Çok yoğun bir iş tempom vardı
Eve geldiğim de aileme selam vermem ve iyi geceler dilemem arasinda 10 dakika vardi sonra odama geçer telefonda eve geldim diye rapor verirken sevgiliye uyuyakalirdim. .ona hiçbir zaman iyi geceler diyemedim hep uyurdum. .
Bir gün dedim ki ne yapiyorum ömür geçiyor ben bu işte sefil oluyorum hayati kaciriyorum ve ısı bıraktım maddi acıdan tatmin edici olduğu için birikmisim de vardı bir güzel yedim içtim gezdim
Buraya kadar Hikayem çok güzel
1 ayi biraz geçti artik dinlenmistim daha düşük tempoda işler aramaya başladım
Aradım aradım. . 2 ayda öyle geçti ben aramaya devam ediyorum 2 aylık arama sürecinden sonra bir kaç is gorusmesine de gittim, gitmedim değil .. kendime göre is bulamadım. . Zaten piyasa o kadar kötüydü ki benimle beraber 1 yıldır is arayan bulamayan arkadaşlarım vardı sonra bir gün patronum is yeri ile geziye beni de çağırdı koşarak gittim hatta en önce ben gittim .. memnun musun dedi Hayır dedim yalvaracaktim beni ise geri al diye neyseki gerek kalmadı bu kadar tatil yeter pazartesi gel dedi dünyalar benim oldu hiç naza çekmedim bile kendimi pazardan gidecektim neredeyse. Öyle ozlemistim ki işimi çalışmayı bir ise yaramayi, bir işi bilen kişi olmayı, hatta yadirganicam belki bu sözlerden ama egomu tatmin etmeyi ozlemistim. Çünkü bir işi başarıyor o işten anlıyor ve takdir görünce bu benim hoşuma giriyor ne kadar mütevazı gibi gozuksem de içim de bir ego varmış evet kabariyorda kabariyor. .
Sen böyle is mis yoruldum falan diyince vakit kalmıyor diyince aklıma o zamanlarım geldi paylaşmak istedim ..
Teşekkürler