- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 31
-
- Konu Sahibi Denizkizi2425
Pop derken kuyruk sokumumuLazer de bana popona da lazer yapalim dediler. Tuyluydu ama inceydi. Gerek var mi dedim galyana geldim. Bide jilet vurmami istediler. Sonra hamile kalinca yarim kaldi. Ama oyle kalin faln cikmiyor ama yine de keske kabul etmeseydim
Ben evde yapılan lazerden (aslında yoğunlaştırılmış ışık teknolojisi) aldım. Size de tavsiye ederim. İnanılmaz memnunum ilk zamanlar 2 haftada bir yapıyordum şimdi belki de 3-4 ayda bir yapıyorum pürüzsüz geziyorum tüm yıl
Ya benim tuylerim köyü ama ten rengimde koyu ve bakınca gozeneklerim pek belirgin değil ne kadar şanslıyım bilmiyorum
Bir bacak ne kadar sürüyor?
Gideceğim merkezde hala bedava hakkım var devam edeceğim. Ama ben kollarım için de istiyorum.
Kol için bir makine parası kadar isterlerse evde kendim yapmayı tercih ederim..
Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Benim makinem ilk çıkan modeli olduğu için şarjdayken çalışmıyor. Her bacağımda tekrar şarj etmem gerekiyor. Süre olarak her bacak maksimum 15 dakika sürüyor ama dediğim gibi tek bacakta şarjı bitiyor ve dolması için beklemem lazım. Ancak yeni çıkan modellerde bu sorunu ortadan kaldırmışlar.
Kollarımı ilk zamanlar yaptım şimdi yılda 1 defa yaparsam yapıyorum o kadar hiç çıkmıyor artık kollarımdan tamamen kurtuldum.
Valla bende de var ama normal olmayanlar anormalKizlar ben gerçekten artık kendimi anormal hissediyorum isyan edecek duruma geldim.belden aşağı komple ağda yapıyorum.. benim gibi komple ağda yapan yaptıran varmı.. ince tüyler bile çok gözume batiyor.. elimden gelse sırt göğüs her yere yapıcam.. tsbi belden aşağı ağda yaptığım için cikincada çok kötü çıkıyor. . Benle aynı durumda olan varmı benmi çok abartiyorum.. mini etek giyen vardır mutlaka üstteki ince tüyler belli olmasin diye mecbur yukarı doğru almak zorunda kaldim
hayir kalcam . Ama.oyle cok tuylu.bi kalcam yoktu ayva tuyluydum. Ama galyana gekdim ama simdide kotu degik allah dan cok.jilet vurmafim bi kere.vurmustum o da ne.alaka.diye tereddut.ederekPop derken kuyruk sokumumu
15 dakika iyi bir zamanmış.
Şarjdayken kullanmaya korkar insan zaten ya :)
Kollarım yoğun olmadığı için beni de zorlamaz diye düşünuyorum..
Esergy bizde philipsin var. Şimdi çok pahalılaşmışlar. Ben çok kullanmadım ama ilk kullanımda bile çok geç çıktılar. Bir ay sonunda bile ince ince tek tük vardı. Haftasonu karar verdim, uygulamasını yükledim artık düzenli yapıcam. Bizim şarj çoook uzun gidiyor. Eşimin sırtını falan yapıyorduk. Bir başlayayım vallahi bıyık, kol, bacak, bikini neresi varsa yapacağım.Bir bacak ne kadar sürüyor?
Gideceğim merkezde hala bedava hakkım var devam edeceğim. Ama ben kollarım için de istiyorum.
Kol için bir makine parası kadar isterlerse evde kendim yapmayı tercih ederim..
Bizdeki bu. Ya 2015 ya da 2016 yazında almıştık, daha sonra üst modelleri çıktı. Bende şimdi uygulamaya kaydediyordum barkodunu falan. Görünce resmini çekip atayım dedim. Altında da yazıyor galiba Lumea Prestige.Ev tipi lazer cihazi kullananlar, hangi marka ve hangi model kullandiginizi yazar misiniz rica etsem? Philips lumea sanirim en populer olani ama onun da bircok modeli var ve modeller arasi da fiyat farki baya var.
