- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
Cok benzerleri bende var,Bana cok büyük geliyor
Tek benim bu olsa rahatsiz olmazdim bukadar. Büyügüyle kücügüyle yüzüm benlerle dolu..
Cok benzerleri bende var,
ustelik sizin cildiniz nazar degmesin cok daha puruzsuz ve benler ve ciller seyrek diye dusundum...
tabi nasil mutluysaniz oyle yapin,
ancak surekli oraya bakip takildigniz surece ameliyat izine de takik olabilirsiniz,
uyelerin "hafif iz kaldi" demesi sizde olsa begenmeyeceksiniz belki,
nicel seyleri nitelerken oznel ifadeler kullaniriz, bunu gozden kacirmayin derim ; )
4-5 farklı cilt doktoruna gitti hepsi gerek yok dedi biz de vazgrçtik. Genel cerraha mı gitse acabaBenim iki tane büyük benim var onlari aldirmak istedigimi söyledim. Doktor isikla bakti ikisinede. Birisi cok koyu aldirmani öneririm parada ödemezsin, digeri alinmasi lazim degil ama aldirabilirsin dedi. Yani birisini ödemeliymisim.
Aldirmak tehlikeli diye duymadim. Lazerin kansere yol acabilecegini duymustum. Doktorda önermesi zaten lazeri. Bence tekrar esiniz baska bir doktora göstersin.. Benlerin büyümesi iyi degilmis diye duymustum..
4-5 farklı cilt doktoruna gitti hepsi gerek yok dedi biz de vazgrçtik. Genel cerraha mı gitse acaba
Ben lazerin tehlikeli oldugunu duymustum. Sonucta kanser riski olan benlerde kesilerek aliniyor..
arkadaşlar öncelikle ben aldırmak kanser yapmaz büyüyen şekil ,değiştiren, kanayan ,üzeri kabuk bağlayan benleriniz varsa önce bir doktora gidin doktor aldırın diyorsa mutlaka aldırın beninizde kanser yoksa aldırmakla kanser olmazsınız merak etmeyin yok aldırdı kanser oldu gibi söylemlerle insanları yanlış yönlendirmeyin.Öncelikle herkese hayirli günler..
Benim derdim yillardir beni rahatsiz eden yüzümdeki ben, hatta benler. Aldirmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü. Pisman olurum diye vazgeciyorum, sonra yine aldirmak istiyorum.
Bugün dermatolojiye gittim ve benleri gösterdim. Alinabilir, hatta iyi olur cok koyular dedi doktor. Iz kalabilir, belkide benlerden daha kötü bir görünüm de olusabilirmis. Istersen hemen randevu veriyim hallederiz dedi. Bende plastik cerrahin almasi daha iyi olmazmi, estetik dikis atiyorlarmis diye sorunca, bir fark olacagini sanmiyorum dedi. Düsünmek istedigimi, karar verince tekrar arayacagimi söyledim gittim.
Aranizda ben aldiranlar varmi? Tecrübeleriniz neler? Aldirip memnun olaniniz yazarsa cok sevinirim..
arkadaşlar öncelikle ben aldırmak kanser yapmaz büyüyen şekil ,değiştiren, kanayan ,üzeri kabuk bağlayan benleriniz varsa önce bir doktora gidin doktor aldırın diyorsa mutlaka aldırın beninizde kanser yoksa aldırmakla kanser olmazsınız merak etmeyin yok aldırdı kanser oldu gibi söylemlerle insanları yanlış yönlendirmeyin.
ayrıca iz kalıp kalmaması beninizin büyüklüğüne göre değişir küçükse benleriniz hiç iz kalmaz hatta dikiş bile atılmaya bilir ama biraz büyükse biraz iz kalabilir ama eskisinden daha kötü olmaz doktorun aldır dediyse ihmal etme bence.
Cok buyuk deildi et bendi ama rahatsiz ediyordu beni.zaten iz kalmadin diye krem veriyor doktor.sonra yuksek korumali gunes kremi kullan dedi guneste cok durunca benler artiyormusBenimde burnumun yakininda. Büyükmüydü benin peki?