- 7 Şubat 2019
- 12
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Duygusalbilimci
-
Aldım terapilere devam ediyorum zaten ama bir yerde kopuyor herşey.İşimden başka hiç bir şeye konsantre olamıyorum.Aile ve ilişkiler söz konusu olunca dağılıyorum bir andaO zaman size öncelikle biraz psikolojik destek almanızı öneririm.. Korkulariniz size iyi rehber olamaz. Kendi değerinizi öğrenmek için ve mutluluğunuzu beraber olduğunuz erkeğe bağlamamak için bu şart. Bu korkularinizi yenebilseniz ilişkilerinizdede daha sağlam kararlar alabilirsiniz
Ek not: istenilmeyen gelin olmak sizi. Aşırı mutsuz eder. Tavsiye etmem yani. Istememelerin sebebi ne?
Aldım terapilere devam ediyorum zaten ama bir yerde kopuyor herşey.İşimden başka hiç bir şeye konsantre olamıyorum.Aile ve ilişkiler söz konusu olunca dağılıyorum bir anda
İstememelerinin sebebi benim şuan kazandığım maaş bir kadının kendi ayakları üzerinde durabileceği istediklerini alabileceği kadar bir maaş ama onlar çok varlıklı bir aile.Onların gözünde servet avcısı pozisyonundayım o yüzden istemiyorlarO zaman size öncelikle biraz psikolojik destek almanızı öneririm.. Korkulariniz size iyi rehber olamaz. Kendi değerinizi öğrenmek için ve mutluluğunuzu beraber olduğunuz erkeğe bağlamamak için bu şart. Bu korkularinizi yenebilseniz ilişkilerinizdede daha sağlam kararlar alabilirsiniz
Ek not: istenilmeyen gelin olmak sizi. Aşırı mutsuz eder. Tavsiye etmem yani. Istememelerin sebebi ne?
İstememelerinin sebebi benim şuan kazandığım maaş bir kadının kendi ayakları üzerinde durabileceği istediklerini alabileceği kadar bir maaş ama onlar çok varlıklı bir aile.Onların gözünde servet avcısı pozisyonundayım o yüzden istemiyorlar
Mutluyum ama kimseyi üzmek istemiyorum o yüzden zaten bu yazan arkadaşımdan bahsettim.Belki bana karşı gerçek bir dost olduğu için yazıyor ama onu farklı bir sıfatla yargılarsam kırmaktan korkuyorum.Sevgilimle olan sıkıntımız ailesi dışarı çıkma dese çıkmıyor.Sürekli onlara bağımlı bir erkek olduğu için ilişkinin ilerisi beni düşündürüyor.Su andaki ilişkinizi severek sürdürüyormusunuz? Yani mutlumusunuz o kişinin yanında?
Aldatılmaktan korkuyor ama kendisi aldatıyor! Ne denirki böylesine...Sevgilin var ve aklin is arkadasinda. Ilgisi var mi nasil anlarim da nedir? Sevgiline haksizlik olmuyor mu? Once ayril da sonra yeni arayislara gir yazik ya
Hayır tabiki de öyle değil.Şuan için ilgisi varsa eğer bu durumda onunla konuşmaya devam edemem ama belki gerçekten iyi bir dost olarak yazıyor ben onu yanlış anlamak istemiyorum.Yani yanlış anlayıpta ilişkim bitince aaa bu arkadaşım bana yürüyordu ben bununla sevgili olayım demek istemiyorum o zaman onun dostluğunu da kaybederimEee sevgilinizden ayrılın çok da mantıklı durmuyor ilişkiniz. Yoksa diğer adamın ilgisi olup olmadığını anlayınca mi bırakıp bırakmayacağınıza karar vereceksiniz? Birini tutmadan diğerini birakamazsunuz sanırım.
Mutluyum ama kimseyi üzmek istemiyorum o yüzden zaten bu yazan arkadaşımdan bahsettim.Belki bana karşı gerçek bir dost olduğu için yazıyor ama onu farklı bir sıfatla yargılarsam kırmaktan korkuyorum.Sevgilimle olan sıkıntımız ailesi dışarı çıkma dese çıkmıyor.Sürekli onlara bağımlı bir erkek olduğu için ilişkinin ilerisi beni düşündürüyor.
