün baktığımda farkettim.inş hepimiz faydasını görürüz.ben yine sonuçları buradan aktarmaya devam ederim.
Baklanın tüy yok ettiğini yazan kitabın başka bir yerinde yabani turp için aynen söyle yazıyordu "NEREYE SÜRÜLSE ARTIK ORADA KIL BİTMEZ.KILLARI YOK ETMEKTE KULLANILAN BİR İLAÇTIR " .Bu yabani turbun diğer ismide burçalakmış ve daha çok Bursa taraflarında yetişen bir bitkiymiş hatta Bursa'da buna fıçıcı otu da denirmiş..Kullanılan yeri ise meyvesiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?