• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmeyen gebelik

sevgi3858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
24
0
1
32
İstenmeyen gebelik
Ayın 20sinde beta HCG 337ydi 22sinde 960 bu şekilde artıp da gebeliği sağlıksız olan oldu mu bu gebeliği istemiyorum devlet alır mı korunsaydın diyenler yazmasın lütfen bir sebebi var ki istemiyorum bir kızım var küçük daha. Faydası olacak olanlar caşevap versin lütfen yargılamayın

Neden istemiyorsunuz acaba yargılamak için sormuyorum asla.
Çünkü evlililğim sorunlu eşim sürekli diğer odada yaşayan içen birisi ilişki hep onun zoru ile oluyor ona hep dedim istemiyorum çocuk diye anlamadı beni korunma yöntemi olarak iğne hap çok yan etki gördüm rahatsğzlığımdan ötürü spiral taktıramıyorum ertesi gün hapı alamadım çünkü eşim para veren biri değil beni ancak yaşadıklarımı görseniz anlarsınız şu an size basit gelebilir

Özel kliniklerin bazıları eşiniz olmadan alıyor bebeği ama daha ertesi gün hapı alacak paranız yokmuş bu işlemi nasıl yaptıracaksınız? Devlet yapar mı emin değilim bir ara kürtaj yasaklanmıştı diye biliyorum

İstenmeyen gebelik
Ayın 20sinde beta HCG 337ydi 22sinde 960 bu şekilde artıp da gebeliği sağlıksız olan oldu mu bu gebeliği istemiyorum devlet alır mı korunsaydın diyenler yazmasın lütfen bir sebebi var ki istemiyorum bir kızım var küçük daha. Faydası olacak olanlar caşevap versin lütfen yargılamayın
Çok üzüldüm sizin adiniza hayırlısı neyse o olsun hakkinizda

O yüzden sordum işte çok çaresizim bir çocuk daha olursa ona da sana da yazık tam da memurluk mülakatım var 5 6 aya ancak olur beni hamile halimle almazlar

Devlet yapar eşiniz imza verirse

Diğer türlü klinikler yapıyor 25 binden ağız açıyorlar .

Üzüldüm gidicek bi yeriniz yok mu çocuğunuzu da alsanız bu adamdan kurtulsanız çünkü bunun sonu böyle gelmez ?

5 bin tl ye koldan çip gibi bisey takılıyor korunma için bilginize . Eğer diğer yöntemlere yönelemiyorsanız bunu deneyin çünkü dediğiniz gibi ise yine hamile kalırsınız

Çünkü evlililğim sorunlu eşim sürekli diğer odada yaşayan içen birisi ilişki hep onun zoru ile oluyor ona hep dedim istemiyorum çocuk diye anlamadı beni korunma yöntemi olarak iğne hap çok yan etki gördüm rahatsğzlığımdan ötürü spiral taktıramıyorum ertesi gün hapı alamadım çünkü eşim para veren biri değil beni ancak yaşadıklarımı görseniz anlarsınız şu an size basit gelebilir
Yargılamak benim haddime değil tabiki. Allah yardımcınız olsun devlet isteğe göre kürtaj yapmıyor yasak. Özel klnikler yapıyor onlarda baya pahalıdır o işlemi nasıl yapacaksınız keske ertesi günü hapı bulundursaydiniz elinize illaki para gecmistir üzgünüm adiniza

Yargılamak benim haddime değil tabiki. Allah yardımcınız olsun devlet isteğe göre kürtaj yapmıyor yasak. Özel klnikler yapıyor onlarda baya pahalıdır o işlemi nasıl yapacaksınız keske ertesi günü hapı bulundursaydiniz elinize illaki para gecmistir üzgünüm adiniza
İnanın geçmiyor tarif edemem size. Maaşıma ortak mısın diyen bir adam para vermiyor malesef

Sağlıksız olmasını ümit ediyorum ilk gebeliğim kürtajdı sağlıksızdı.

Devlet yapar eşiniz imza verirse

Diğer türlü klinikler yapıyor 25 binden ağız açıyorlar .

Üzüldüm gidicek bi yeriniz yok mu çocuğunuzu da alsanız bu adamdan kurtulsanız çünkü bunun sonu böyle gelmez ?

5 bin tl ye koldan çip gibi bisey takılıyor korunma için bilginize . Eğer diğer yöntemlere yönelemiyorsanız bunu deneyin çünkü dediğiniz gibi ise yine hamile kalırsınız
İnanın onu eşime söyledim fiyatına yuh dedi. Sağlıksız olmasını ümit ediyorum bir sağlıksız gebeliğim var ailemin yanına gidemem çocuğum var atanmayı bekliyorum Allah'ın izniyle inşallah

Back
X