O kadar güzel söylediniz ki teşekkür ederim kendimi düşünmem gerektiğini bana hatırlattığınız içinÖyle bir adamdan koca olmaz. Bir insan kendi kararlarını alamıyorsa evlenmemeli bana göre. Diger arkadaşa gelince: niyeti sizi tanımak sa kibarca reddetersiniz olur biter. Şu anda bir ilişkiniz var. Yok bu adama karşı birşey hissedebilirim diyorsanız ilişkinizi öyle veya böyle bitirin. Çünkü o zaman mutlu olmadığınız belli.. Kimse mutsuz olmasın diye karar almayın. Kimseye haksızlık yapmayın yeter. Sizinde mutlu olmaya hakkınız var
Ne suçu var şimdi bu aileninde onlara kızıyorsunuzki?Yani paşalarının cüzdanına mi korkuyor sultan ailesiBence onların isteyip istememelerinden önce önemli olan: Siz gerçekten bu adamı istiyormusunuz. Onlara sıra sonra gelir
O kadar güzel söylediniz ki teşekkür ederim kendimi düşünmem gerektiğini bana hatırlattığınız için
Ben durumdan memnunum demedim.Eğer gerçekten beni düşündüğü için arkadaşım olduğu için bana bunları söylüyorsa ne mutlu ki iyi bir dostum var derim ama kalkıp düşüp sevgilimin ailesine kızıpta ayrılıp bana bu arkadaşım yazıyordu bana ilgisi vardı sevgili olalım diye ona yönelirsem onun dostluğunu kaybetmekte çok kötü olur.Ama konuyu en başında açarken hata yaptım yanlış ifade ettim durumu o yüzden bu noktaya geldi.Yine de teşekkür ederimNe suçu var şimdi bu aileninde onlara kızıyorsunuzki?
Şimdi bu aile konu sahibesi hakkında haklı mı haksız mı? Elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin.
Sevgilisi var ama aklı başkasında, elin herifi buna yürüyor ve bu durumdan gayet memnun, yedek seçenek olarak tutuyor. Bu aldatmak değil midir?
Artı sevgilisini bir sümsük olarak görüyor. Bir düşünün elin kızı gelip oğlunuz hakkında bu şekilde düşünse siz nasıl hissederdiniz? belkide o adam iyi niyetli bir saf bir insan, ki herkes böyle olsaydı emin olun dünya daha güzel bir yer olurdu, fakat bu hanım kız onu saf salak olarak görüyor. Siz evladınıza bunun yapılmasını istermiydiniz?
Yani o aile sonuna kadar haklı.
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için.Haklısınız.Şuan o iç sesimi dinleyip yalnız kalmaya ihtiyacım var zatenKafanız feci halde karışmış.
Mevcut sevgili sizi duygusal olarak tatmin etse idi başka bir erkeğin ilgisinden rahatsız olabilirdiniz.
Anne- baba sevgisinden mahrum büyümeniz çok üzücü, bununla birlikte kendinize bir yaşam kurabilmiş olmanız çok güzel. Bunca sıkıntıdan sonra ailesi tarafından onaylanan ve değer gördüğünüz bir ilişki yaşamanız sizin için daha hayırlı olur. Diğer adam sizi heyecanlandırıyorsa ilişkinizi sonlandırıp daha fazla kimseye haksızlık etmeden ona bir şans verebilirsiniz. İç sesinizi dinleyin ve netleşmeye odaklanın.
Ne suçu var şimdi bu aileninde onlara kızıyorsunuzki?
Şimdi bu aile konu sahibesi hakkında haklı mı haksız mı? Elinizi vicdanınıza koyunda söyleyin.
Sevgilisi var ama aklı başkasında, elin herifi buna yürüyor ve bu durumdan gayet memnun, yedek seçenek olarak tutuyor. Bu aldatmak değil midir?
Artı sevgilisini bir sümsük olarak görüyor. Bir düşünün elin kızı gelip oğlunuz hakkında bu şekilde düşünse siz nasıl hissederdiniz? belkide o adam iyi niyetli bir saf bir insan, ki herkes böyle olsaydı emin olun dünya daha güzel bir yer olurdu, fakat bu hanım kız onu saf salak olarak görüyor. Siz evladınıza bunun yapılmasını istermiydiniz?
Yani o aile sonuna kadar haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?