kızlar merhaba benim kaşım az. kaşımı nasıl çoğaltabilirim ? ancak kaşımı almadan nasıl yapabilirim bunu? yani bildiğiniz krem yada yöntem varmıdır acaba? teşekkürler..
Badem yağı,hint ve kakao yağı kullanabilirsin ayrıyetten sarımsak da iyidr bu konuda.Her gece ytmadn önce bu yağları ister karştr sür ister trk bşına sür.(kulak çöpünü şişenn içine batırark) ya da sarmsağı ortadn kes sulu kısmını sür
Badem yağı,hint ve kakao yağı kullanabilirsin ayrıyetten sarımsak da iyidr bu konuda.Her gece ytmadn önce bu yağları ister karştr sür ister trk bşına sür.(kulak çöpünü şişenn içine batırark) ya da sarmsağı ortadn kes sulu kısmını sür
evet badem yağı çok etkilidir tabi kalın tüy istediğine eminsen :/ tüyleri kalınlaştırır .. eğer yüzüne uygun bi kaşın varsa hiç bozma derim ama evet badem yağı etkilidir.. bende kirpiklerimi uzatmak için bir kere sürmüştüm bikaç hafta sonra uzadıklarını farkettim çok şaşırdım tabi her şeyi tadında bırakmak gerek bir kere sür ilerleyen zamanlarda etkilerini incele çok kalınlaşmasınıda istemezsin herhalde..
bende kaşlarımı çok ince almıştım badem yağı sürdüm işe yaramadı sarımsak sürdüm evet kokuyor hatta siniyor eğer dışarı çıkmıyorsan dene mutlaka bende bayağı bir işe yaradı