- 8 Ocak 2018
- 365
- 810
- 18
- 31
- Konu Sahibi littlemermaid993
Arkadaslar normalde yasanilanin tam tersi bir sorun yasiyorum. Amirim bir turlu isten ayrilacagimi kabul edemiyor ve psikolojik baskisi beni tuketti. Once uzun sure istifami kabul etmedi, sonra benim istedigim tarihten 1 ay sonra olacak sekilde olsa da istifami kabul etmek zorunda kaldi. Simdi son birkac haftam ama is yukumu 2 katina cikardi, surekli yeni bir seyler istiyor ve sanki gitmeyecekmisim gibi planlar yapiyor. Ben az zamanim kaldigini soyleyince, uzatabildigin kadar uzat gidisini isleri kim yapacak diyor. Surekli yeni yeni seyler buluyor benim yapmam gereken, yetisemeyecegimi bildigi halde. Gecen cuma simdi sen isin ortasinda gidecek misin yani kim yapacak bunlari dedi. Gitmezsin gitmezsin dedi. Gercekten yildim, tukendim. Ben ne olursa olsun gidecegim surem dolunca ama sizce bu hafta su kadar zamanim kaldi diye hatirlatmali miyim? Yoksa gitmeden 1 gun once vedalasmali miyim sadece? Yerime istedigi gibi birini bulamadi butun derdi o simdi de bana birkac haftada birkac aylik is yaptirma derdinde. Oyle bir psikolojik baski altina soktu ki beni sanki o boyle yaptigi icin ayrilamayacagim gibi hissediyorum yasal hakkim oldugunu bildigim halde.