Kaç iş yeri değiştirdim. İş bulana kadar ben sıkıntı yaşadım. Bensiz bu iş devam etmez gibi düşünüyoruz bazen ama öyle değil. İyi kötü devam ediyor. Siz mükemmel yapıyorsunuz işi ama başkası orta halli. Sonuçta iş yürüyor mu yürüyor. Patron için bu yeterli. Ben mükemmel yapıyorum diye bana prim vermiyor konuda görüldüğü gibi çok iyi çalışıyorlar diye personel eksiltmiş patronmaalesef durum aynen böyle çok haklı yazmışsınız
Rica ederimYok işe girmek için çıkmıyorum
Teşekkür ederim bilgiler için
Bende hep mayıs başı söyleyip haziran sonu ayrılırım dedimbende evleneceğim başka şehre gideceğim ekimde işten ayrılıcam kendimce planladım enaz 2 ay önce söylemeylim bizim sektörde kolay eleman bulamazlar
Alevi nedenler çocukların bakım durumundan ayrılacağım.neden ayrıldığınız önemli
yani bri durumdan rahatsızsanız ve ayrılıyorsanız hemen konuşun
atıyorum evleneceğim Ağustos da o nedenle ayrılacağım diyorsanız mesela şu tarihte ayrılacağım yerime birini arayalım deyin
kurumsal bir yer sie ihbar sürelerinizde çalışmanızı beklerler vs
benim erken söylemem gerek eleman bulup yerime yetiştitirp çıkmam lazımBende hep mayıs başı söyleyip haziran sonu ayrılırım dedim
Ama kapanma olunca Mayısta söylemedim.
Alevi nedenler çocukların bakım durumundan ayrılacağım.
Kendimce 2 ay öncesinden haber verecektim
Ama konuşmayı ertele ertele yapamadım bir türlü
Allah Allah:) benim çıkış tarihim belliydi, iki ay önceden gidip '30 temmuzdan itibaren ise gelmeyeceğim,isterseniz daha erken cikabilirim' diye bildirdim. O iki ayda da Yerime birini aldılar . Oldu bitti11.yılımı çalışıyorum
Konuşma provası yaptım daha ağzımı açmadan ağlamaya başladım
Seni çıkaracağız bile demezlerdi. Gizli saklı personeli ayarlar, akşamında işinize son verirler. Çoğunluk bunu yapıyor çünküAllah Allah:) benim çıkış tarihim belliydi, iki ay önceden gidip '30 temmuzdan itibaren ise gelmeyeceğim,isterseniz daha erken cikabilirim' diye bildirdim. O iki ayda da Yerime birini aldılar . Oldu bitti
Hiç dert etme. Emin ol onlar seni kovacak olsalardı bu kadar dert etmez,kapıyı gosterirlerdi
İaten ayrilmadan 15 gun once bilgi vermeniz gerekiyor ki yerinize eleman bulunsun ve gerekli egitimleri verilsin
11.yılımı çalışıyorum
Konuşma provası yaptım daha ağzımı açmadan ağlamaya başladım
11 yildir calistigini gorunce duzelttim evetbilgiyi düzeltmiş sonradan yazmışsınız :)
11 yildir calistigini gorunce duzelttim evet
sizin bayağı bir tazminat hakkınız doğar.
neden istifa etmek istiyorsunuz?
uzun süreli iş yerinden de ayrılması başka bir dert. gül gibi tazminatı bırakıp gitmek var. e onlar da çıkarmak istemezler sizi çıkarmak çok maliyetli olacağı için.
keşke istifa durumlarında en azından yarısını çalışana ödeseler tazminat hakkının.
varsa bir problem oturun konuşun, istediğinizi yapmazlarsa sorunu düzeltmezlerse performansınızı düşürürsünüz. işine gelmezse de çıkarsın? hiç taviz vermeyin geri adım atmayın. olmaz mı öyle?
kesinlikle öyle. aslında patronun da ihbar süresi başında haber vermesi lazım çalışanına. ama yapmıyorlar. mesai bitiminde hadi güle güle, ihbar tazminatını ödicez diyorlar. bana öyle yapıldı ve ödemediler. peşine düşmedim ama bugünkü aklım olsa 1 lira bırakmazdım.Seni çıkaracağız bile demezlerdi. Gizli saklı personeli ayarlar, akşamında işinize son verirler. Çoğunluk bunu yapıyor çünkü
Başkasına güvenip sizi de çıkarabilirlerdi öyleyseAslında bende öyle yapacaktım
4 personeldik bize güvenip 1 arkadaşımızı çıkardıklar
3 kişi eksik ve deli gibi çalışıyoruz.
Direk gidersem oda arkadaşlarımda -2 ile çok zorlanırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?