• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen oldum

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
21 yaşında ev kızıyim 6 ay önce eniştemın kuzenin e ailesi beni istedi başta yok evlilik dusunmuyorum desem de herkes olumlu gordugunden görüşmeyi kabul ettim 1 hafta telefonla konuştuk daha sonra hafta sonu buluştuk gayet iyi geçti. Herneyse bunlar bana cevabın ne dedi evet dedim olur. Kabul ettim daha sonra bunlardan hiç ses çıkmadı öğrendik ki babası bu evliliği onaylamiyor sebep işte babasinin eniştem gil ile küs olduğu ve onun baldizini istemem gibi saçma bir sebep bunu duyunca hemen konuşmayı kestim ama ne olduysa tekrar konuşmaya başladık ve su an 6. Ayimizdayiz ve cok seviyoruz çok mutluyuz ama işte şu an her iki aile de istemiyor aslında onun annesi ablası çok istiyor ama babası huysuz diye kimse cesaret edip ısrar edemiyor.çocuğun ailesi ile arası cok kotu bende birakirsam kötü olur.ama artık yoruldum bi sonuca varsın istiyorum evliler veya tecrübesi olanlar sizce Biz bu şekilde evlenirsek dislanirmiyim yada evliliğim mutsuz olur mu. O 25 yaşında bu arada

Merhaba cnm sana söyle bu örnek vereyım esımle anneler vesılesı ıle tanısdık ıkı tarafda isteklı oldu . Ama değer gelınlerı ısteksız olmuş arada gerçekten çok fark var ve kız baya pişman oda esıne kıyamadıgı ıcın ayrılmamış evlenmıs Suan sınır hastası oldu kız ılaç filan kullanıyor evlılıkler gerçekten ıkı kışlık degıl aile onaylamazda yolunda gıtmıyor hakkında hayırlısı olsun

Babası onaylamadığında bırakmalıydın.
Kim istemeye falan gelecek hep bi sorun çıkacak.
Arasının kötü olması da senle beraber olduğu içindir.
O onların oğlu elbet birgün barışırlar.

Back