-
- Konu Sahibi Denizkizi2425
Lazerin riskleri yok mu? Ben korkuyorum sahsen ama siz daha iyi bilirsiniz.Artık ince değiller çocuklar büyüsünde tek çare lazer
Ne gibi risk? Yani herkes yaptırıyor güvenilir bir yer bulsam hemen giderim artıkLazerin riskleri yok mu? Ben korkuyorum sahsen ama siz daha iyi bilirsiniz.
Seninki belden aşağı değil boyundan aşağı yahu o neSadece üst bacakla kalsa iyi. . üst bacağında üstü yani popo bel göbek..hatta düğünümde göğüse kadar çıktım
Sadece üst bacakla kalsa iyi. . üst bacağında üstü yani popo bel göbek..hatta düğünümde göğüse kadar çıktım
Sadece üst bacakla kalsa iyi. . üst bacağında üstü yani popo bel göbek..hatta düğünümde göğüse kadar çıktım
Canım olduğu için değil işte ergenlikte bu hata yaptık şimdide çekiyoruz işte göğüste evlenirken bı delilik yaptım.. esmer kadınların genel sorunu böyle galiba sadece herkes bu kadar takıntılı değil.. benimkiler de başta köyü değil diSeninki belden aşağı değil boyundan aşağı yahu o ne
Hormonlarında bi sıkıntı olabilir mi bel popo gögüs cok nromal gelmedi
Lazere neden gitmiyorsun
Abartmamış mısınız biraz?
Ayva tüy denen hafif tüylü yerlerin yapılmasına gerek yok ki..
Öyle öyle meydana çıkartırsınız. O kadar yaptırmayın. Bacak, genital, kol ve koltukaltı yeterli..
Abartmamış mısınız biraz?
Ayva tüy denen hafif tüylü yerlerin yapılmasına gerek yok ki..
Öyle öyle meydana çıkartırsınız. O kadar yaptırmayın. Bacak, genital, kol ve koltukaltı yeterli..
Mini etek, bikini giyen biriysen üst ve alt bacak alınması normal zaten..
Ben yazın tshirt giydiğim için kollarımı aldırıyorum mesela. Kışın pek umursamıyorum.
Neden lazer epilasyon yaptırmıyorsun?
Hem kıl köklerinin izleri de komple kaybolur..
Esmer misinizBenim üst bacağım da simsiyah kıllar var ben napim peki...... İğneli yaptırsam 7 saat sürer dedi kadın... İlk seans 2.000 liraya mal olucak yani bna... Lazer üst bacağa yptıramam bu sefer boş alanlarda yayılabilir... Ya ben napim
Artık artmıstırdaCanım olduğu için değil işte ergenlikte bu hata yaptık şimdide çekiyoruz işte göğüste evlenirken bı delilik yaptım.. esmer kadınların genel sorunu böyle galiba sadece herkes bu kadar takıntılı değil.. benimkiler de başta köyü değil di
Benim üst bacağım da simsiyah kıllar var ben napim peki...... İğneli yaptırsam 7 saat sürer dedi kadın... İlk seans 2.000 liraya mal olucak yani bna... Lazer üst bacağa yptıramam bu sefer boş alanlarda yayılabilir... Ya ben napim
Esmer misiniz
Benim üst bacağım da simsiyah kıllar var ben napim peki...... İğneli yaptırsam 7 saat sürer dedi kadın... İlk seans 2.000 liraya mal olucak yani bna... Lazer üst bacağa yptıramam bu sefer boş alanlarda yayılabilir... Ya ben napim
E canım sende alemsin popo ya kadar cikinca belin göbeğinde lafı kalmıyor... O zaman sende killisin kabul et
Bu incesi kalını siyahı sarısı bütün tüyleri alma eziyeti niyeyse geri döndü. Genç kızlarımızı ergenlikte bu tüy takıntısından korumak lazım işte. İnsanız tabi oramızda buramızda tüy olacak. Size verecek tavsiyem yok ama dayanamadım üzülüyorum gencecik kızları kollarını sırtlarını filan ağdalarken görünceBaşta çok belirgin değildi ergenlik döneminde gözüme battı cahillik yaptım işte tüy dökücü ile komple aldım o zamandan beri kıllar beslendi tabi
İşte ben i ergenlerdenim ve hala cikamadim galiba yaş 23Bu incesi kalını siyahı sarısı bütün tüyleri alma eziyeti niyeyse geri döndü. Genç kızlarımızı ergenlikte bu tüy takıntısından korumak lazım işte. İnsanız tabi oramızda buramızda tüy olacak. Size verecek tavsiyem yok ama dayanamadım üzülüyorum gencecik kızları kollarını sırtlarını filan ağdalarken görünce
Lazer yaptirdinizmiBeyaz tenli, siyah saçlı, siyah kıllıyım.
Yani lazercilerin kesin sonuç diye sevdiklerinden..
Komple alıyorum iştepopo derken kuyruk sokumu arasını mı diyorsun?
hamileymişsin ondan çıkmış olabilir. benim ikinci de o kısımda çıkmıştı. aldırdım bir daha çıkmadı.
Aynen ahhhh ahhh tek hayalimArtık artmıstırda
Lazer bence seni rahatlatır