İstenmeyen kıllar tüyler

merhaba size epilasyon öncesi jilet mi kullanıyorsunuz.
Ben iki defa falan kullandım. Jilet yaptım ki kıl kökleri görünsün ama philips ağda ile de kullanılabiliyor. Ağda yapıldığı zaman en az 24 saat beklemeyi öneriyor. Ağda ile kullanacak olsam 48 saat beklerdim herhalde kıl kökleri olgunlaşsın diye.

Ben de ağda ile yapıyorum. 2 3 gün sonra kullanıyorum.
Düzenli yapmıyorum. Şimdi bazı yerlerde var bazı yerlerde tüy yok. Kollarıma kullanıyorum.
Jiletle yapsam daha mı iyi sonuç alırım bilmiyorum. Ağda yapamıyorum sürekli.

Ben de şimdi temizlendim canım. İlk seansıma bugün başlayacağım. Sen ağda ile devam et istersen ben jiletle birkaç seans sonra nasıl olduğunu yazarım ama düzenli kullanmak önemli sanırım ya. Philipsin uygulaması varmış bunun için onu yükledim, cihazı tanımladım hatırlatma yapacak bir gün önceden bakalım düzenli kullanırım inşaallah.

Sy

Ayy kizlaaar gercekmi su an o kadar çok rahatladım ki anlatamam.. tembellik yapıp almıyorum bide böyle düşününce iyice gözümde büyüyor .. herkes öyle mi aliyordur
Yoo ben bacağı diz altı kolumu dirseğe kadar alıyorum

Ben kollarımda ne ağda ne de jilet kullandım direkt Philips lumeayı ilk zamanlar 2 haftada bir uyguladım. Neredeyse şimdi hiç uygulamıyorum çıkmıyor da. Ama diğer tüm bölgelerde jilet uyguladım. Genital bölge dışında kalıcı olarak azaldı bazı alanlarda kayboldu hatta. Ancak genital bölgede yapmazsam çıkıyor.

merhaba tüyleri almadan mı uyguladınız lumeayı.
benim şimdi aa ara var. sanki bazı bölgelere atış atmış. bazı yerlere atmamış gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…