Istenmeyen benler..

Bence en göze batmayan yerde bir tanesini yaptirin... zaten ben basina para veriyorsun ben pimpirikliyim bir denemek istiyorum diyin ve birini deneyin bakalim ne olacak..

Bende öyle düsündüm aslinda. Ilk bitanesini aldiririm memnun kalirsam digerlerinide aldiririm diye.. Ama yüz iste hepside göze batiyor..

Öncelikle herkese hayirli günler..

Benim derdim yillardir beni rahatsiz eden yüzümdeki ben, hatta benler. Aldirmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü. Pisman olurum diye vazgeciyorum, sonra yine aldirmak istiyorum.

Bugün dermatolojiye gittim ve benleri gösterdim. Alinabilir, hatta iyi olur cok koyular dedi doktor. Iz kalabilir, belkide benlerden daha kötü bir görünüm de olusabilirmis. Istersen hemen randevu veriyim hallederiz dedi. Bende plastik cerrahin almasi daha iyi olmazmi, estetik dikis atiyorlarmis diye sorunca, bir fark olacagini sanmiyorum dedi. Düsünmek istedigimi, karar verince tekrar arayacagimi söyledim gittim.

Aranizda ben aldiranlar varmi? Tecrübeleriniz neler? Aldirip memnun olaniniz yazarsa cok sevinirim..
Benim kuzenim aldırmıştı beni koyu ve büyüktü de.bide tam anlındaydı.aldırmış ama ne iz ne başka bişi yoktu.ama seninki nasıl bilemem tabi.sen gene de başka doktora da danış fayda var farklı görüşleri dinlemeye.

Eşimin benleri için gittik. Bazı benleri plastik cerrahi alır dedi. Et benini cerrahi makasla ben keserim dedi. Eşim istemedi. Siz plastik cerrahi ile görüşün. Fikir alın.

Bende öyle düsündüm. Doktor kendisi yapmak istedi ille de, o yuzden biraz korktum. Plastik cerrah daha uzman sonucta bu konuda. Ama doktor bir fark olmaz dedi.. Sanirim bir kac doktorla görüsrükten sonra vericem kararimi..

Benim kuzenim aldırmıştı beni koyu ve büyüktü de.bide tam anlındaydı.aldırmış ama ne iz ne başka bişi yoktu.ama seninki nasıl bilemem tabi.sen gene de başka doktora da danış fayda var farklı görüşleri dinlemeye.

Et beni mi yoksa leke seklinde miydi?

Benim bi tane siyah benim vardı estetik doktoru uyuşturup aldı ıkı tanede dikiş attı 3 yıl oldu hiç bi sorun yaşamadım hafif iz kaldı ama çok dikkatli bakılınca belli oluyor.Benden daha kötü iz olucagını sanmıyorum.

Bana lazer önermedi doktor.. Peki nekadar oluyor bu islemi yaptirali? Iz falan kaldimi?
Gecen sene yaptirdim 10-15 dakka sürdü,bikac gün yara bandiyla gezdim, tuhaf duruyordu suratin ortasinda:KK45:,sonra kabuk bagliyor ve kendiliginden düzeliyor, bu 1-2 hafta sürdü, krem veriyorlar sürmek icin, bide en az 50% faktorlu günes kremi sürmek gerekiyor günese cikilacaksa bikac ay boyunca, belki tenden acik renk olabilir demisti orasi ama ben sorun etmemistim,make upla kapatirdim öyle olsaydi, ama leke falan kalmadi tertemiz vallah...ssz:

Benim bi tane siyah benim vardı estetik doktoru uyuşturup aldı ıkı tanede dikiş attı 3 yıl oldu hiç bi sorun yaşamadım hafif iz kaldı ama çok dikkatli bakılınca belli oluyor.Benden daha kötü iz olucagını sanmıyorum.

