İstenmeyen kıllar tüyler

Bir bacak ne kadar sürüyor?

Gideceğim merkezde hala bedava hakkım var devam edeceğim. Ama ben kollarım için de istiyorum.
Kol için bir makine parası kadar isterlerse evde kendim yapmayı tercih ederim..

Ya benim tuylerim köyü ama ten rengimde koyu ve bakınca gozeneklerim pek belirgin değil ne kadar şanslıyım bilmiyorum

Lazer teknolojisi çok gelişti, kurtulursunuz bence.
Ben 7-8 sene önce koltuk altı için gitmiştim, hepsinden kurtulamadım. Beyaz tenliyim ama kıllarım rengarenk olduğu için koyu olanlar gitti açık renkler benimle kaldı. Şimdi açık renk kıllarda bile daha etkili sonuçlar alınabiliyormuş.
Farklı cihazlar var, onları araştırıp gideceğiniz merkezi ona göre seçin. Onlar da size en uygununu uygular zaten.

Gideceğim merkezde hala bedava hakkım var devam edeceğim. Ama ben kollarım için de istiyorum.

Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Benim makinem ilk çıkan modeli olduğu için şarjdayken çalışmıyor. Her bacağımda tekrar şarj etmem gerekiyor. Süre olarak her bacak maksimum 15 dakika sürüyor ama dediğim gibi tek bacakta şarjı bitiyor ve dolması için beklemem lazım. Ancak yeni çıkan modellerde bu sorunu ortadan kaldırmışlar.
Kollarımı ilk zamanlar yaptım şimdi yılda 1 defa yaparsam yapıyorum o kadar hiç çıkmıyor artık kollarımdan tamamen kurtuldum.

15 dakika iyi bir zamanmış.
Şarjdayken kullanmaya korkar insan zaten ya :)

Kollarım yoğun olmadığı için beni de zorlamaz diye düşünuyorum..

Valla bende de var ama normal olmayanlar anormal ben bu kadar takmıyorum lazere gittim oldukça zayifladilar artık 3-4 ay da bir lazere gider olmuştum. Denize vs giderken de sadece kisaltiyordum asla belli olmuyordu şuan hamileyim eskisi gibi yoğun değiller ama biraz guclendiler . Doğumdan sonra da lazere devam edicem lazer= huzur, rahatlık. Biz hanımlar olarak her yerimizi inceleyip bi dert buluyoruz yapmayın etmeyin her yerinizi takıntı haline getirmeyin biz her halimizle guzeliz . Kıl tüy normal şeyler hoşumuza gitmiyor his da değil ama normal yapacak bişey yok kimimiz tüylü kimimiz tüysüzüz . Ben de hep ozenirdim ya ne güzel insanlar bizim genlerde ne varda boyleyiz bı de ben de agdadan sonra tavuk derisi gibi olurdu tüyler çıkarken de hep kaşıntı batik vs vs lazer en iyi çözüm keşke herkesin imkani olsa da yaptirabilse. Valla tamamen bitmedi ama zayiflamalari bile benim hayatımı çok rahatlattı

15 dakika iyi bir zamanmış.
Şarjdayken kullanmaya korkar insan zaten ya :)

Kollarım yoğun olmadığı için beni de zorlamaz diye düşünuyorum..

Şarjdayken benimki açılmıyor modeli eski olduğu için. Ağdadan kesinlikle daha kısa sürüyor çünkü o kadar sık yapmana gerek kalmıyor. Bi de en kolay tarafı rahatlıkla tıraş yapabilmen. Tüylerin çıktı vaktin yok tıraş yap geç nasılsa lazer yaptığın için çoğalacak mı derdi olmuyor

Hamilelikte göbeğimde siyah tüyler peydah etti. Şimdi kahverengi gibi. Hiiiiiiiiç uğraşamam onlarla, takılsınlar kafasına göre. Popoda kaba etten bahsediyorsanız eğer oralara hiç dikkat etmedim. Bikini bölgesi ve anüs bölgesine doğru tüy normal zaten ağdada alınıyor. Bacaklarında üst bölgesi alınıyor. Yani ayva tüylerimi ne alıcam. Bir de sonra onlarla uğraşması var. Sal be boşver. Kışın sıcak tutuyorlar.

