- 10 Mart 2024
- 48
- 15
- 38
-
- Konu Sahibi patateslipeynirli
mobbinge uyğruyorum ama. haklı neden sayılmaz mı?İstifa sonucu hak talep edemezsin.
Karşılıklı konuşmayı denemelisin.
evet kanıtlarım var ve şahitlerim de.İstifaya zorlayan bir durum varsa bu durumdan ötürü hak talep edebilirsin.
Örneğin eşim başka bir şehirde çalışıyordu, eş durumundan tayin talep etti. Olduğumuz şehirde şubesi olmasına rağmen talebi reddedildi. Aile bütünlüğünü sağlamak için istifa etmek zorunda kaldığını bildirerek tazminat talep etti. O döneme göre 2 maaş kadar para almıştı.
Ama sizin durumunda bunun gibi somut bir veriye ihtiyacımız var hak talep etmek için.
Bahsettiğiniz şeylerle ilgili kanıtınız mevcut mu?
umarım şans benim de yüzüme gülerİş yerine göre değişiyor. Daha bir kaç ay önce istifa eden arkadaşın tazminatını aldı çıktı. İşveren vericez demiş aradaşım ısrar bile etmeden. Şans işte ben evlenerek ayrıldım zorla almıştım tazminatı.
evet kanıtlarım var ve şahitlerim de.
teşekkür ederim, bakacağımMobbingin hukuki tanımına da mutlaka bakın.
belli bir süresi var örneğin. Ondan kısa olursa sayılmıyor, belli şartları da var. Şu an tam hatırlayamadım.
kanıtlarım var, şahitlerim var ama ben, iş bu raddelere gelsin çirkinleşsin istemiyorum. aslında üç kuruşun peşinde değilim. bana yapılan haksızlıklara öfkem varElinde kanıtlar yoksa zırnık alamazsın.
O karşı tarafa bağlı. Ona bir şey diyemeyiz.kanıtlarım var, şahitlerim var ama ben, iş bu raddelere gelsin çirkinleşsin istemiyorum. aslında üç kuruşun peşinde değilim. bana yapılan haksızlıklara öfkem var
umarım güzellikle hallolurO karşı tarafa bağlı. Ona bir şey diyemeyiz.
Benim bildiğim işveren kaynaklı sorundan dolayı istifaya zorlandıysan hak talep edebiliyorsun…İstifa sonucu hak talep edemezsin.
Karşılıklı konuşmayı denemelisin.
ispatlaman lazım şahit lazım lazımda lazım sadece istifa dilekçesini yazıp ben çıkıyorum tazminatımı verin diyemezsin vermezlermobbinge uyğruyorum ama. haklı neden sayılmaz mı?
mobbinge uyğruyorum ama. haklı neden sayılmaz mı?
Bunu ispat için dava açmanız lazım. Öyle her önüne söyler tazminat talep eder.Benim bildiğim işveren kaynaklı sorundan dolayı istifaya zorlandıysan hak talep edebiliyorsun…