Leke benimiydi? Bende öyle diyorum heralde kalan iz benden daha kötü durmaz diye ama yüzde oldugu icin korkuyorum

Düz leke seklinde ben. Ve baya bir koyu. Lazeri hic önermedi doktor tehlikeli dedi. Kesip aldirmayi önerdi ama ordada ben kararsiz kaldim..
Duz leke seklindeyse nasil kesip alacakmis ki ? Hic mantikli gelmedi. En iyisi baska doktorlarla da gorus, hem cerrahi doktoru hem dermatoloji doktoruyle. Sonucta risk buyuk

Leke benimiydi? Bende öyle diyorum heralde kalan iz benden daha kötü durmaz diye ama yüzde oldugu icin korkuyorum

benimde yüzümdeydi canım leke derken siyah hafif kabarıktı çok büyük değildi çeneme doğruydu ama ben rahatsız oluyordum.Arada kaşınıyorduda doktora söyledim baktı alınmasında sakınca yok dedi.İyikide aldırmışım

bir gün vesikalık fotoğraf çektirmiş ve teslim alınca fotoğrafçının benden onay almadan benimi sildiğini fark etmiştim
sanki resimdeki ben değildim
çok kızdım ve yeniden foto çektirdim...

aldırmakla ilgili fikrim olmasa da onunla bütünleştiğimi ve hoşlandığımı anladım
ben vazgeçmezdim

buna ek olarak teyzem aldırdı, kısa sürede iyileşti ve yok denecek kadar az iz kaldı,
hani makyajlıyken asla anlaşılmıyor,
(lazer değil) kısa süreli bir operasyondu, ağrısız ve hızlı olduğunu söyledi, memnun
/onunki de sizinki gibi siyah bir iz halindeydi, et beni değildi yani/

Ay benim eşim ben fabrikası gibi. Önce normal ben üretiyor sonra onları et beni yapıyor. Sırtında iki tane var büyük etbeni bir sürü de ufak tefek var kaç kere cildiyeye gitti almadılar genel cerrahiye mi gitmeliymiş demek kızlar? Aldırmak da tehlikeli diyorlar ama o büyükler sıkıntı yaratıyor biz çok ısrarcı olmadık o yüzden size ne dediler konu sahibi? Alınmalı mı gerek yok mu?

bir gün vesikalık fotoğraf çektirmiş ve teslim alınca fotoğrafçının benden onay almadan benimi sildiğini fark etmiştim
sanki resimdeki ben değildim
çok kızdım ve yeniden foto çektirdim...

aldırmakla ilgili fikrim olmasa da onunla bütünleştiğimi ve hoşlandığımı anladım
ben vazgeçmezdim

buna ek olarak teyzem aldırdı, kısa sürede iyileşti ve yok denecek kadar az iz kaldı,
hani makyajlıyken asla anlaşılmıyor,
(lazer değil) kısa süreli bir operasyondu, ağrısız ve hızlı olduğunu söyledi, memnun
/onunki de sizinki gibi siyah bir iz halindeydi, et beni değildi yani/

Insallah bende kurtulurum benimden, iz kalirsada makyajla kapatirim diyorum ama cok kötü bir sonuc cikmasindan korkuyorum..

Ben aldırdım canım 2 taneydi..
Plastik cerraha alddırdım.
Yüzümde çok hafifi bir iz kaldı
o dönemde annemde aldırmıstı hi. bişey kalmadı
Korkacak hiç bir şey yok..

Ay benim eşim ben fabrikası gibi. Önce normal ben üretiyor sonra onları et beni yapıyor. Sırtında iki tane var büyük etbeni bir sürü de ufak tefek var kaç kere cildiyeye gitti almadılar genel cerrahiye mi gitmeliymiş demek kızlar? Aldırmak da tehlikeli diyorlar ama o büyükler sıkıntı yaratıyor biz çok ısrarcı olmadık o yüzden size ne dediler konu sahibi? Alınmalı mı gerek yok mu?

Benim iki tane büyük benim var onlari aldirmak istedigimi söyledim. Doktor isikla bakti ikisinede. Birisi cok koyu aldirmani öneririm parada ödemezsin, digeri alinmasi lazim degil ama aldirabilirsin dedi. Yani birisini ödemeliymisim.

Aldirmak tehlikeli diye duymadim. Lazerin kansere yol acabilecegini duymustum. Doktorda önermesi zaten lazeri. Bence tekrar esiniz baska bir doktora göstersin.. Benlerin büyümesi iyi degilmis diye duymustum..

X