Daha staj için bile katlanamadığın mesleği ömür boyu nasıl yapacaksın peki
evet bir hata olmuş, istemediğiniz bir bölümü okumak zorunda kalmışsınız
fakat bu artık geçmişte kaldı ve değiştirebileceğiniz birşey değil, geleceğe bakmak lazım
ben annenize katılıyorum
mezun olur olmaz iş bulabilme ihtimaliniz çok düşük
Cv'nizde yazan o staj bile bir + dır.
buna "heba" etmek olarak bakmayın, bir "kazanç" olarak bakın
söylemeden geçemeyeceğim, bence ayaklarınız yeterince yere basmıyor...
Sevmedigin isi yapmak zor.
Seneye mezun oluyormuşsun belki okul bittikten sonra gecicide olsa ise girip, maddi yonden kimseye muhtac olmadan ikinci universiteyi okursun kendi istedigin bir bolumu olamaz mi?
Yada yuksek lisans yapip alan degistirsen, hos bolumunle alakali nekadar farkli bir alan secebilicegini bilmiyorum.
Staj yapma mecbur değilsen
annen çalış diye tutturuyorsa seveceğin başka bir işe gir
Ancak üniversitede hoca olabilirim y.lisansla bir işime yaramıyor
Bende oyle düşünüyorum ama daha stajına katlanamıyorum ama kuzu kuzu gideceğim galiba
ikinci üniversitede okuyabilirdin açıktan madem iktisat sevmiyorsun ve o bölümü okuyabiliyorsan yine iyi benim arkadaşım habire derslerden kalıyor .
Himm, aslinda sevmedigin bir bolumde hoca olmak daha zor. Yani hem senin acindan hem ogrenciler acisindan. Sonucta hocanin dersi sevdirmesi gerekir bunun icin de once kendisinin sevmesi gerekiyor.
Derslerimi Hanefendi bakın babam diyorum annemin işyerini basıp dövmüş insan ne yapmamı bekliyorsıunuz Allah aşkına !Sevmedigin bir bölümü nasil geciyorsun peki?? Cidden zor seni anlayabiliyorum. Allah yardimcin olsun ne diyeyim..
Zaten o yüzden hoca olmak istemiyorum kapana sıkılmış durumdayım
Kendini cok sıkma, önyargılıda olma başla bakalim stajina belki fikrin degisir. Umarim gonlune gore bulursun cikar bir yol.
Peki sen hangi bolumu okumak istiyordun?
Ne is yapmak istiyorsun?
Bolumun disjnda is bulursun madem
Derslerimi Hanefendi bakın babam diyorum annemin işyerini basıp dövmüş insan ne yapmamı bekliyorsıunuz Allah aşkına !
ne diyosunuz siz ya? Dogru duzgun bir mesaj yazmisim bu ne simdi??