• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme istemeye kaç kişi gelinir?

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
643
Selam arkadaşlar,

benim de 1 buçuk yıllık ilişkimin ardından henüz resmi olarak evlenme teklifi almamış olsam da babam durumumu öğrendi. çok heyecanlandım söylerken onu ayrı bir başlık konusu yapabilirim:) bu yaz istemeye gelecekler beni. babam da diyor ki istemeye geldiklerinde bizim de yakın akrabalarımızı çağırmamız gerekir, öyle sadece anne-baba olmaz diyor.. hatta erkek tarafı da kalabalık gelirlerlerse daha iyi olur dedi. ben de öyle olsun istemiyorum sonuçta isteme-söz birarada olmayacak aynı şehirde yaşıyoruz. sadece formaliteden tanışma-isteme için halaların, anneane-babannelerin gelmesine gerek var mıdır..

Selam arkadaşlar,

benim de 1 buçuk yıllık ilişkimin ardından henüz resmi olarak evlenme teklifi almamış olsam da babam durumumu öğrendi. çok heyecanlandım söylerken onu ayrı bir başlık konusu yapabilirim:) bu yaz istemeye gelecekler beni. babam da diyor ki istemeye geldiklerinde bizim de yakın akrabalarımızı çağırmamız gerekir, öyle sadece anne-baba olmaz diyor.. hatta erkek tarafı da kalabalık gelirlerlerse daha iyi olur dedi. ben de öyle olsun istemiyorum sonuçta isteme-söz birarada olmayacak aynı şehirde yaşıyoruz. sadece formaliteden tanışma-isteme için halaların, anneane-babannelerin gelmesine gerek var mıdır..

Öncelikle hayırlı olsun şimdiden.. Benim babamda beni istemeye gelecekleri zaman amcalarımı çağıracak, gelse de gelmese de çağırmak gerekirmiş babamdan büyük oldukları için amcalarım.. Annem de dedem ve anneannemi çağırmak istiyo onlar da yakın zaten bize. Ayıp olmasın büyükleri çağırmak lazım diyo.. Çağırmak istiyolarsa bırak çağırsınlar,daha iyi bence kalabalık,ortalık sessiz kalmamış olur :) Daha şenşakrak geçer..

Selam arkadaşlar,

hayırlı uğurlu olsun tatlım allah tamamına erdirsin..canım baban haklı en azından aile büyüklerinizi çağırmanız,söylemeniz gerekir...benimde sözümde 2 amcam,amcalarımın birinin eşi,halam,halamın kocası sözüme iştirak ettiler...sizde sölersiniz büyüklerinize,eğer gelmezlerse gene gelmezler...yani sadece anne babayla olmuyor bu işler canım..sen çağırmasanda erkek tarafı toplayıp gelior....

canımm hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
bence olmalılar. öbür türlü hem gerginlik olur ortamda. hem de halaların amcaların dayıların vs... bize danışmadılar diye laf olur. keşke olmasa ama illa içlerinde birşey kalır.
hem etrafa karşı damat tarafının kalabalık gelmesi daha iyi olur.
benim sözüme (hoş benimkisinde nişan işi de olacak) 4 abla 5 dayı 3 hala 1 amca ve tabiki eşleri. hatta kuzenleri ve onların eşleri gelecek. dün kabataslak saydım da 50 kişi etmişti=)
bizde de bir 50 kişi olunacak gibi=)) ama kalabalık gelecek olmaları beni mutlu ediyor. :52:

Canım kalabalık olması daha güzel bence şen şakrak geçer büyüklerin, en yakınların çağrılması gerekir. çağrılmassa ayıp olur.

canımm hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
bence olmalılar. öbür türlü hem gerginlik olur ortamda. hem de halaların amcaların dayıların vs... bize danışmadılar diye laf olur. keşke olmasa ama illa içlerinde birşey kalır.
hem etrafa karşı damat tarafının kalabalık gelmesi daha iyi olur.
benim sözüme (hoş benimkisinde nişan işi de olacak) 4 abla 5 dayı 3 hala 1 amca ve tabiki eşleri. hatta kuzenleri ve onların eşleri gelecek. dün kabataslak saydım da 50 kişi etmişti=)
bizde de bir 50 kişi olunacak gibi=)) ama kalabalık gelecek olmaları beni mutlu ediyor. :52:

Siz bence bu kalabalıkla bir yer kiralayın sığmayacaksınız eve :52:

benim isteme söz nişan toptan çıktığı için amca hala anane babanna kalaalık gelmişlerdi tabi bizimkileri de çağırdık . Bende çok gereksiz görmüştümm kendi aramızda yüzük takalım diye söylenip durmuştum . Ama iyiki de gelmişler arkadaşlarında dediği gibi şenşakrak geçiyo, herkes seninle ilgileniyo , sende yeni gelin misali süzüm süzüm süzülürsün artık. Tadını çıkar , çok tatlı heyecanlar :)

Canım kalabalık olması daha güzel bence şen şakrak geçer büyüklerin, en yakınların çağrılması gerekir. çağrılmassa ayıp olur.

Siz bence bu kalabalıkla bir yer kiralayın sığmayacaksınız eve :52:

yok canım evimiz epeyce bir geniş. :9: :9:
tam tamına 300 metrekare.4 koca koca balkonumuz var salona sığmasalar oralar yeter :34:
bahçemiz var, çardağımız var. var da var yani alanımız. olmasaydı zaten bizim aile bile sığmazdı evde olmasını düşünemezdim bile :52:
yüzük takıldıktan sonra erkeklere çardakta semaverde çay demleyip oraya göndermeyi düşünüyorum. rahatça oynamak için.
erkk arkadaşımın halaları biraz çok tesettürlü. eşlerinden çekinirim oynayamam :30:

yok canım evimiz epeyce bir geniş. :9: :9:
tam tamına 300 metrekare.4 koca koca balkonumuz var salona sığmasalar oralar yeter :34:
bahçemiz var, çardağımız var. var da var yani alanımız. olmasaydı zaten bizim aile bile sığmazdı evde olmasını düşünemezdim bile :52:
yüzük takıldıktan sonra erkeklere çardakta semaverde çay demleyip oraya göndermeyi düşünüyorum. rahatça oynamak için.
erkk arkadaşımın halaları biraz çok tesettürlü. eşlerinden çekinirim oynayamam :30:

İyi bari canım şanslısın bu konuda sıkıntı çekmessin. Ya ben olsam kadınların yanında bile oynayamazdım utanırım napim :52:

İyi bari canım şanslısın bu konuda sıkıntı çekmessin. Ya ben olsam kadınların yanında bile oynayamazdım utanırım napim :52:

yok yok oynucam. o kadar stresli ki bu işler döktürücem :52: :52: :52: hergün farklı işler farklı sıkıntılar oyyy oyyyy :26:

bu tür şeyler kalabalıkla güzel oluyo canm inşallah allah nasip ederse bu yaz benide istemeye gelecekler aile arasında söz nişan bir olucak ve yakın akrabalar olacak kalabalık olması her zaman iyidir hem ortamı yumuşatıp konuşmaya sohbet etmeye konu çok olur hemde ailecek her iki taraf kaynaşmış olunur

Back