Istenmeyen benler..

Devlet hastanesinde dudağımın üzerindeki büyükçe bir beni aldırdım
Belli belirsiz bir iz kaldı ama çok dikkatli bakınca belli oluyor. Ben dudak çizgimin bozulmasından korkmuştum ama öyle bir şey yaşamadım. Normal dikiş atıldı üç tane, sonra da aldılar, ilk günler kızarıktı ama sonra geçti

Benim yüzümde de var. 5-6 tane. Herkes göze batmadığını söylüyor ama ben rahatsız oluyorum. Makyajı bile yakıştırmıyorum bu halde. Bende çok okudum,araştırdım aldırma işini ama hiç bu konuda doktora gitmedim. Korkuyorum

benim burnumun yanında vardı 5-6 sene önce plastik cerrahına aldırdım.hafif bi iz kaldı yakından bakınca belli sadece.çok kafana takıyorsan aldır gitsin.ben aldırınca bi çok yakınım benden cesaret alıp onlarda aldırdılar bi sıkıntı yok kimsede

Benimde keske 5-6 tane olsa. Okadar cok ki saymaya korkuyorum
Benlerin kücükse dokunma bence. Ben kücükleri önemsemiyorum. Ama o büyükler yokmu. Cok rahatsiz ediyor cok

Benimde burnumun yakininda. Büyükmüydü benin peki?

Benimde keske 5-6 tane olsa. Okadar cok ki saymaya korkuyorum Benlerin kücükse dokunma bence. Ben kücükleri önemsemiyorum. Ama o büyükler yokmu. Cok rahatsiz ediyor cok
Bu rakam küçükler eklenmemiş hali. Göze batanlar bunlar. oldukça fazla yani. Bu aralar tam aldırma zamanı aslında.Yazın aldırmak pek iyi olmuyormuş.

Bu rakam küçükler eklenmemiş hali. Göze batanlar bunlar. oldukça fazla yani. Bu aralar tam aldırma zamanı aslında.Yazın aldırmak pek iyi olmuyormuş.

Evet aynen. Bugün doktorda söyledi tam zamani diye. Birde nerde nasil kime yaptiracagimiza karar verebilsek..

BEN lerin kişinin KARAKTERİSTİK bir güzelliği olduğunu düşünüyoum
sol yanağımdaki siyah ben
annemden bana benden de kızıma deviroldu
işin açıkcası
çok çirkin bir görüntüye sebep vermiyorsa
bence müdahaleye gerek yok

psikolog olan kız kardeşim den bir örnek vermek istiyorum
dişleri oldukça yamuktur
ben dahil birçok kişi bunu düzeltmesini önerdik

ancak ben dişlerimi çok seviyorum çünki gülüşümü dikkat çekici ve benim gülüşüm olduğunu ispat edici şekilde farklılar demişti

bende et beni vardı iki tane. burnumdan ameliyat olurken doktor onları da almış uyanınca sürpriz olmuştu :) biz sadece yapabilirler mi diye sormuştuk. iz bırakmayan bir bıçak vardı. onla kesmişler. şu an şükür ki hiç iz yok ikisinden de. ama kahverengi değillerdi. tenimin rengindeydi.

Evet aynen. Bugün doktorda söyledi tam zamani diye. Birde nerde nasil kime yaptiracagimiza karar verebilsek..
Bencede çok göze batmıyor. Bende daha büyük sanmıştım.
Benim önce bi dermatologa göstermem lazım.hiç gitmedim.

Genel olarak benler benide rahatsiz etmez. Ama insanin yüzünde 10 tane ben olunca durum farkli oluyor..
Hepsi birden sanki yüzü kirli gösteriyormus gibi geliyor bana.. Yoksa 1-2 tane ben benimde hosuma giderdi. Kardesiniz ne güzel demek ki kendisiyle barisik ve seviyor dislerini..

Et beni aldirmak daha kolaymis. Keske benimkide et beni olsaydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…