İstemiyorum

Dur bi sakin ol, ben de İktisat öğrencisiyim, seneye mezun olacağım. Seni anlayabiliyorum, ben bölümümden nefret etmiyorum ama öyle bayıla bayıla da gitmiyorum. Sevmediğin halde o derslerden geçebiliyorsan bence büyük başarı. Dersler zor çünkü, tabi her okul farklıdır ama bizimki zor. Hocalar inanılmaz zorluyor, sanki Oxford. Millet 20 alıyor yahu sınavlardan, bütünlemeye giriyorlar ondan da 25 alıyorlar, hoop seneye kaldı. Başlarken nefret etmesen, severek bile başlasan soğuturlar adamı. Birinci ya da ikinci yılında olsaydın başka bir yorum yapardım ama artık bir sene kalmış, idare et, bitirmeye bak. O bitince başka bir bölüm oku zira seni o bölümle alakalı en iyi işe bile soksalar yapamazsın zaten. Böyle şeyler insanı çok etkiliyor.

Bir de sen nerde kalıyorsun, ben yurt gibi iğrenç bir ortamda kalıyorum, öğrenim kredisi alıyorum vs. Yani mezun olduğum zaman bu kredi borcuna, 4 sene abuk sabuk insanlara katlandığıma, sinirlerimin alt üst olduğuna, finalleri için sabahladığım gecelere değecek mi? 3. sınıfta bırakılacak olsa ben bırakırdım önce ama insan gayret ediyor. Sıkma canını.

Evladim, baban cidden hasta mi cins mi ne demek caliscaksin parani ben yicem???

Simdi guzelcim, bence sen o evden kurtulmaya bak.

Simdi begenmedigin burun kivirdigin o meslek, yarin paraya ihtiyacin oldugunda kurtaricin olur. Bu meslek begen begenme senin kurtulus biletin. Iktisat diplomasina burun kivirmak kibrine dusme, gun gelir iyi ki o begenmedigin diploma elinde dersin.

Staj bulmak zor, CVnde getirisi olur yeni mezunken ayrica o kurumda kendini begendirirsen kapak atman kolay olur mezun olduktan sonra.

Cidden psikolog olmak istiyorsan, maddiyata kendini finanse etmeye ihttiyacin var, zira psikoloji mezunu issiz cok ve klinik psikolog olmak icin mutlaka yuksek lisans gerekiyor. Once mezun ol, is bul paran olsun, sonra ne istersen git yap.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim ama bütlerde geçiyorum zaten finalin aynısını soruyorlar hayli hayli geçersin bizim okulda :)
Oyle yapacagım bıraz doldum galiba :)
Bende yurt gibi iğrenç bir yerde kalıyorum öğrenim kredisi alıyorum zaten artı birşey yapmıyorum
Bırakırsam laf edecekler bırakmaya çalıştımda işe girip çalışacaksan bırak okulunu diyorlar

Yahu bir diploma almak o kadar da zor birsey degil be cocugum artik bu devirde esegi de uniye baglasan mezun oluyor al sen de diplomani sonra ne is yapabiliyorsan onu yaparsin veya gider ikinci uniyi okursun

Teşekkür ederim :)

zaten okulu bırakma sansım yok ve annemde sizin gibi düşünüyor ama bana zulum gıbı geliyor hevesli değilim
Artık hastanelerde sürünsem ama genede o staja gitmesem diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…