Canim spora muhakkak git. Seni dinç tutar. Kitabı yolda ya da benim gibi uykuya dalmadan önce okuyabilirsin. Haftasonun varsa haftasonu da kursa git derimArkadaşlar merhaba,
Benim sorunum işten sonra kendimi çok çok çok yorgun hissetmem ve tek bir şey dahi yapmak istememem.
İşten geldiğimde saat 7.30 oluyor. Geri kalan vaktimi bir şeyler yiyip film izleyerek tüketiyorum.. Spora gitmek, kitap okumak, yürüyüşe çıkmak vs. asla içimden gelmiyor. Hal böyle olunca da biraz boşa geçiyormuş gibi geliyor günlerim. Kendimi rahatlatacak şeyler yapamıyorum kısacası. Var mıdır önerileriniz şöyle yapsan daha enerjik olabilrsin şunları yesen işe yarar diyeceğiniz şeyler ??
Öpücükler :)
Arkadaşlar merhaba,
Benim sorunum işten sonra kendimi çok çok çok yorgun hissetmem ve tek bir şey dahi yapmak istememem.
İşten geldiğimde saat 7.30 oluyor. Geri kalan vaktimi bir şeyler yiyip film izleyerek tüketiyorum.. Spora gitmek, kitap okumak, yürüyüşe çıkmak vs. asla içimden gelmiyor. Hal böyle olunca da biraz boşa geçiyormuş gibi geliyor günlerim. Kendimi rahatlatacak şeyler yapamıyorum kısacası. Var mıdır önerileriniz şöyle yapsan daha enerjik olabilrsin şunları yesen işe yarar diyeceğiniz şeyler ??
Öpücükler :)
Aksam yemek yemeyince insan cok daha enerjik oluyor aslinda. Denedim, 1 hafta siz de deneyin, farki goreceksiniz; ne agirlik cokuyor, ne uyku geliyor.Tavsiyeler için teşekkür ederim.. :)
Soranlar olmuş sabahları 8 gibi çıkıyorum. İstanbulda yaşıyorum trafik de yoruyo insanı.. Yemek yiyip bir şeyler izleyip uyuyacaksam her akşam çalışmak anlamsız geliyor. Yaşamak için çalışma taraftarıyım. Çalışmak için yaşıyormuşum gibi hissedince mutsuz oluyorum
Arı sütü polenini deniycem bakalım. Umarım işe yarar.