- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Düsündükce kabusssssİşyerinden bi hafta izin aldım . İlk geldiğim akşam pazar günü annemin arkadaşları yani 4 kadın 3 genç kız bi de bebek geldiler, pazartesi akşamı tekrar aradılar bu seferde bizi bi komşu çağırdı ona gittik orada da gergin bi ortam , kayınvalidesi ile kavga eden bi gelin sadece çay yapmış bize (çay ikramı sorun değilde yani sonradan gelenlere bile çay koymadı) sanırım salı günü bi evdeydik annem ile dün yani çarşamba akşam tekrar biri gelecekti anneanneme gittik, onlara bugün yani Perşembe günü için söz verdik, bugün de köydeki bi kadın üç erkek çocuk , kayınvalidesi komşular gelelim dediler . Bi de halamlar aradı geleceğiz diye bi de başka bi üç kadın aradı ( bu pazar günü görüştüğümüz ) bu akşam için gelmek istiyoruz diye . Evi mi temizlesek yemek mi yapsak bilmiyorum. Yani burada izinden gelen benim dinleneyim dedim akşam hep misafir
Çok yoruldum İnanın ya , annem uğraşıp duruyor şimdiKızım uzun zaman sonra işten izin alıp gelse ne misafirliğe giderim ne de misafir çağırırım açıkçası. Ailenizi biraz düşüncesiz buldum. İnsan çocuğuyla ailecek oturup sohbet etmek ister.
En mantıklısı bu olsa gerek yaYarın dönüyorum, acil çağırıyorlar diyin
Konu sahibi bana kızmayın ama bence sizin kendinize değer vermeyip etrafa sınır çizememe durumlarınız hep ailenizden kaynaklanıyor.Çok yoruldum İnanın ya , annem uğraşıp duruyor şimdi
Yani köy ortamı bu şekilde oluyor genelde olarak. Kafanı dinlemek istiyorsan izin alıp evde oturacaksın. en temizi kimseyle muhatap olmamakİşyerinden bi hafta izin aldım . İlk geldiğim akşam pazar günü annemin arkadaşları yani 4 kadın 3 genç kız bi de bebek geldiler, pazartesi akşamı tekrar aradılar bu seferde bizi bi komşu çağırdı ona gittik orada da gergin bi ortam , kayınvalidesi ile kavga eden bi gelin sadece çay yapmış bize (çay ikramı sorun değilde yani sonradan gelenlere bile çay koymadı) sanırım salı günü bi evdeydik annem ile dün yani çarşamba akşam tekrar biri gelecekti anneanneme gittik, onlara bugün yani Perşembe günü için söz verdik, bugün de köydeki bi kadın üç erkek çocuk , kayınvalidesi komşular gelelim dediler . Bi de halamlar aradı geleceğiz diye bi de başka bi üç kadın aradı ( bu pazar günü görüştüğümüz ) bu akşam için gelmek istiyoruz diye . Evi mi temizlesek yemek mi yapsak bilmiyorum. Yani burada izinden gelen benim dinleneyim dedim akşam hep misafir
Z zorunlualann siz bir reality show yapsanız, yani birisi 24 saatinizi canlı yayın yapsa izlenme rekoru kırarsınız. Sizinki kadar aksiyonlu hayatı olan birine denk gelmedim burada. Mesela çok eski tamirat gerektiren köy evinizi, sevgililerinizi, iş yerindeki hallerinizi, bir anda gelen "en iyisi ben evleneyim" halinizi izlemek çok heyecanlı olurdu. Niye hiç dur durağınız yok? Gidip kafamı dinleyeyim dediğiniz yerde bile gelin kaynana kavgasının ortasına düşüyorsunuz. Köyün tüm kadınları o hafta sizin etrafınıza üşüşüyorlar.İşyerinden bi hafta izin aldım . İlk geldiğim akşam pazar günü annemin arkadaşları yani 4 kadın 3 genç kız bi de bebek geldiler, pazartesi akşamı tekrar aradılar bu seferde bizi bi komşu çağırdı ona gittik orada da gergin bi ortam , kayınvalidesi ile kavga eden bi gelin sadece çay yapmış bize (çay ikramı sorun değilde yani sonradan gelenlere bile çay koymadı) sanırım salı günü bi evdeydik annem ile dün yani çarşamba akşam tekrar biri gelecekti anneanneme gittik, onlara bugün yani Perşembe günü için söz verdik, bugün de köydeki bi kadın üç erkek çocuk , kayınvalidesi komşular gelelim dediler . Bi de halamlar aradı geleceğiz diye bi de başka bi üç kadın aradı ( bu pazar günü görüştüğümüz ) bu akşam için gelmek istiyoruz diye . Evi mi temizlesek yemek mi yapsak bilmiyorum. Yani burada izinden gelen benim dinleneyim dedim akşam hep misafir