Tesekkur ederim. Sanirim iki katina cikmistir fiyati simdi.Bizdeki bu. Ya 2015 ya da 2016 yazında almıştık, daha sonra üst modelleri çıktı. Bende şimdi uygulamaya kaydediyordum barkodunu falan. Görünce resmini çekip atayım dedim. Altında da yazıyor galiba Lumea Prestige.
Biz önce Braundan aldık ama ışık atımı yapmadı. Değiştirecektik iade yaptık philips aldık daha sonra.
Not: O zamanlar 1000 tl civarıydı. H ile başlayan malum alışveriş sitesinden almıştık. Şimdi fiyatı nedir bilmiyorum.
Vallahi baktım şimdi. Bizimkinden bulamadım hepsiburada da ama üst modelleri var. İndirimdeler ama acayip bir indirim de yok. 2.500 civar fiyatlar. Hatta biri günün fırsatında sepette 1459 tl oluyormuş yanında düzleştirici traş kalemi hediyeli.Tesekkur ederim. Sanirim iki katina cikmistir fiyati simdi.
Dogumdan sonra almayi dusunuyorum. Umarim daha da artmaz :)Vallahi baktım şimdi. Bizimkinden bulamadım hepsiburada da ama üst modelleri var. İndirimdeler ama acayip bir indirim de yok. 2.500 civar fiyatlar. Hatta biri günün fırsatında sepette 1459 tl oluyormuş yanında düzleştirici traş kalemi hediyeli.
İnşaallah. Bizde var da ne oluyor ben tembellikten kullanmıyorumDogumdan sonra almayi dusunuyorum. Umarim daha da artmaz :)
Cok tesekkur ederim, amin :) ben de cok istikrarli olacagimi sanmiyorum ama en azindan yazlari rahat ediyim diye istiyorum. Daha once birkac kez lazer yaptirmistim, cok buyuk rahatlik. Ben agda yapamiyorum, tuyler cok tez cikiyor ve batik oluyor, sanirim alerjik bir durum. Onlar cikana kadar canim yaniyor surekli. Su an sadece jilet kullaniyorum. Pek sorun olmuyor, alistim da ama yazin bir de cocuklu olunca her banyoda ona zaman ayirmak zor oluyor. Tesekkurler bilgi verdiginiz icinİnşaallah. Bizde var da ne oluyor ben tembellikten kullanmıyorumbu arada 1500 olan kabloluymuş. Şarjlı mı daha iyidir, kablolu mu bilmiyorum ama alırsanız netten güvendiğiniz bir siteden alın indirim takip edip daha uyguna denk gelir. Sağlıkla kıcağınıza alın yavrunuzu.
Rica ederim. Bu arada yüksek ışık atımlı bir cihaz almanızda fayda var. Çünkü, ışık atımı bitince bu cihazlar çöp oluyor bildiğiniz.Cok tesekkur ederim, amin :) ben de cok istikrarli olacagimi sanmiyorum ama en azindan yazlari rahat ediyim diye istiyorum. Daha once birkac kez lazer yaptirmistim, cok buyuk rahatlik. Ben agda yapamiyorum, tuyler cok tez cikiyor ve batik oluyor, sanirim alerjik bir durum. Onlar cikana kadar canim yaniyor surekli. Su an sadece jilet kullaniyorum. Pek sorun olmuyor, alistim da ama yazin bir de cocuklu olunca her banyoda ona zaman ayirmak zor oluyor. Tesekkurler bilgi verdiginiz icin
Dikkat ederim, en azindan uzun yillar kullanayim bari.Rica ederim. Bu arada yüksek ışık atımlı bir cihaz almanızda fayda var. Çünkü, ışık atımı bitince bu cihazlar çöp oluyor bildiğiniz.
Bizdeki bu. Ya 2015 ya da 2016 yazında almıştık, daha sonra üst modelleri çıktı. Bende şimdi uygulamaya kaydediyordum barkodunu falan. Görünce resmini çekip atayım dedim. Altında da yazıyor galiba Lumea Prestige.
Biz önce Braundan aldık ama ışık atımı yapmadı. Değiştirecektik iade yaptık philips aldık daha sonra.
Not: O zamanlar 1000 tl civarıydı. H ile başlayan malum alışveriş sitesinden almıştık. Şimdi fiyatı nedir bilmiyorum.