Esergy bizde philipsin var. Şimdi çok pahalılaşmışlar. Ben çok kullanmadım ama ilk kullanımda bile çok geç çıktılar. Bir ay sonunda bile ince ince tek tük vardı. Haftasonu karar verdim, uygulamasını yükledim artık düzenli yapıcam. Bizim şarj çoook uzun gidiyor. Eşimin sırtını falan yapıyorduk. Bir başlayayım vallahi bıyık, kol, bacak, bikini neresi varsa yapacağım.

Ev tipi lazer cihazi kullananlar, hangi marka ve hangi model kullandiginizi yazar misiniz rica etsem? Philips lumea sanirim en populer olani ama onun da bircok modeli var ve modeller arasi da fiyat farki baya var.

Ev tipi lazer cihazi kullananlar, hangi marka ve hangi model kullandiginizi yazar misiniz rica etsem? Philips lumea sanirim en populer olani ama onun da bircok modeli var ve modeller arasi da fiyat farki baya var.
Bizdeki bu. Ya 2015 ya da 2016 yazında almıştık, daha sonra üst modelleri çıktı. Bende şimdi uygulamaya kaydediyordum barkodunu falan. Görünce resmini çekip atayım dedim. Altında da yazıyor galiba Lumea Prestige.

Biz önce Braundan aldık ama ışık atımı yapmadı. Değiştirecektik iade yaptık philips aldık daha sonra.

Not: O zamanlar 1000 tl civarıydı. H ile başlayan malum alışveriş sitesinden almıştık. Şimdi fiyatı nedir bilmiyorum.

Tesekkur ederim. Sanirim iki katina cikmistir fiyati simdi.

Tesekkur ederim. Sanirim iki katina cikmistir fiyati simdi.
Vallahi baktım şimdi. Bizimkinden bulamadım hepsiburada da ama üst modelleri var. İndirimdeler ama acayip bir indirim de yok. 2.500 civar fiyatlar. Hatta biri günün fırsatında sepette 1459 tl oluyormuş yanında düzleştirici traş kalemi hediyeli.

Dogumdan sonra almayi dusunuyorum. Umarim daha da artmaz :)

Dogumdan sonra almayi dusunuyorum. Umarim daha da artmaz :)
İnşaallah. Bizde var da ne oluyor ben tembellikten kullanmıyorum bu arada 1500 olan kabloluymuş. Şarjlı mı daha iyidir, kablolu mu bilmiyorum ama alırsanız netten güvendiğiniz bir siteden alın indirim takip edip daha uyguna denk gelir. Sağlıkla kıcağınıza alın yavrunuzu.

Cok tesekkur ederim, amin :) ben de cok istikrarli olacagimi sanmiyorum ama en azindan yazlari rahat ediyim diye istiyorum. Daha once birkac kez lazer yaptirmistim, cok buyuk rahatlik. Ben agda yapamiyorum, tuyler cok tez cikiyor ve batik oluyor, sanirim alerjik bir durum. Onlar cikana kadar canim yaniyor surekli. Su an sadece jilet kullaniyorum. Pek sorun olmuyor, alistim da ama yazin bir de cocuklu olunca her banyoda ona zaman ayirmak zor oluyor. Tesekkurler bilgi verdiginiz icin

Rica ederim. Bu arada yüksek ışık atımlı bir cihaz almanızda fayda var. Çünkü, ışık atımı bitince bu cihazlar çöp oluyor bildiğiniz.

merhaba size epilasyon öncesi jilet mi kullanıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…