Hay siz çok yaşayın emiZ zorunlualann siz bir reality show yapsanız, yani birisi 24 saatinizi canlı yayın yapsa izlenme rekoru kırarsınız. Sizinki kadar aksiyonlu hayatı olan birine denk gelmedim burada. Mesela çok eski tamirat gerektiren köy evinizi, sevgililerinizi, iş yerindeki hallerinizi, bir anda gelen "en iyisi ben evleneyim" halinizi izlemek çok heyecanlı olurdu. Niye hiç dur durağınız yok? Gidip kafamı dinleyeyim dediğiniz yerde bile gelin kaynana kavgasının ortasına düşüyorsunuz. Köyün tüm kadınları o hafta sizin etrafınıza üşüşüyorlar.
Memlekete gidince boyle oluyor malesef.İşyerinden bi hafta izin aldım . İlk geldiğim akşam pazar günü annemin arkadaşları yani 4 kadın 3 genç kız bi de bebek geldiler, pazartesi akşamı tekrar aradılar bu seferde bizi bi komşu çağırdı ona gittik orada da gergin bi ortam , kayınvalidesi ile kavga eden bi gelin sadece çay yapmış bize (çay ikramı sorun değilde yani sonradan gelenlere bile çay koymadı) sanırım salı günü bi evdeydik annem ile dün yani çarşamba akşam tekrar biri gelecekti anneanneme gittik, onlara bugün yani Perşembe günü için söz verdik, bugün de köydeki bi kadın üç erkek çocuk , kayınvalidesi komşular gelelim dediler . Bi de halamlar aradı geleceğiz diye bi de başka bi üç kadın aradı ( bu pazar günü görüştüğümüz ) bu akşam için gelmek istiyoruz diye . Evi mi temizlesek yemek mi yapsak bilmiyorum. Yani burada izinden gelen benim dinleneyim dedim akşam hep misafir
İşyerinden bi hafta izin aldım . İlk geldiğim akşam pazar günü annemin arkadaşları yani 4 kadın 3 genç kız bi de bebek geldiler, pazartesi akşamı tekrar aradılar bu seferde bizi bi komşu çağırdı ona gittik orada da gergin bi ortam , kayınvalidesi ile kavga eden bi gelin sadece çay yapmış bize (çay ikramı sorun değilde yani sonradan gelenlere bile çay koymadı) sanırım salı günü bi evdeydik annem ile dün yani çarşamba akşam tekrar biri gelecekti anneanneme gittik, onlara bugün yani Perşembe günü için söz verdik, bugün de köydeki bi kadın üç erkek çocuk , kayınvalidesi komşular gelelim dediler . Bi de halamlar aradı geleceğiz diye bi de başka bi üç kadın aradı ( bu pazar günü görüştüğümüz ) bu akşam için gelmek istiyoruz diye . Evi mi temizlesek yemek mi yapsak bilmiyorum. Yani burada izinden gelen benim dinleneyim dedim akşam hep misafir
Annem de onlarla hep arkadaş diye , bir şey diyemiyor . Neyseki bi kısmı gelmekten vazgeçti ;(Köylerde genelde böyle oluyor. Ama sizde kabul etmeyin. Aradıklarında anneniz desin ki kızım izinli dinlenmeye geldi hiç fırsatımız olmadı yalandan birazda rahatsız misafir kabul etmiyoruz falan deyip geçiştirin
Haklısınız şimdi ben yakınıyorum bu durumdan diye suçlu ben oluyorum.Konu sahibi bana kızmayın ama bence sizin kendinize değer vermeyip etrafa sınır çizememe durumlarınız hep ailenizden kaynaklanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?