Benim yüzümde de var. 5-6 tane. Herkes göze batmadığını söylüyor ama ben rahatsız oluyorum. Makyajı bile yakıştırmıyorum bu halde. Bende çok okudum,araştırdım aldırma işini ama hiç bu konuda doktora gitmedim. Korkuyorum
benim burnumun yanında vardı 5-6 sene önce plastik cerrahına aldırdım.hafif bi iz kaldı yakından bakınca belli sadece.çok kafana takıyorsan aldır gitsin.ben aldırınca bi çok yakınım benden cesaret alıp onlarda aldırdılar bi sıkıntı yok kimsede
Bu rakam küçükler eklenmemiş hali. Göze batanlar bunlar. oldukça fazla yani. Bu aralar tam aldırma zamanı aslında.Yazın aldırmak pek iyi olmuyormuş.Benimde keske 5-6 tane olsa. Okadar cok ki saymaya korkuyorumBenlerin kücükse dokunma bence. Ben kücükleri önemsemiyorum. Ama o büyükler yokmu. Cok rahatsiz ediyor cok
Bu rakam küçükler eklenmemiş hali. Göze batanlar bunlar. oldukça fazla yani. Bu aralar tam aldırma zamanı aslında.Yazın aldırmak pek iyi olmuyormuş.
Ben karakteristik buldum hatta begendim...
Bencede çok göye batmıyor. Bende daha büyük sanmıştım.Evet aynen. Bugün doktorda söyledi tam zamani diye. Birde nerde nasil kime yaptiracagimiza karar verebilsek..
Ben karakteristik buldum hatta begendim...
siz buyuk diyince parmak izi gibi kocaman bir leke seklinde dusunmustum.
Öncelikle herkese hayirli günler..
Benim derdim yillardir beni rahatsiz eden yüzümdeki ben, hatta benler. Aldirmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü. Pisman olurum diye vazgeciyorum, sonra yine aldirmak istiyorum.
Bugün dermatolojiye gittim ve benleri gösterdim. Alinabilir, hatta iyi olur cok koyular dedi doktor. Iz kalabilir, belkide benlerden daha kötü bir görünüm de olusabilirmis. Istersen hemen randevu veriyim hallederiz dedi. Bende plastik cerrahin almasi daha iyi olmazmi, estetik dikis atiyorlarmis diye sorunca, bir fark olacagini sanmiyorum dedi. Düsünmek istedigimi, karar verince tekrar arayacagimi söyledim gittim.
Aranizda ben aldiranlar varmi? Tecrübeleriniz neler? Aldirip memnun olaniniz yazarsa cok sevinirim..
Bencede çok göze batmıyor. Bende daha büyük sanmıştım.Evet aynen. Bugün doktorda söyledi tam zamani diye. Birde nerde nasil kime yaptiracagimiza karar verebilsek..
Bencede çok göye batmıyor. Bende daha büyük sanmıştım.
Valla bende karar veremiyorum. Önce bi dermatologa danışmalıyım ben hiç gitmedim.
BEN lerin kişinin KARAKTERİSTİK bir güzelliği olduğunu düşünüyoum
sol yanağımdaki siyah ben
annemden bana benden de kızıma deviroldu
işin açıkcası
çok çirkin bir görüntüye sebep vermiyorsa
bence müdahaleye gerek yok
psikolog olan kız kardeşim den bir örnek vermek istiyorum
dişleri oldukça yamuktur
ben dahil birçok kişi bunu düzeltmesini önerdik
ancak ben dişlerimi çok seviyorum çünki gülüşümü dikkat çekici ve benim gülüşüm olduğunu ispat edici şekilde farklılar demişti
Aynen. Plastik cerrahisi de olan bir hastaneye gideceğim.En iyisi sen ilk bir dermatolog bul. Danistiktan sonra kararini verirsin..
bende et beni vardı iki tane. burnumdan ameliyat olurken doktor onları da almış uyanınca sürpriz olmuştu :) biz sadece yapabilirler mi diye sormuştuk. iz bırakmayan bir bıçak vardı. onla kesmişler. şu an şükür ki hiç iz yok ikisinden de. ama kahverengi değillerdi. tenimin rengindeydi.
Onlar daha dışa dönük olduğu için kolay olur. İz de kalmaz.Et beni aldirmak daha kolaymis. Keske benimkide et beni olsaydi..